Erteleme linki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hare

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Suçluluk, ego, koruma kalkanı, topluluk önünde konuşma ve bunun gibi bir çok linki indirebildiğim halde erteleme ve erken uyanma linklerini defalarca farklı zamanlarda denememe rağmen indiremiyorum. Erteleme linki indiğinde 9 sn sürelik bir bölüm çalışıyor kalan kısmı dinleyemiyorum. En k8908 çokta bu iki linke ihtiyacım olduğunu düşünüyorum lütfen bunları tekrar güncelliyebilirmisiniz? mlk34

Teşekkürler

rapid

Sevgili Hayal hanım,
Benim bilgisayarımda rapid'den dinleyemiyorum veya ben beceremiyorumdur. Genelde birinci linklerden dinleyebilyorum. Ancak dediğim gibi erken uyanma ve ertelemeyi hiç dinleyemedim. Eğer rapidi kullanma ile ilgili bir öneriniz varsa onuda
deneyebilirim.
Teşekkürler
98569

Ynt: rapid

1- link'e tıklayın
2- rapid açılacak aşağıda free var ona tıklayın
3-geri sayım bitene kadar bekleyin
4- aşağıda HERE yazan pencereye üstündeki harf ve rakamları yazın,
5_ download' a tıklayın
sağlıklı bir şekilde inmesi lazım, yine olmazsa size özelden adreslerimi yazdım beni ekleyin msn den göndereyim

Sevgili Hayal Hanım,

Rapidi tarif ettiğiniz şekilde kullandım, yalnız Download yerine enter tuşuna bastım o şekilde yükleme yaptım. Benim gibi rapidi kullanmayı bilmeyen varsa belki bu yazıyı okuyup onlarda faydalanır. Sonsuz teşekkürler.

Sevgiler kiss3

haber verdiğiniz için sağolun, bakın bende enter tuşuna basmak gerekebileceğini öğrendim , şimdi benim mesajımı okuyanda pc piri oldum sanıcak..olsun..bilginin büyüğü küçüğü yok değilmi ama ....

Ynt: Erteleme linki

ben indirdim fakat çalışmıyor herhalde ben beceremedim

Postları okuyorumda
Moderatörler allah sizlere sabır versin
Başka dicek bişey bulamıyorum neutrali5

Erteleme ney linki çalışmıyor. verdiğiğiniz adres aynı sayfaya yönlendiriyor. Arkadaşlar gibi bende ulaşamadım.
Birde sigarayı bırkamda sadece doğa su olan çalışıyor. Diğerlerini indiremedim. agl34
Şimdiden teşekkür ederim.. smiliyface derty

nazey ' Alıntı:
Erteleme ney linki çalışmıyor. verdiğiğiniz adres aynı sayfaya yönlendiriyor. Arkadaşlar gibi bende ulaşamadım.
Birde sigarayı bırkamda sadece doğa su olan çalışıyor. Diğerlerini indiremedim. agl34
Şimdiden teşekkür ederim.. smiliyface derty

ertelemeyi bırak ney version

sigara bırak new age

sigarayı bırak ney version

yazılara tıklayarak gelen sayfalardan gerekli talimatlar ile indirebilirsiniz. sapkal89

Ertelemenin new age versiyonu yokmu acaba ben diğerlerinde hep new age dinliyorum varsa ertelemenin new age versiyonunuda buraya ekleyebilirmisiniz.

spy game sende veya arkadaşlar sizlerde erteleme new age versiyonu varmı acab

abi bende yok. hatta sitede yok ama daha eskş arkadaşlarımızda olabilir. 2006 arşive de baktım göremedim. sanırım new age version yapılmamış.
şimdilik diğerleriyle idare edecez. super

sağol ne yapalım bende ney versiyonunu dinlerim

sevgili spy.game
bu "ne biliyoruz ki " isimli filmi çok merak ettim hatta hazır bayram tatiline girmişken izlemek istiyorum. bana bilgi verebilirmisin bizim cd club lardan bulabilirmiyim?

herkese selamlar..

ben birkaç ayrı telkin indirdim linklerden.. tam olarak iniyor çalışıyor ama sadece müzik sesi geliyor.. neden kaynaklanıyor olabilir??

yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler ttli3

gismo ' Alıntı:
herkese selamlar..

ben birkaç ayrı telkin indirdim linklerden.. tam olarak iniyor çalışıyor ama sadece müzik sesi geliyor.. neden kaynaklanıyor olabilir??

yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler ttli3

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

Daha önce de söylediğim gibi lütfen bu linkleri inceleyiniz.

rapid den indiremiyorum arkadalar ne olur yardım edin yazacak rakam filan göremiyorum herşeyi denedim

rapidden dosya indirme

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri