Erteleme linki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rapidden dosya indirme

ücretsiz mp3 leri indiremedim yardımcı olurmusunz rapid share işe yaramıyor

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bende hayatımı değiştirmek isteyenlerdenim umarım siz gibi degerli insanlar sayesinde bunu başarcagım

Merhaba

ertelemeyi bırak klasik müzik linkleri çalışmıyor.. lütfen günceller misiniz? teşekkürler..

Cevap: Ynt: Erteleme linki

ben de erteliyorum ah bi kurtulabilsem bundan....

Merhaba Ertelemeyi Bırak ve Zinde Uyanma nın Klasik Müzik versiyonu telkinmp3.com da yok sanırım , bilgisi olan var mı ?

Telkinlerin hepsinin klasik versiyonu hazırlanıp konulacaktı. Atakan bey çalışmayı tamamlamamış olabilir. Yakında eklenir diye tahmin ediyorum.

Sevgiler. actionsmile

Tekrar teşekkürler Zerynthia , siteden eklenip eklenmediğini takip ederim.

selamlar erteleme alışkanlığı linkini denedim inmiyor link kırıkmı acaba

Hoşgeldiniz.
İmzamdaki link yardımcı olacaktır.

mumin bey, başarının sırrı sonsuz güç gibi telkinlerde ekliydi onlara ne oldu söylediğinize göre seminerlerdeki ücretsiz verilmiş isme özel olmayan telkinlerdi onlarda

Hocam o iki telkin karışmış. Özel telkinler onlar.
Karışıklık için hepinizden özür dilerim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri