Erteleme Alışkanlığı Ney

Ynt: Erteleme Alışkanlığı Ney

teşeküredrim ttli3evet daha önce site içini gezeken verdiğiniz linkin içindekileride incelemişitm.msjımı okuyupta cvp yazmanız beni çok mutlu etti blissy blissy iyi çalşmalr dilerim

mükemmel emeğinize sağlık.

Ney sesisini indirdim çok güzel,sakinleştirici

Ynalız ben sesi açtım ve alttaki telkin sesini duydum zaten bunun için yapmıştım ice1

Ama sanki arkada konuşan kişi bağırıyor yav 4897

Bağırmayın bizeee b456

merhabalar .. t678

aslında arkadaki kişi bağırmıyor.. sevincli

atakan bey telkinleri farklı ve etkili bir teknik olan ritimli okuma şeklinde hazırlamakta.. siirokul
vurgunun yükseldiği yerleri duyorsunuz.. super

sevgiler.. actionsmile

tşk bunlar müzikli telkinmi?
dinleyince ertelemicezmi? dusun

ama bizim telkinleri duymamamız gerekmiyormu dediklerinize göre kulağın duyamayacağı frekansdaki sesler bilinc altımıza yerleşir

arkadaşlar sitenin eski hali daha güzeldi...

Yeniden kaşfetmek ne kadar zor, benim de erteleme alışkanlığım var...Dişçiye gidicem, gidemiyorum, korkuyorum ve erteliyorum...

iyi akşamlar ben ney sesi yada benzer sesleri nasıl indireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşşekkür ederim:)

[FONT=&quot]
merhabalar yanımıza hoşgeldiniz..

bu konuda sizden sonra benim yazdığım bu mesaj son mesaj olacak..
konunun ilk mesajına gittiğinizde hayatimdegisti nin mesajı ile karşılaşacaksınız..
içerisinde ana ve alternatif olmak üzere iki adet link var bu linklere tıklayıp indirme işlemini gerçekleitirebilirsiniz..

aynı şekilde;
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linke tıkladığınızda
ego suçluluk
kendine güven
sosyal fobi
diye devam eden ana başlıkları göreceksiniz..
indirmek istediğiniz başlığa tıklayın;
örneğin ego
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

karşınıza versiyonlarla ilgili bir liste çıkcak
ego klasik
ego new age
ego doğa gibi

indirmek istediğiniz versiona tıklayın..
örneğin ego new age
http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/572-ego-guven-guclendirici-new-age.html

açılan sayfada ilk mesaja ki bu genelde hayatimdegisti adlı atakan bey in mesajıdır onu görünce içindeki linkleri kullanarak indirmelerinizi gerçekleştirin..
keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler..
[/FONT]

Ego Güven Güçlendirici Telkini New Age Müziği Eşliğinde Dinlemek İçin Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterli Olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/ego%20guven%20guclendirici%202007%20new%20age%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

merhaba çok özür dilerim ama telkinlerin sadece ikisi değişti değil mi?
yani ertelemeyi bırak- sigarayı bırak-kilo verme vs hep aynı
sadece ego güçlendirici ve suçluluk yenilendi
bu durumda yalnızca eski ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini siliyoruz
(silmesek olmaz mı? müzikler çok güzeldi)
ve diğer tüm telkinleri aynen dinleyebiliriz eski halleriyle??dusun2
siten,n yeni formatında hiçbirşeyi bulamıyorum ve ciddi manada zorluk çekiyorum umarım en kısa zamanda alışırım yeni düzene
teşekkür ederim..

merhabalar nick

evet sadece ego ve suçluluk yenilendi..

eski halerini de dinleyebilirsin elbette.. ancak yenileri dinlemeni tavsiye ederim..

içerik olarak daha güzel oldular..

sevgiler.. actionsmile

Hiçbir bedel almadan yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkürler. Eminim emek isteyen bir uğraştır, umarım telkinler zamanla hakettiği değeri bulur. Başta biraz ürkütsede şuan sitenizle tanıştığım için mutluyum. Teşekkürler her şey için, son olarakta new age versiyonu eklenirse sevinirim.

merhaba .ne kadar sorunlu bir üye oldugumun farkındayım çok özür diliyorum fakat sorunla karsılastıgım için yenıden yazma geregi duyuyorum.site linkinden yukleme yapamıyorum error verıyo.rapid linkli olan
Error

You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/98249650/ertelemeyi_birak_2006_ney_hayatimdegisti.com.mp3 | 7533 KB

yazısı cıkıyo.2.alternatif linkde de dosya bulunamadı uyarısı cıkıyosadanim sad456 4897 ağla2

canım ben şimdi upload ederim super

sanemceeeee sen olmasan napardım yaa cok tşkrlerçbugun gun boyu ricalarımı geri çevirmedin allah razı olsun...çok saol cnaımcilgin897f678h indiriyorum şimdi...% 70 de :D

eğer faydalı olabiliyorsam, faydalı olabilme fırsatı sunulduğundandır sung66

linklerde yenilenmiş oluyor böylece wave

beni üzen bilgisayarımın yenilenmesinin keyfini çıkartıyorum bende böylece 956k

kazançlı olmayan yok girlhaha

sevgiler kiss3

merhaba arkadaşlar ben sigarayı ve ertelemeyi bırak telkinli müziklerini indiremiyorum kaynak dosyadan okunamadı diyor yada anında indiriyor ve çalmaya çalıştığımda da çalmıyor.Diğerlerini indirirken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım .Neden kaynaklanıyorn olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

y789

hangi versiyonlarında sorun olduğunu belirtirseniz yakamooz yardımcı oluruz

actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri