Erteleme Alışkanlığı Ney

ya ben bu müzikleri yükleyemiyorum nereden yükleniyor ve ayrıca ben bunu mp3 dede dinleyebilirmiyim yaa

Merhaba iremcennet.yazdıgın sayfanın ilk mesajında lınk var oraya sag tıklayıp hedefı farklı kaydet dedıgınde yukleyebılırsın veya alternatıf lınkler de mevcut. ayrıca muzıklerı mp3 te de dınleyebılırsın telefonda da :)

verdiğiniz linklerden indiremedim. meb bağlantısından mı?
daha önce evden indirdim tşkler. telkinlerinizden çok faydalandım

bu müzikleride sesli olarak yüklermisiniz rica etsem daha verimli olacağına inanıyorum sadece müzikler var bende ney ve klasik doğa sesleri birçok albümler var ruhen rahatlamak için zaten daha öncede bu tarz müzikleri dinliyorum dan gibson's albümlerini beethoven albümlerini mozar Deva premal albümlerini 2009 saul of freedom music for fresness yoga and spa albümü the best pop opere 2009 albünü dinliyorum sizin de koydunuz telkin müzikleri sesli olursa sevinirm daha faydalı ve daha yararlı olur dinleyenler için terapi gibi olur

Sanırım linklerde problem var. Rapidshare hata mesajı veriyor. İlgilenirseniz çok memnun olurum.. Teşekkürler

ARKADAŞLARR MP3 LERİ BURADAN YÜKLEYİNİZ SAYFASINDA SABİTLENMİŞ 2 KONU VAR; BİRİ RAMBETİKO NUN SANİTLENEN KONUSU: TÜM TELKİNLER TEK SAYFADA, 5 YILDIZLI OLANN. . ORADA RAPİD OLARAK TÜM TELKİNLER UPLOAD EDİLMİŞ, HERHANGİ BİR SORUNDA YOK. . ORASI SİZE YARDIM EDEBİLİR. . İYİ DİNLEMELER. .

alternatif linklerden indirmeyi yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Atakan bey merhabalar uzun zamandır kısa sürede farklı müziklerle yapacağınızı belirttiğiniz erteleme alışkanlığı 3 üncü yılını doldurdu allah uzun ömürler versin ama ne zaman yenileri çıkacak
ben tekrar üyelik aldım yenilendim sizin sadece link ölmüş başka güzel gelişmeler olacak mı acebay789

Merhaba siteye yeni oldum su versiyonununda subliminal sesler duyulmuyordu fakat ney versiyonunda atakan beyin sesleri duyuluyor bu bilinçaltına mesajı engeller sanırım...Atakan bey linki kontrol ederseniz sevinirim...

Herhangi bir sorun olmaz telkinin sesini çok açıp seslere konsantre olmaya çalışmayın. Sevgiler.

linkler ölü :(

link ölü:/

Sevgili Arkadaşlar, Bu Sayfadan Dilediğiniz Telkini Teker Teker yada Hepsini Paket Halinde İndirebilirsiniz:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/227118-butun-telkin-muzikleri-tek-sayfada-burada.html

Sevgiyle Kalınn t678

butun uyelerın atakan beyden rıcası bıkac telkın daha eklenmesı olur bence :) ılk defa benmı dıle getırıorum dıe dusundum admınler kızarlarsa dıe korkuorum :) saka bı yana atakan bey 1 yada 2 telkın daha eklese sıteye daha yarayıslı olur dıyorum :)

atakanbey forumla pek ilgilenemiyormusunuz aceba 2007 yılındada telkini diğer müziklerle yapacaktınız bu gün yeniden üye oldum hala aynı noktadayız. gelişim yok mu

2007---Bugün hocam sizin ertelemeyi acilen almanız lazım forumu bile 5 sene ertelemişsiniz :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri