Erken Uyanma Doğa Versiyonu

Ya malesef ben istediğim sonucu alamadım bu telkinden.Hala erken kalkamıyorum4897

arkadaşlar linkler çalışmıyor yardımcı olur musunuz? Görevli haricinde olup daha önce indiren arkadaşlar da mail atarlarsa çok sevinirim

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla...

ya ben erken uyanmayı indiremiyorum yardımcı olun lütfen

ya kafam karıştı şimdi.bu telkinleri belli bi sıra ile dinlemek şart mı?ben ego güven ve suçluluğu karışık dinliyorum.hatta diğerlerini de ekleyip öyle dinleyeyim diyorum da izlemem gereken yol ne biri bana yardım etsiiiiinnnn:(((

merhaba Herkese .. ama bır çok link calısmıyor .erken uyanma calısmıyor ..sıgarayı bırakma calısmıyor . rapidshare.de adresi calısmıyor ..lutfen lınklerı tazelersenız.. Cok sevınırız .. Cok tesekkurler...

merhaba erken uyanma telkinlerini indiremiyorum yardımcı olurmusunuz.tşksmil56

bu telkin gece geç yatıp(3-4 gibi mesela) sabah erken uyunmak(7-7:30) içinde işe yarıyormu

merhabalar
bu erken uyanma mp3 ünde örneğin gece3 gibi yattığımda sabah erken kalmalıyım buna bi etkisi olur mu ? ? ?
yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler . . .

erken uyanma doğa versiyonu açılmıyor.başka versiyon da yüklenmemiş,lütfen ilgilenir misiniz?

no-future
önce ego güven ve suçluluğu dinleyeceksin sonra diğer telkinlere geçeceksin.anladığım kadarıyla onları da karışık değil,seçerek;önce etki edene kadar birini sonra diğerini...

Erken uyanma telkini doğa versiyonu bu linkten indirebilirsiniz.

22cf4.gif
RapidShare Webhosting + Webspace

alternatif link:
22cf4.gif
Web Hosting - Dedicated Server

Atakan bey telkin mp3 leriniz için teşekkür ederim.
ancak erken uyanma doğa versiyonu olan mp3 yukarıdaki linklerden
indirilememekte ,rapidshare tıkladığımda gözat bölümü olan upload kısmı çıkıyor,free butonu açılmadığı için yükleme yapılamıyor.
webhosting olarak verdiğiniz alternatif link ise internete bağlanmıyor.

Sistemi kontrol edebilirmisiniz.saygılarımla...

bu linkler çalışmıyor.lütfen ilgilenir misiniz?ya da indirmiş olanlar varsa mailimize gönderebilirler mi?

Maalesef linkler çalışmıyor ve bu konuda çokca mesaj yazan olmuş. Sitemde bulunmak istemem ama bu kısımla ilgilenen kimse yok mu acaba?

bu linkler çalışmıyoooorrr..lütfen birileri ilgilenebilir mi?

Arkadaşlar benim 19 aylık bir bebeğim var, psikolojik uyku bozukluğu söz konusu acaba bu script bebeğimde işe yararmı uykusunu düzene sokabilir mi, konunun uzmanı arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim

kalamiti Allah çocuğuna hayırlı şifalar versin.
benim uyanamama sorunum var.
erken uyanmayı indirmeye çalışıyorum omuyor malesef toplu sayfadan denedim yine olmadı

sanirim bu telkin bende ise yaramiyoo ego ve suclulukla beraber dinliyodum her gece ilk gun saat çalmadan once kalktim ama sonraki gunler ters tepti sanirim daha fazla uyumak istiyodum, biraz arada verdikten sonra bir gece dinleyince ise yariyo yoksa ters tepio bende =)
acaba butun gece dinledigim icin mi bole oluyo? dusun2
kanımca bütün gece bunu dinlersen beyin sesden dolayı derin uykuya geçemez bu yüzden beyin dinlenemediği için daha geç uyanma isteği duyarsın benim mantıklı düşüncem bu krzm67

Bu telkinin indirme adresini güncellermisiniz yükleyemiyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri