Erken Uyanma Doğa Versiyonu

Linkler çalışmıyor, güncellerseniz seviniriz.

Erken uyanma telkinini hiç dinlememiştim..
Geçenlerde dinliyim dedim...Akşam 11:00 gibi dinlemeye başladım.. 12:30 gibide yattım.. tabi telkini kabatmadım..doga versiyonu idi.. İyi uymamı sagladı diye bilirim..sabah gözümü açtıgımda saate baktım.. 05:30 idi. enerji dolu olarakda uyandıgımı söyleyemem.. ama bitkin şekildede uyanmadım..dinlenmiş bir şekilde uyandım...tabi o saate kalkmamı gerektirecek bir iş olmadıgı için vurdum kafayı tekrar yattım.

İkinci gün yine 12:00 gibi dinlemeye başladım...1 gibi yattım..tabi telkini kabatmadım..yine doga versiyonu idi..gözlerimi açtıgımda saate baktım 05:39 idi.....tabi yine o saate kalkmamı gerektirecek bir sebeb olmadıgı için..tekrar yattım
Bu iki dinleme dışındada bir dahada dinlemedim..

konu en son 2009 da değiştirlmiş iki link te açılmıyor konuya yeni bir link eklerseniz çok sevinirim umarım faydası olur bütün bunların.

birde bişey daha sormak istiyorum ben yeni dinlemeye başladım ilk aklıma gelen soru şu telkinlerin içinde bizi zararlı olarak istem dışı da olsa etkileyebilecek birşeyler olma olasılığını nasıl açıklarsınız..? aslında sorumu tam açıklamam gerekirse bu telkinler güvenlimidir?
reklam firmalarının reklam içinde ürünlerini satmak için bu tarz yöntemlere başvurduğunu daha önceden duymuştum ve çevremizde bu tarz insanlar var maalesef bu ve bunun gibi konulardan dolayı güvenlimi diye sordum.

kırık link malesef...

LİNKLER DEMİ SORUN VAR YOKSA BEN HALA UYUYOMUYUM...Bİ YARDIMCI OLSAN

Ben de indiremedim linklerde problem var sanırım,linklerin yenilenmesi gerekiyor sanırım..

linkleri kontrol eder misiniz acaba?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri