Erken Uyanma Doğa Versiyonu

Linkler çalışmıyor:((

ama çözüm kolaymış telkinmp3.com ' dan indirdim :)))

Zinde uyanma erken uyanma aynı şeyler mi?

doğa versiyonlarında erken uyanma telkini yokj.sadece zinde uyanma var.yardımcı olur musunuz?

Merhaba Atakan Bey,
Ben bu linklerden indiremedim malesef, telkinlerin topluca yer aldığı bölüme ilave
edebilirmisiniz acaba?

BEN DE İNDİRMEK SİTYRM AMA GÖREMEDİM MP3 LER ARASINDA.....BİR YOLUNU BULURSANIZ BENİ DE HABERDAR EDİN ARKADASLAR.......:(

Herkese merhabalar,
Diğer telkinlerin hiçbirinde sorun yaşamıyorum ancak erken uyanma telkinlerini indiremiyorum. Farklı mp3 olarak paylaşılması mümkün olmaz mı acaba?

erken uyanma doğa versiyonu linkleri çalışmıyo.erken uyanma mp3 ve sosyal fobi mp3 nereden indireblirim

linkler ölü malesef, yenilenmesi ricasıyla..

en çok ihtiyacım olan şey,doğduğumdan beri uyuyorum hala uykuya doyamadım :) indiriyorum bakalım etki olursa yazarımm

erken uyanma yok zinde uyanma var aynı şey mi acaba?
zinde uyanma yı ındırdım
şimdi geç uyanıp zinde uyanmayayım :D

erken uyanma yok zinde uyanma var aynı şey mi acaba?
zinde uyanma yı ındırdım
şimdi geç uyanıp zinde uyanmayayım :D

ayni kapiya cikar. uyandiginizda zinde olursunuz. geç uyanma olmaz

çogu telkini indirdim,ne neye yarıyor şimdi bilemıyorum karışık dınlıyorum bakalım erken kalkabilecek miyim , teşekkurler

Tavsiye edilen sırayla dinlemek daha iyi olabilir. Ego - Suçluluk telkini birkaç hafta dinleyip yanına arzu ettiğin diğer telkinleri ekleyebilirsin.

tesekkurler o doğa seslerinin hepsi birbrine benzıyo ama

zinde uyanma telkini dinlerseniz, hem zinde uyanırsınız hem de erken kalkarsınız..

kolay gelsin/sevgiler..

Merhaba nasıl indireceğimi bir de anlasam :( lütfen yardımcı olun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri