Erken Uyanma Doğa Versiyonu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Erken uyanma telkini doğa versiyonu bu linkten indirebilirsiniz.

22cf4.gif
RapidShare Webhosting + Webspace

alternatif link:
22cf4.gif
Web Hosting - Dedicated Server

Merhaba, siteye yeni üye oldum erken uyanma telkinini nasıl indirebilirm yardımcı olurmusunuz?

uyku düzenim allak bullak bunu dinlicem bir süre. Saolasın atakan bey

2 gün dinledim bugün sabah 6:30 da uyandım valla :-D

s a erken ve zinde uyanmaya çok ihtiyacım var özel bir saat dilimindemi dinlemem gerekiyor??

Erken uyanmak ne demek,heyecandan uyuyamadım.bisiklet

Arkadaşlar bu Rapidshare sayfasında sıcaktan zaafiyet geçirmek üzereyken hafifleyip kurtulan bazı Rapid üyelerinin resimleri var.Şimdi ben bu erken uyanma telkinini indirirken hanım görse de Yavuz sabahın 4 dünde kim bunlar tu yazıklar olsun hem sen sabah nasıl uyanacaksın derse ne gibi bir telkinde bulunabilirim.

rapid in reklamları için yapacak bir şeyimiz yok malesef.. sevincli

eşiniz görmeden indirdiğinize göre problem yok şükür.. 12389
iyi dinlemeler dileriz..

sevgiler..

Valla yeri değil gibi ama yine de yazıcam: bu telkinler (bunların kandırmaca olması şüphelerini bir yana bırakarak) gerçekten herkese lazım. bu yöntemi bulan bunları bizlerle paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum iki gün falan oldu inşallah yakın zamanda etkilerini olumlu bir şekilde görürüm sıraya da uymaya çalışıyorum bakalım ne olacak......

mERHABA ben bunu indirdim ama error veriyor acaba bir çare bulabilirmisiniz. Sabah uykusundan ayrılmak istiyorum. Uyumaktan günüm ölüyor.

merhaba duyguson..

linke tıklayıp free dediğinizde sayma işlemi bitince sayı ve rakamdan oluşan üç karakteri kutucuğa yazdığınızda çıkan download'a tıklamanız indirme işlemini başlatacaktır.
sevgiler actionsmile

Zaten indirmemde bir sorun yok. İndirdiğim şey 7,76 kb ve açıılan bişey yok. Boş dosya yani. Bir check ederseniz sevinirim.

merhaba duyguson. .tekrar indirdim ve dinledim hiç bir sorun yok..

5,39 dakikalık bir telkin. ben problem göremedim.. tekrar bir bakıp,nerede takıldığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

sevgiler actionsmile

nasıl erken uyanıcammm nasıl indiricemmm :)

merhabalar aşağıda ki linki kullanarak indireceksiniz..

Erken uyanma telkini doğa versiyonu bu linkten indirebilirsiniz.

22cf4.gif

indireceğiniz mp3 dosyası subliminal telkindir..

telkin içeriğini bu linkten inceleyebilirsiniz..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/1128-erken-uyanma-script-icerigi.html

telkinler hakkında daha detaylı bilgi için rehber bölümümüzü inceleyeniz..

http://hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/

sevgiler..
actionsmile

tesekkürler, listemde artik ego+sucluluk disinda zinde uyanma telkinide olcak...

Doğrusu çok ihtiyacım var erken ve zinde uyanmaya, umarım artık geç kalma ve yorgunluk sorunları yaşamam, çok teşekkürler

Merhaba,
Ben daha çok yeniyim. Belki de siteyi tam tanımadığımdandır ama telkinlerin bir sırası mı var? Eğer öyleyse bana yol gösterir misiniz?

12389

merhaba gamzemk

telkinleri dinlemeye ilk suçluluk ve ego ile başlıyorsunuz ve minimum 15 gün sonra ihtiyacınıza göre eklemeler yapıyorsunuz.

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

linkleri incelemenizi öneririm. sorduğunuz-sormayı düşündüğünüz tüm soruların cevapları mevcut. bulamadığınız bir şey olursa tekrar cevaplarız.

sevgiler actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri