Enteresan!!!

Ynt: Enteresan!!!

kırmızı ve çekiç dedim ama sanki aşağıya doğru inerken bir çekiç resmi görür gibi oldum

Yeşil ve fırça, yoksa ben bir boyacımıyım?

smil56 SİZ O DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEYSİNİZ. BEN MAVİ SAPLI BİR BIÇAK DÜŞÜNDÜM. BEN NEMİYİM DİYE SORMUCAM BEN, FARKIM OLSUN. hpm2

anormal sayilmasa
da farkli bir akla sahip olan %2 insanlar araniza bir uye daha geldi y789 SARI BISIKLET dusundum ama bisey itiraf etmeliyim son iki islemi yapmadim 44 cunku sonunda ne olucak diye cok merak ettim utananadam oyle bakip hesaplamadan hizla gectim... b456

sarı çekiç dedim..bunun mantığını anlayan warmı????? dusun

Benim aklıma sarı bir çekiç geldi. bu durumda ben ne oluyorum.

aa ben bu testi once hic gormemismne garip benim aklima kirmizi kalem geldi galiba yuzde 2 lik kisimdayim smiliyface

ilginç, benim aklıma da kırmızı tornavida geldi dusun

mor vida geldi aklıma biliyorum ki ben sıradan değilim diye az once normallik nedir bolumune yazmistim zaten dusun
ne raslanti. girlhaha
hay allah s456
kiss3

Bu kırmızı çekiç olmasının sebebi de; "alet, edavat" lafı duyulunca genelde tamirat yaptığımız malzemeler akla gelir. Yani "alet" kelimesi "çekiç"le o kadar iç içe girmiştir ki artık bir biri yerine dahi kullanılır olmuş.

Kırmızı rengi ise heralde; bu renk etrafımızdaki bir çok nesnede olduğu için renk diyince ilk akla gelen "kırmızı" olur.

ve lütfen bu testin amacı ve sonucu hakkında bilimsel verilerin ne olduğunu tastamam bilen varsa bizle paylaşabilirmi

kırmızı gitar pek alakam da yok ama.. dusun y789

bu testi daha önce çözdüğüm için kırmızı çekiç geldi aklıma daha sorunun başında dl78

benim aklıma kırmızı değil de yeşil çekiç geldi... çekiç olmasına şaşırdım ama kırmızı değil iyi ki blissy

Valla benim de aklıma kırmızı makas geldi lalezar gıbı.Iyı bışey mı bu bılemıyorum

ben anormalim ozaman sevincli hiç aklıma gelmedi kırmızı çekiç felan pembe tornavida khkh56

mavi bicak dedim ve niye bicak dedim acaba ben psikopatmiyim diye de dusundum o an

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri