Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
anormal sayilmasa
da farkli bir akla sahip olan %2 insanlar araniza bir uye daha geldi y789 SARI BISIKLET dusundum ama bisey itiraf etmeliyim son iki islemi yapmadim 44 cunku sonunda ne olucak diye cok merak ettim utananadam oyle bakip hesaplamadan hizla gectim... b456
mor vida geldi aklıma biliyorum ki ben sıradan değilim diye az once normallik nedir bolumune yazmistim zaten dusun
ne raslanti. girlhaha
hay allah s456
kiss3
Bu kırmızı çekiç olmasının sebebi de; "alet, edavat" lafı duyulunca genelde tamirat yaptığımız malzemeler akla gelir. Yani "alet" kelimesi "çekiç"le o kadar iç içe girmiştir ki artık bir biri yerine dahi kullanılır olmuş.
Kırmızı rengi ise heralde; bu renk etrafımızdaki bir çok nesnede olduğu için renk diyince ilk akla gelen "kırmızı" olur.
ve lütfen bu testin amacı ve sonucu hakkında bilimsel verilerin ne olduğunu tastamam bilen varsa bizle paylaşabilirmi
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.