Ego Güven Güçlendirici New Age

Merhabalar,
Ben de bu hafta aranıza katıldım. Sanırım birkaç gündür linklerde sorun var. 1. linkte
Forbidden

You don't have permission to access /dosya26/ego guven guclendirici 2007 new age hayatimdegisti.com(1).mp3 on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

2. linkte ise Premium üye olmak gerekiyor.
Rica etsem, yardımcı olabilirmisiniz.

rapidshare linklerinden başka hiçbir indirme linki cevap vermiyor.hepsi hata veriyor.neden?

New age ve ney versiyonunu rapidshareden de yükleyemiyorum. premium üyesi olmak gerekiyormuş

merhaba cotton77

linke tıkladığınızda dosya yok gibi görünse de, free deyip sayma işleminin bitmesini beklediğinizde indirme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. rapidshare de üyelik gerekmiyor.

wafer master forum yakın tarihte taşındığı için diğer linkler hata veriyor olabilir. rapidshare linklerinden indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Atakan beyin yoğunluğu geçtiğinde diğer linkleri güncelleyecektir.

sevgiler actionsmile

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim.

merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda bir arkadaşımın tavsiyesiyle şuan burdayım hoşuma gitti gerçekten ilk olarak ego ile suçluluk ikisini bir indir dedi ikisini birlikte dinliyordum su sesi ile başladım bugün diğer versiyonlarıda indirip denemek istediğim şimdi klasik ,sanat,su,new age hepsini sırayla dinliyorum acaba bu şekilde bir sakıncası var mı ne kadar bu telkinleri dinlemeye devam edeyim günde en az 2 saat en fazla 4 saat dinleyebilirim ancak ve 1 ay bu 2 saatlik zaman dilimi yeter mi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar 44a

dün ego ile suçluluk telkini bir dinlemeye başladım midem bulandı kusacak gibi oldum karnım çok açıktı anlamadım bu telkinleri dinlememle ilk defa böle bişey oldum bugün 2.günüm bugün allahtan ilk günki gibi olmadı daha huzurluyum mutlu olmaya çalışıyorum istediğim şeyi gerçekten istiyorum ki onunda ne olduğunu söleyim bari green card a ilk defa bu sene başvurdum çok istiyorum gerçekten ilk başta bilgisayar atama yapacağı için benim elimden gelen bişey olmadığı için farklı düşündüm ama telkinler sayesinde beynimdeki dalgalar ile istedikten sonra o bilgisayara hükmedip istediğim sonuca kavuşacağım inş. gerçekten inanıyorum diğer günlerdeki gelişmeleri yazmaya çalışacağım hergünkü değişiklerden haberdar edicem sizleride bana yol gösterirsenz sevinirim hak verirsiniz ki sitede yeniyim44a

Siteye yeni katılan arkadaşlar ego güven güçlendirici, suçluluk, başkalarının düşüncelerini önemsememe mp3 lerini dinledim. 1 ay gibi bir süre içerisinde psikolojimde çok değişiklikler oldu. Olumlu olan bu değişiklikler sayesinde uzun zamandır bir türlü veremediğim kararları verebildim. Bu benim için önemli bir şeydi. Hemen pat diye veremedim kararımı ama, bu telkinlere rastlamasaydım hala düşünüyor olacaktım:)

Siteye yeni katılan arkadaşlar ego güven güçlendirici, suçluluk, başkalarının düşüncelerini önemsememe mp3 lerini dinledim. 1 ay gibi bir süre içerisinde psikolojimde çok değişiklikler oldu. Olumlu olan bu değişiklikler sayesinde uzun zamandır bir türlü veremediğim kararları verebildim. Bu benim için önemli bir şeydi. Hemen pat diye veremedim kararımı ama, bu telkinlere rastlamasaydım hala düşünüyor olacaktım:)

Tebrikler intercool,25889

Farkındalıklarının artması dileklerimle..

Sevgiler..actionsmile

merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda bir arkadaşımın tavsiyesiyle şuan burdayım hoşuma gitti gerçekten ilk olarak ego ile suçluluk ikisini bir indir dedi ikisini birlikte dinliyordum su sesi ile başladım bugün diğer versiyonlarıda indirip denemek istediğim şimdi klasik ,sanat,su,new age hepsini sırayla dinliyorum acaba bu şekilde bir sakıncası var mı ne kadar bu telkinleri dinlemeye devam edeyim günde en az 2 saat en fazla 4 saat dinleyebilirim ancak ve 1 ay bu 2 saatlik zaman dilimi yeter mi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar 44a

Merhaba yetonyali;t678

Aramıza hoşgeldiniz..vien1

Aşağıdaki linki incelerseniz, sorularınıza yanıt bulabileceksiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/2-nas305l-dinleyebilirim.html

Sevgiler..actionsmile

hoşbulduk bu bende görülen şeyler nomal mi peki midem bulandı kusacak gibi oldum ve açıktım ilk dinlediğimde böle oldum ne dün gayet normaldim bugünde bi sorun yok şuana kadar yeni başlayanlardamı oluyor yoksa telkinler boyunca sürüyor mu doğru yoldamıyım yani ben arkadaşlar

merhabalar yetonyali..
bu tarz etkilerin olması normal...
zamanla geçecektir..

sevgiler.. actionsmile

merhabalar ben hem kitap okuyarak hemde müzik dinleyerekte bu telkinleri dinliyorum.ve çok memnunum:)

merhabalar,ben daha dün bu siteyle tanıştım ve alışılmışın dışında hakikaten yardım ve paylaşım amacıyla yapılmış gibi görünüyor.gereksiz sorular sormamak için baya inceledim.öncelikle ego güçlendirme konusunda kafama takılan sorular vardı,ruhsal gelişim ve benlik gelişimiyle kendimce ilgilenmeye ve kendimi tanımaya çalışıyorum uzunca bir süredir.haliyle ego diye görünce biraz üzüldüm,ama sonrasında ego nedir başlıklı bir açıklmanızı okudum,ve tedirginliğim konusunda biraz rahatladım.benim düşündüğüm manadaki ego değil sanırım?suçluluk duygusu çocukluğumdan beri üzerimden atamadığım ve bu sebepten kendime sürekli eziyet ettiğim bir problemdir benim için.yıllarca ilaç kullandım ama kişi kendisi istemedikçe faydası olmuyor...sanırım müziklerdeki sesleri kulağımızla duyamamız alt beyin ile ilgili değilmi?son olarak sizlerle tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum,faydalı olacağını ümit ediyorum.teşekkür ederim:)

yha ben farklı kaydet diyorum ama site bulunamadı şeklinde bi yazı çıkıyo ve indiremiyorum...lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyo

yha ben farklı kaydet diyorum ama site bulunamadı şeklinde bi yazı çıkıyo ve indiremiyorum...lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyo

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza

RapidShare Webhosting + Webspace

linke tıklayın, free ye tıklayın, geri sayma işlemi bittikten sonra çıkan kutucuğa yandaki karakterleri yazın ve downloada tıkladığınızda açılan küçük pencerede kaydet i tıkladığınızda belirttiğiniz yere kaydedecektir.

mutlu dinlemeler actionsmile

kendimi farkedebiliyorum eskiden panik yaparken bazı şeyler karşısında şimdi ise heyecanımı kontrol edebiliyorum kolay kolay üzülmüyorum daha güçlüyüm dalgalanmalar şu an için gitti gibi. değişimleri ilerleyen zmanlarda anlatacağım.hayret verici herşey çok teşekkür ederim.
956k956k

arkadaşlar ben mp3 leri indiremiyorum ve yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar yanımıza hoşgeldiniz..

her konunun ilk mesajında linklerin olduğu mesajı göreceksiniz..
< telkin ya da script içeriği diye başlığı olanlar metin içerir.. >

örneğin bu konu için ilk mesajı aşağıdaki gibidir..

keyifli indirmeler dilerim..
sevgiler.. actionsmile

Ego Güven Güçlendirici Telkini New Age Müziği Eşliğinde Dinlemek İçin Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterli Olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/ego%20guven%20guclendirici%202007%20new%20age%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri