Ego Güven Güçlendirici New Age

canlı destek verilmiyor artık sanırım...
Online destek günün çoğu saati açık..
Ancak tabii ki zaman zaman online olmayabiliyoruz.O zaman da mesaj gelmesi gerekiyor.Ayin 29 undan beri mesaj gelmemis saniyorum mesaj sorunu var.

MERHABALAR,YENİ ÜYE OLDUM FAKAT HİÇBİRİNİ İNDREMİYORUM OLMUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ__?tuh788

telif sorunu olabileceği için kaldırılmış.. pekii daha önce indirmiş olan bir hayırsever .............. a atabilirmi parçayı

herkese merhaba arkadaşlar. bana tüm telkinlerin new age versiyonlarını gönderebilir misiniz acaba? çok ihtiyacım var. bana email ile gönderen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum... yardımcı olursanız sevinirim.

new age versiyonlar kaldırıldı superxy

BND NEWAGE istioruuuuumm...new age koyun lütfnn

ya ben yeniym burda bana yardımcı olursanız çok sewinrm boyum 1.58 yaşım 17 telkin die bişey warmış konyla alakalı bi bilgim yok boyumn uzamsnı istiorm eminm faydasnı göreceğimi bana düzgün bi bilgi werrmsnzz şmdden teşekkrlerr:)

17 yaşndayım 1.58 bana telkinle ilgili ltfen bilgi werin ben burda yeniymm lütfennnnnn şimdiden teşekkrlrr:)

4 gündür müzikleri dinliyorum yeni üye oldum ego güclendirici dinliyorum ama new age olmadığı için diğerlerini dinliyorum. Bunu da dinlemem gerekli mi digerleri yeterli olur mu? New age nasıl ulaşabilirim? Müzikleri çok beğendim.Siteyi yapanlara çok teşekkür ederim.

telkinlerin hepsinin içeriği aynı.yani değişik müzikleri seçenekleri var ama müziğin arkasındaki telkin aynı.değişik versiyonlar sadece aynı müziği dinlemekten sıkılmamak için yapılmış.

merhaba ben yeni üye oldum birçok yorumu okudum ama aklımda yine yanıt bekleyen soru(lar) var. örneğin, günde 8-9 saat dinlememiz gerekiyor deniyor.peki bu 8-9 saati aralıksız mı yoksa hiç kesintiye uğramadan mı dinlememiz gerek.mesela ben gece 5 saat dinledim okuldan geldikten sonra da 4 saat dinledim bu şekilde olur mu? teşşekürler....

Herkese merhabalar...
Ben uzun zamandır sitenizdeki telkinli mp3 leri elimden geldiğince düzenli olarak dinlemeye çalışıyorum.Benim önerim; ön planda hiç bir ses olmadan (şarkı,müzik, doğa sesleri,vb...),sesiz bir şekilde sadece telkinlerin olduğu mp3 ler hazırlanabilirmi? Site yetkililerine şimdiden teşekkürler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri