dua haftası..

teşekkürler rima heycanla başlamayı bekliyorum. kaç gündür evin içinde karşıma annemin zikir makinası çıkıyodu demek bunun işaretiymiş ben yüzle başlıyorum siz kimi belirlerseniz ona gönderirim .

Benim de zikir matiğim var. khkh56

tamam sayıya takılmayalım ama dualarımızı aynı niyet için bir saat belirleyip hepimiz o an yapalım nasıl olur. mesela 3 gün okuyup o gecede dua edelim

tamam sayıya takılmayalım ama dualarımızı aynı niyet için bir saat belirleyip hepimiz o an yapalım nasıl olur. mesela 3 gün okuyup o gecede dua edelim

evet olabilir :zpzp:
neye karar verilirse ona uyarım ben..

sabırsız senin annen için okuyacaktık değil mi? Annenin adı ve rahatsızlığı neydi? Sağlık için niyet edeceklerimiz öncelikli olduğu için annene okuyabiliriz ilk olarak.

teşekkürler zerynthia ilk olmak istemiyorum . bu konuya heycanlanıp biraz fazlaca yazdım amacımı ilk olmayı istiyor diye algılamayın lütfen topluca sadece iyi niyetle yapılan dualar beni heycanlandırıyor.annem iki buçuk yıldır felç sadece gözlerini açıp kapata biliyor ama bilinci yerinde diye düşünüyorum onun bu ıstırabını hazmetmek çok zor. birkez yutkunmak ne büyük nimetmiş meğer annem öğretti bana

teşekkürler zerynthia ilk olmak istemiyorum . bu konuya heycanlanıp biraz fazlaca yazdım amacımı ilk olmayı istiyor diye algılamayın lütfen topluca sadece iyi niyetle yapılan dualar beni heycanlandırıyor.annem iki buçuk yıldır felç sadece gözlerini açıp kapata biliyor ama bilinci yerinde diye düşünüyorum onun bu ıstırabını hazmetmek çok zor. birkez yutkunmak ne büyük nimetmiş meğer annem öğretti bana

Ayy canım estağfurullah. Yani ilk olmayı istiyor gibi bir düşüncemiz yok. Böyle düşündüğümüzü düşünüyorsan bu doğru bir düşünce değil. Şifa dualarına öncelik vereceğiz. Bu sen olmasaydın da böyle olurdu. En kıymetli varlık insanın canı sonuçta. Üstelik de sen annen için niyet ediyorsun yani ilk olmayı da isteyebilirsin. Öyle de düşünsen benim gözümde çok insani bir düşünce.

Sevgiler. actionsmile

Arkadaşlarım benim evde bilgisayar yok, ben hafta sonu mesajlarınızı alamayacağım, siz ne karar verirseniz uyacağım.

Bugün saat kaça kadar buradasın serper? Bir de senin niyetin neydi?

1 saat daha burdayım, benim niyetim şimdi belli oldu : eşimin hayırlısıyla, bereketli kazanç elde edeceği, mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasıdır.

1 saat daha burdayım, benim niyetim şimdi belli oldu : eşimin hayırlısıyla, bereketli kazanç elde edeceği, mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasıdır.

serper senin ailenden 3 kişi daha vardı yanlış hatırlamıyorsam. İçlerinde sağlık için okuyacağımız birisi var mı?

onalrın adına da okunacaksa o halde kardeşim için : sinir durumu pek iyi değil bu aralar son derece kendiside rahatsız bu durumdan.annem ve yeğenim içinde çok şükür ciddi bir problem yok.

onalrın adına da okunacaksa o halde kardeşim için : sinir durumu pek iyi değil bu aralar son derece kendiside rahatsız bu durumdan.annem ve yeğenim içinde çok şükür ciddi bir problem yok.

Tamam onu öncelikli okuruz. Ben Yüsra'yla da konuşucam. Onun da muhtemelen sağlık için okuruz gibime geliyor. Sana da artık telefonla haber vericez internete giremeyeceğine göre. Kardeşinin adını filan bilelim ama.

arkadaşlar ben ailemden ayrıyım.birleşmem benim onların yanında bir yerde iş bulmama bağlı.eşim ve çocuklar burnumda tütüyor.yani anlayacağınız iş bulmam gerekiyor.ne zaman başlayacağız???

Ben sabahtan beri temizlik yapıyordum. Şimdi hemen banyo yapıp gelicem. Az önce Yüsra ile konuştum. O bu akşam biraz yoğun olabilirmiş ama mutlaka okuyacaktır. Kime okuyacaksak ben ona haber veririm. Kesin kararlaştırdıktan sonra da serper'i arayacağım. Ben gidip geleyim o arada da hem herkes toplanmış olur hem de karara varılmış olur diye düşünüyorum. Görüşmek üzere arkadaşlarım.

Öptüm. kiss3

arkadaşlar benim bir fikrim var haberleri izliyorsunuz muhakkak şu terör belası için hep birlikte okuyalım her gün şehitler hergün masum insanların ölümleri ülkemiz huzura kavuşsun diye okuyalım önce sonrada hastaları olanlar için hepsinin isimlerini not alıp topluca isimlerini duamızda anarak okuyalım ne dersiniz

nasıl başlıyoruz ..kim için başlıyoruz...

karar verin artık ne olur..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri