tamam sayıya takılmayalım ama dualarımızı aynı niyet için bir saat belirleyip hepimiz o an yapalım nasıl olur. mesela 3 gün okuyup o gecede dua edelim
tamam sayıya takılmayalım ama dualarımızı aynı niyet için bir saat belirleyip hepimiz o an yapalım nasıl olur. mesela 3 gün okuyup o gecede dua edelim
teşekkürler zerynthia ilk olmak istemiyorum . bu konuya heycanlanıp biraz fazlaca yazdım amacımı ilk olmayı istiyor diye algılamayın lütfen topluca sadece iyi niyetle yapılan dualar beni heycanlandırıyor.annem iki buçuk yıldır felç sadece gözlerini açıp kapata biliyor ama bilinci yerinde diye düşünüyorum onun bu ıstırabını hazmetmek çok zor. birkez yutkunmak ne büyük nimetmiş meğer annem öğretti bana
Arkadaşlarım benim evde bilgisayar yok, ben hafta sonu mesajlarınızı alamayacağım, siz ne karar verirseniz uyacağım.
Bugün saat kaça kadar buradasın serper? Bir de senin niyetin neydi?
1 saat daha burdayım, benim niyetim şimdi belli oldu : eşimin hayırlısıyla, bereketli kazanç elde edeceği, mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasıdır.
onalrın adına da okunacaksa o halde kardeşim için : sinir durumu pek iyi değil bu aralar son derece kendiside rahatsız bu durumdan.annem ve yeğenim içinde çok şükür ciddi bir problem yok.
karar verin artık ne olur..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.