yada hastası olanlar yazsın herkeş durumuna göre başlasın sonuçta niyet o kişi yada kişilere gidecek.saate bağlı kalmayalım....
O zaman herkesin burada olmasını beklemeyelim. Şurada Allah rızası için bir şey yapmaya çalışıyoruz. Herkes uygun olduğunda okusun. Terör için de okuyabiliriz tabii ki. art56art56
sabırsızın annesi ve serperin kardeşine şifa niyet edeceğiz. Şu kişinin işi olsun, şu kişinin sağlığı düzelsin, şu kişi ailesine kavuşsun, şu kişi sınavda başarılı olsun vs. diye bir metin hazırlayıp toplu niyetle de okuyabiliriz o zaman bugün. Karar verelim de serperi arayacağım daha.
tamam harika fikir toplu niyet edelim.önemli olna zaten amaç.isim yazılsın mı belki isim bildirmek bazı arkadaşların hoşuna gitmeyebilir.bence sakıncası yok adım murat)
herkes msn gruba gelse
burda biraz zor haberleşcez anlık ileti daha uygun olacak.. group1159186@groupsim.com[/QUO
süper fikir
Allah'ın Selamı rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun.Allah hayırla başlamayı,hayırla sürdümeyi ve hayırla bitirmeyi nasip etsinAllah dileklerinizi en hayırlısıyla,en güzeliyle kabul etsin.Aslında biraz dua etme ile ilgili önerilerim olacaktı.Hatta şimdi yazdım geri sildim.Allah sizi güzellikleriyle donatsın.Ben çarşambadan beri ne yapacağıma kara veremedim.Hakkınızı helal edin.Garib olanı cevapta yazmadım.İleride katılır mıyım bilemiyorum.Ama beni çok mutlu ettiniz
)Allah razı olsun.Beni bir daha salat- tefriciyede de yada bir sonrakilerde de bana haber verirseniz beni daha da sevindirirsiniz
)Bu çok güzel bir etkinlik olmuş.Ben de inşallah size buradan dualarımı yolluyorum ve Rabbimin izni ile hep birlikte bu işi başaracağız.Bir dahakine inşallah katılırım
o Allah yar ve yardımcınız olsun
Sözlerimi Dua ile bitirmek istiyorum
Allah'a emanet olunsmil56
![]()
Sevgili Rima'cım(Deniz) olayı başlatan arkadaşım internet problemi yüzünden olaya dahil olamadı. Deniz de kasımda memur olarak atanmak istiyormuş. Ben şimdi duayı okumayı bitirdim isme özel dua kısmına geçiyorum.
Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah.
Amin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.