dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

pisimbat ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
allahhh beee!!!! deyttt savulun breee istan bul sakinleriii hatta ve hatta tüm insanlıkkk derty derty derty kura sonuçlarıı açıklandııı..istanbul çıktıııı derty derty derty yav kardeşim imkansız die bir şey yok sung66 istanbul sayısı ile 2 tane alım açmıştı. bende yav burası gelecek bana biliyorum dedim ilk tercihe yazdım. yanımda arkadaş vardı dalga gemişti.'' aaa olduu tüm türkiye genelinde bir sürü insan ugrasacak sen o 2 kişiden biri benim die ilk tercih yazıcan ve sana cıkacak demiiiiii girlhaha sen iyice sapıttınnn'' die dalga geçmişti. sonuçlar açıklandı ve ilk tercihime kesin bana cıkacak dediğim 2 kişilik kadrodan biri bana ait aa34 aa34 vallaha arkadaşın yüz ifadesini görmek için yarını zor bekliyorum aa34 aa34 şimdii buradan çıkış için muvaffakiyet belgesi almaya sıra geldi.müdür yardımcım aradı akşam beni,kuraya başvurmuşssun baktım listede adın vardı boşa ugrasma bu hastaneden sana çıkış yok dedi ama olsun ben ümitliyim sung66 sung66

annnnnnaaaaaaaaaaaa wave s456 956k sevincli ark5 emelcimmm canım demek istanbu hee hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah muhafikiyetini (başarı) arttırsın bacım

skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67
saolasın ablamm benimmmm vallaha öle mutluyum kiii buradan da çıkışımı aldımmııı heyy milllettt ben geliyorummmm hpm1 hpm1 hpm1 hpm1

gel bacımmmmmmmmmmmmmmm cilgin897

pisimbat ' Alıntı:
gel bacımmmmmmmmmmmmmmm cilgin897
coştum yine dalgalanıyorum beeennn yeni yeni sevdalanıyorum beeeeeeeeennn skan67 skan67 skan67

(allahım sen aklıma mukayyet olll aa34 )

baya zaman olmuş günlüğüme zaman ayırmayalı...en son kuramın çıktığı gün en güzel duygularımla heyecanımla yazmışım.yazık... hastaneden ayrılış yazımı onaylamadılar bilenler bilir bu yazı kurumlar arası geçişte çok ömelidir.kurumun kararı...baglı oldugum kurum eleman sıkıntısı nedenyle geçişimi onaylamadı...fakat yollamak istediklerini yolladılar o ayrı mesele...çifte standart yani... illa milleti canından bezdirecek cazgırlık yapmak lazım ki buda benim doğama ters...nese bu olaydan sonra dünyanın başıma yıkılması gerekiyordu ama olmadı 44 ilginç... garip bir sukünet hali var... demek kii buradaki işim daha bitmedi.sağlık olsun ... sapkal89

yeni,eli sopalı avatarımla tam gaz yola devammm ice1

slm günlüğüm ben yine aynı ben gezip tozup yine kürtçü dükkanıma döndüm sevincli seni de bayaa ihmal etmişim yaaa... bu arada video ekleyecektim uygun bir site bulamadım hep youtubeden eklerdim ama orayada mahkeme kararıyla kapatılmış neler oluyo yavv dusun ben bayaa dünya dışında kalmışım sanki aa34 aaloo!! arkadaşlarr s.o.s!!! varmı imdaat !! cağrımı duyan napces? ben video eklemek istiyom ::)

ilahi emel girlhaha

www.ktunnel.com adresine gir. Orada adres yazmak için bir bölüm var, girmek istediğin sitenin linkini yazıp girebilirsin. youtube'a girmek istiyorsan www.youtube.com yaz sung66

emelciiiimmm...nerelerdesiiiinn....kaçaaaakkk... thumbsanim

suzzy ' Alıntı:
buradayıııımmm clapping clapping clapping oleyy oley oleyyyy ben geldimmm!!!! ben geldimmmm !!! sevincli sevincli sevincli

k8908 k8908 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 k8908 k8908

Mustang ' Alıntı:
Yeniden hoş geldin Emel vien1
saolasınn sevgili mustang kiss3 aslında sık sık giriyorum siteyede yazma fırsatı bulamadan okuyup kaçıyordum ::) ::) vallaha bomba gibisiniz harikaaaa f678h f678h

sanemce ' Alıntı:
ilahi emel girlhaha

www.ktunnel.com adresine gir. Orada adres yazmak için bir bölüm var, girmek istediğin sitenin linkini yazıp girebilirsin. youtube'a girmek istiyorsan www.youtube.com yaz sung66

coooooooooookk teşekkürlerrrr sanemceee clapping vallaha makbule geçtii saolll hediyemdirrr bu sarkıyı pek severimmm tender45

25emel ' Alıntı:
suzzy ' Alıntı:
buradayıııımmm clapping clapping clapping oleyy oley oleyyyy ben geldimmm!!!! ben geldimmmm !!! sevincli sevincli sevincli

k8908 k8908 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 k8908 k8908

ay bak bende parti vericem şimdi... vien1 blissy blissy

neler oluyor gülüm umarım hayırlı şeyler oluyordur... super ayy....özlettin kendini be kuzum... tender45

gitme bi daha bu kadar...olurmuuuu... emb23

suzzy ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
suzzy ' Alıntı:

k8908 k8908 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 k8908 k8908

ay bak bende parti vericem şimdi... vien1 blissy blissy

neler oluyor gülüm umarım hayırlı şeyler oluyordur... super ayy....özlettin kendini be kuzum... tender45

gitme bi daha bu kadar...olurmuuuu... emb23
kıyamam ben sanaaaa vallaha gitmek yok bi yerlere f678h mutfaga gitmek var sadece utananadam babamm kek istedide ayıptır sölemesi ttli3 44 size de ikramm edeyim du güel olursa f678h

:))

evetttt!!! sitenin yeni yüzündeki ilkkk mesajım,günlüğüme ilk notum :) bayaramda nöbetim yok :D kıdemimi ilk kez gündeme getirip kullandım...boşunamı deli gibi çalışıyoruz bi bedeli olmalı demi :D arefe günü nöbet tutup istanbul yolcusu oluyorum.bayram sonrası 2 haftada yıllık izin kullanıp yaklaşık yılbası zamanı iş başı yapmam lazım lakin yılbası içinde güzel planlarım var :D yaklasık 3,5 hafta yokum...yılbasınıda katarsak ortalama 1 ay yokum mekanda:))) allahımm 1 ayyy!! yaşlılıkdan ziyade ihtiyarlamış ruhuma ilaç gibi gelecek (umarım) sağlığım sıhhatim yerinde şükür.hayatımda ters giden problemim yok.sakin bir liman gibi ruhum...karşılaştığı olaylar karşısında bazen şaşılacak kadar nötr,tepkisiz...büyüyorum sanırım/olgunlaşıyorum :) yalnızlığımdan rahatsız,hayatımdan memnun devam ediyorum yoluma...yakında bitecek yalnızlıkda :D

neden mesajımı değiştirme yetkim yok?

neden mesajımı değiştirme yetkim yok?

Üyelikler diğer forumdan aktarıldığı için forıumda bazi hatalar oluşuyordu.Bu nedenle tüm üyelik gruplarını iptal ettik..
Tekrar üyelik grupları açılıp özellikler eklenecektir...
O zaman değiştirme taşıma gibi yetkileriniz olacak..
actionsmile

Üyelikler diğer forumdan aktarıldığı için forıumda bazi hatalar oluşuyordu.Bu nedenle tüm üyelik gruplarını iptal ettik..
Tekrar üyelik grupları açılıp özellikler eklenecektir...
O zaman değiştirme taşıma gibi yetkileriniz olacak..
actionsmile

E iimiş bende ne oluyor diye şaşırdım.mesajımda değişiklik yapamayınca :) teşekkürler :)

[FONT=&quot]
sevincli kimler gelmiş

canım benim nihayet çoktandır hakettiğin harika tatiline kavuştuğunun haberini aldık.. ark5

yaşamında her şeyin her geçen gün çok daha mükemmel olmasını dilerim..

aralık ta bir buluşma düşünüyoruz.. inşallah seni de görmek kısmet olur tatlım..

bu sefer tanışalım artık y789

976246ht89eixn23mp6.gif
sevgiler..
[/FONT]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri