dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

haydın ben gider nöbete göreyim sizi senaryo calışmasını dört gözle bekliyor olacagım girlhaha

allah yardımcın olsun kolay gele

yarı yıl tatili başladı.yegenler tatilde... bendee... sevincli ilk grup geldi digerleride dökülüyor yavaş yavaş girlhaha (geç kaldılar ya nese tender45 ) 2 gündür sinemaya gidiyoruz.akşamları sokaklarda dolaşıyoruz falan iyi denk geldi nöbetim falanda yok hafta içinde...işyerinde değişiklikler mevcut kalite kontrol komitesi kuruldu vs. çokk çalışmam gerekiyor çokkk şaşkın terli345 gulensmiley

emelcim ben seni zaten hep çalışırken görüyorum canım benim..çok çalış tabi de kendini de yorma emi..allah yardımcın olsun..tüm işlerinde kolaylıklar dliyorum.. kiss3

emelcim uyudunmu? uyumadiysan sohbet edelim diyecektim sana caya gelecektik forumcak musayitmisin? kahvede olabilir ehehhhe

BU GÜN BÜTÜN DEDİKODUCULUĞUM ÜSTÜMDE, EMEL 25 DENEN KIZIN DEDİKODUSUNU YAPICAM..
efendiiiim, bu kız çok çalışıyorum..yeğenler bende ,işim, abim, yengem, yeğenim diye diye bizi uyutuyor..var bu kızda anlayamadığımız bir şeyler..kandırıyor bizi bu kızın sırrına eren varmı ? hah buyrun ayşe hanımcığım...yaaaaaaaaaa..aa..... bak sen..bana söylemedi..birde sen benim ablamsın der..yok anam yok..kimseye inanmıcan bu devirde..ablamsın derler..bi selam vermeden giderler ...
selam vermeden geliiiiip geçersiiiin
mahzun kalbiiimiiii viran edersiiin
güzel gözlerle beniii süzersin...
tırı tırı nım...
gerisi yok şarkının devamı aklıma gelmedi

öptüm seni kocccaamaaaan kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
BU GÜN BÜTÜN DEDİKODUCULUĞUM ÜSTÜMDE, EMEL 25 DENEN KIZIN DEDİKODUSUNU YAPICAM..
efendiiiim, bu kız çok çalışıyorum..yeğenler bende ,işim, abim, yengem, yeğenim diye diye bizi uyutuyor..var bu kızda anlayamadığımız bir şeyler..kandırıyor bizi bu kızın sırrına eren varmı ? hah buyrun ayşe hanımcığım...yaaaaaaaaaa..aa..... bak sen..bana söylemedi..birde sen benim ablamsın der..yok anam yok..kimseye inanmıcan bu devirde..ablamsın derler..bi selam vermeden giderler ...
selam vermeden geliiiiip geçersiiiin
mahzun kalbiiimiiii viran edersiiin
güzel gözlerle beniii süzersin...
tırı tırı nım...
gerisi yok şarkının devamı aklıma gelmedi

öptüm seni kocccaamaaaan kiss3

ablamm benimmm clapping senden gizli neyim var ablammm ttli3 bu aralar atraksiyon yok pek girlhaha onan bu sessizliğim yoksa döktürürdüm yaaa f678h

SeZeNNL ' Alıntı:
emelcim uyudunmu? uyumadiysan sohbet edelim diyecektim sana caya gelecektik forumcak musayitmisin? kahvede olabilir ehehhhe
tüh yafff agırlayamadım misafirlerimi sevincli beklerim bak başka bir zamanaa çekiştirelim herkesleriii f678h

evet sana misafir geliyoruz ve sen bize ne cay ikram ediyon nede kurabiyelerinden sen nasil evlencek yasdaki bir kisin oyle demi hayal ablacim? eskiden bizler eve gelince misafir buyur otur sezen abla bas koseye diger koseyede hayal abla otursun deyip bize cay yapacaksin bacim. ya canim SIKILIYOR muhabet kosesi yokmu soyle ben yazsam siz okusaniz siz yasaniz ben okusam oyle daraldim oyle canim burnumdaki anlatamam

SeZeNNL ' Alıntı:
evet sana misafir geliyoruz ve sen bize ne cay ikram ediyon nede kurabiyelerinden sen nasil evlencek yasdaki bir kisin oyle demi hayal ablacim? eskiden bizler eve gelince misafir buyur otur sezen abla bas koseye diger koseyede hayal abla otursun deyip bize cay yapacaksin bacim. ya canim SIKILIYOR muhabet kosesi yokmu soyle ben yazsam siz okusaniz siz yasaniz ben okusam oyle daraldim oyle canim burnumdaki anlatamam

256262cumaertesi_33.jpg
sizlere özel hoş bir masa hazırladım... haydın bayanlarrr buyrunn ttli3 ttli3

170133cilekli_limonata_1_2.jpg
içecek olarak çilekli limonata hazırladım...

( ay görende beni pek hamarat sanır aa34 )

997742kekcikler.jpg
afiyet olsunnnn girlhaha

üfffffffffffffffffffffff sofraya bak dl67
emelcim hayalablayla sezennin çok önemli bir işi çıkmış...gelemediler..yerine beni gönderdiler.. smil56
hani bu kadar zahmet etmişsin boşa gitmesin.. sevincli
şimdi ben şu sarmalardan bir başlayayım...sonrada börek ve tatlılara geçeyim.. blissy
yanlız hayalablayla sezenn yinede duymasın benim böle dediğimi..yoksa beni böle yaparlar hy789
zazık banaaaaaa emb23
ellerine sağlık pek bi güzel olmuşlar..marifetli hatunsun afferin kız..eee artık her sofraya çağırırsın beni değil mi khkh56 khkh56

buyur hülyamm buyur afiyet bal şeker olsunn..!! herkesler davetli sevincli buyrun buyrunnn tender45

aaa burda gün varmış az daha kaçırıyodummm... blissy blissy

kardeş naapmışsın yahu çok güzel görünüyolar...yaaa eli boş gelinmez diye bende tatlı aldım şeker ...

haydin buyrun afiyet olsun... sevincli

haaa bu arada banada bekliyorum en kısa zamanda.... kiss3

baklava4.jpg

oyy oyyy ellerine sağlıkk gulensmiley ne güsel görüyolar ay!

bugün nöbet çıkışı kurumlar arası geçiş için başvuruda bulundum.evraklarımı tamamladım. 44 hadi hayırlısı bakalım gulensmiley

şekerim teknik aksaklıklar nedeni ile ben 3-4 gündür mesajları hatmedemedim .... utananadam pc05

bi yerde yazdıysan pardon.. hayırdır.. yolculuk nereye doğruu... dusun

sevinmişsin kuzum.. hayırlı olsun... k8908
kiss3

vallaha abla yolculuğun nereye doğru olduğunu bende açıkcası bilmiyorum şaşkın 5 tercih hakkım vardı ağabeyimle ortak karar alarak yazdım ::) 1-istanbul 2-erzurum 3-erzincan 4-bayburt 5-hatay b456 yaprak misaliyim bakalım nasip nereye doğru... tender45

tercihleri yapıcam ağabeyime okuyorum yerleri.nereleri yazayım benim için hepsi aynı... dedim. o nere dediyse yazdım vallaha 44 hepsini anladımda şu hatay konusunda biraz karıştık ::) ben istemedim oda sıcak memleket olsun! dedi girlhaha girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri