dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

iiyii gidiyoruz bence kızlar bak şap diye öpüşmesinler ben öpmem çoçuğu ona göre pamir sana diom khkh56

Tamam tamam ama biraz romantik olsunlar !! hem yakışıklı hem bekar hem öğrenci hem çırak hem aşık hem kar yağıyo hem ortaköy ben öperim pisimbatım zaten oda ne olduğunu anlayıncaya kadar iş işten geçer khkh56 ilaçlı çay tadında dırırırımmmmm rım rım rımmmmmm khkh56 khkh56

dusun blook hain pamir ağla benim gibi bir çıtırı öptürmem bennn tutucuyum ben mutasıbım ben öptürmem khkh56

tarkan gibi öpsün bence çınarrrr wave

khkh56 khkh56 khkh56 ya öpsün yahu ne olacak zaten ikiside birbirine aşık deilmi aa34 aa34 ilaçlı olmasın yaaaa sevincli khkh56

y789 clapping öpsün peki

Evet kritik durum değerlendirmesi sonucu öpüştürme kararı aldık hdi işbaşına kızlar
ark5

ya dalmasın öle çok derinlere bu kız girlhaha çocuk aşkınımı itiraf edecek yoksa durmadan bunu daldıgı yerdenmi çıkaracak aa34 aa34

25emel ' Alıntı:
ya dalmasın öle çok derinlere bu kız girlhaha çocuk aşkınımı itiraf edecek yoksa durmadan bunu daldıgı yerdenmi çıkaracak aa34 aa34

valla süper türk filmi oldu...

Silvara ' Alıntı:
Deniz ağlıyordu döndü ve ev doğru koşmaya başladı :P (uzun oldu biraz ama ueheuh)
Yahu biraz entrika katalım işin içine öyle zart diye ben seni seviyorum felan hemen biter konu khkh56 khkh56 khkh56

ya silavara uyuznusun nesin yaf aa34 aa34 kızı kaçırtmaya üstüne yok aa34 biz ne zorluklarla çocugun yanına getiriyoruz sen bir msjla mahvediyorsun hikayeyi bee khkh56 khkh56

Yaw Silvara Senin Çınarla geçmişte bi bağın olmasın yoksa denizimi kıskanıyon bak söle biz hikayeyi anında çeviririz bak esas kız sen olursun kaşla göz arasında

khkh56 khkh56 vallaha olabilir öyle bir bağ benim hiç aklıma gelmemiştii aa34 aa34 aa34

arkadaşlar ben yarın nöbetciyimm malesef gelecek bölümü sonradan okuyacagım hih33 bakın skın göz actırmayın bu silvarayaa... denizle çınarla bir alıp veremediği var ya hadi nese cıkar kokusu girlhaha girlhaha

pisimbat ' Alıntı:
Çınardan kaçan deniz karlı yolda düştü hafızasını kaybetti ama kimse bilmiyor şu an için

teşekkürler beyefendi dedi deniz
hadi hayırlısı bakalım çınarın ilanı aşkı güme gitti bee sevincli tühhh ::) sevincli f678h

Bende yatıyorum arkadaşlar yarın kaldığımız yerden devam Çınarla Denizin işi zor Çorba ettik çocukların ilişkilerini sanki bizsiz daha mutlulardı.Offf Offf haydin iyi geceler

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Bende yatıyorum arkadaşlar yarın kaldığımız yerden devam Çınarla Denizin işi zor Çorba ettik çocukların ilişkilerini sanki bizsiz daha mutlulardı.Offf Offf haydin iyi geceler
iyi gecelerr pamirim

yada bende yatayım yaa... herkeseee iyi gecelerrr!!! sevincli sevincli

25emel ' Alıntı:

iyi geceleeer emel'cim ya da günaydııııııın kahvesmiley selamlar herkese smiliyface

Murat gelmiş hoşgelmişşşş...
Özledik seni böyle arayı çok fazla açma.Gel bir şeyler yaz.

murat ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:

iyi geceleeer emel'cim ya da günaydııııııın kahvesmiley selamlar herkese smiliyface

Atakan abi her zamanki gibi ÇOK İYİ sin cilgin897 çok sevindim... bu ara işler biraz karışık o yüzden sık sık uğrayamıyorum ama gönlüm her an sizinle wave wave

murat ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:

ooo kardess hoşgelmişinnnn sefalarr sevincli getirmişinnnn de...ben seni göremedim kaçmışsın gene hih33

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri