25emel ' Alıntı:ya dalmasın öle çok derinlere bu kız girlhaha çocuk aşkınımı itiraf edecek yoksa durmadan bunu daldıgı yerdenmi çıkaracak aa34 aa34
Silvara ' Alıntı:Deniz ağlıyordu döndü ve ev doğru koşmaya başladı(uzun oldu biraz ama ueheuh)
Yahu biraz entrika katalım işin içine öyle zart diye ben seni seviyorum felan hemen biter konu khkh56 khkh56 khkh56
hadi hayırlısı bakalım çınarın ilanı aşkı güme gitti bee sevincli tühhh :pisimbat ' Alıntı:Çınardan kaçan deniz karlı yolda düştü hafızasını kaybetti ama kimse bilmiyor şu an için
teşekkürler beyefendi dedi deniz
iyi gecelerr pamirimPAMİRMÜHÜR ' Alıntı:Bende yatıyorum arkadaşlar yarın kaldığımız yerden devam Çınarla Denizin işi zor Çorba ettik çocukların ilişkilerini sanki bizsiz daha mutlulardı.Offf Offf haydin iyi geceler
25emel ' Alıntı:yada bende yatayım yaa... herkeseee iyi gecelerrr!!! sevincli sevincli
murat ' Alıntı:25emel ' Alıntı:yada bende yatayım yaa... herkeseee iyi gecelerrr!!! sevincli sevincli
iyi geceleeer emel'cim ya da günaydııııııın kahvesmiley selamlar herkese smiliyface
ooo kardess hoşgelmişinnnn sefalarr sevincli getirmişinnnn de...ben seni göremedim kaçmışsın gene hih33murat ' Alıntı:25emel ' Alıntı:yada bende yatayım yaa... herkeseee iyi gecelerrr!!! sevincli sevincli
iyi geceleeer emel'cim ya da günaydııııııın kahvesmiley selamlar herkese smiliyface
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.