Değişim Günlüğüm...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TR-ance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Değişim Günlüğüm...

özlem ' Alıntı:
tepkiyi şiddetli koymak mı nasıl yani dusun

Yani Nasıl Diyeyim Bir Konuya Çok Sinirlendim O Konuya Tepkimi Yüz İfademden,Kızarmamdan Ne Bileyim Bağırıp Çağırmamdan Çok Aşırı Derecede Belli Ettim.. Eskiden Saklardım Bu Tarz DuyguLarımı..

Ter ance mutluluğun daim olsun,abi binuriel dalgalar falan diyosunuz bize haber vermiyonuz,biz de size bol bol dua ediyozz olmuyo valla...

Bu arada her ne olursa olsun kalp kırmamaya dikkat et,sözler ok gibidir dudaklardan çıktıktan sonra geri dönüşü yoktur...

Aslında susmaman tepkini koyman güzel.Normalde bende eskiden öyleydim hoşuma gitmese bile içime atar sonra toplaya toplaya booomm 789569 gerçi seninki de farklı olmamış tr-ance anında patlama khkh56 sende aşırı kendine güven mi oluştu ne 98569

Dostum nerdesin ya,özlettin kendini...!

seramoni ' Alıntı:
Dostum nerdesin ya,özlettin kendini...!

Herkese SelamLar..

Buradayım Merak Etmeyin Yalnız İşlerim Çok Yoğun Ondan Yazamıyordum.. Gene Herzamanki Gibi İyiyim Fakat Bu Lucid Rüyalar Hakkında Garip Durumlar Yaşıyorum.. Mesela Rüyamda Bir Cisim OLuşturmak İstiyorum O Cisim OLuşuyor Ve Bende Anında Rüyamdan Kopuveriyorum.. Rüyam Bitincede Az Derecede Karabasanda OLuyor Ve Kendimi Hemen Uyandırıyorum.. Bir Bilgisi OLan Varsa Bana Yol Gösterirse Sevinirim..

SevgiLer..

Herkese Yeniden SeLamLar..

Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Karşınızdayım.. Fakat Emin OLun O En Son Günkü Mesaj Yazan Ben İLe Şimdiki Ben Arasında DağLar Kadar Fark Var.. Artık Çok Daha Dingin, MantıkLı, Gene Yeri GeLdiğinde ÇıLgın Ve En ÖnemLisi MutLuLuğumu DevamLı KoruyabiLecek Bir Duruma GeLdim.. TeLkinLeri 2 Hafta Önce Kestim Ve Artık Hiç İhtiyaç Duymuyorum.. Çünkü Bu İyi HaLi Korumak Hakkında Birçok Kitap ELime Geçti.. (Anthony Robbins, Jim Rohn,Zig ZigLar vb.. )
Kısacası Artık Daha OLgun Ve Daha AmaçLarıma BağLı Biri OLarak Yaşıyorum.. Her Sabah KaLktığımda Bir Şükran DuygusuyLa KaLkıyorum Ve Bu Şükran Duygusunu Yaşadığım İçin Bir Kere Daha Şükrediyorum.. smil56

SevgiyLe KaLın Hayatımdeğişti AiLesi.. MutLuLuğunuz Daim OLsun.. smiliyface

tekrar hoşgeldin yanımıza.. vien1

bu kadar uzun aralar verme.. ark5

hedeflerine ulaşmış olduğun için tebrik ederim.. 25889

bu güzel haberinle bizleride mutlu ettin... thumbsanim

sevgiler.. actionsmile

senin adina cok sevindim TR-ance bu cok güzel hersey ve istedigin bundan sonrada gönlünce olsun ve devam etsin yine deneyimlerini arkadaslarla paylas lütfen onlarada multive olsun sevgiyle kal mlk34

SeLam..

Eskiden En Yakın ArkadaşımLa BiLe Konuşurken Yüzü Kızaran Ve BüzüLen Ben Artık 400 Kişinin Önünde Sanki Evinde Çayını İçip Uzanmış Kitabını Okuyor RahatLığı İle Çok İyi İLetişim KurabiLir HaLe GeLdim.. Bu BeLki Hayatımdaki En ÖnemLi DeğişimLerden Biri Ve Ben Bu Hazzı En Zirve Noktasında Yaşıyorum.. Çok MutLuyum... smiliyface

SevgiLer... kiss3

Herkese SeLam..

Uzun Bir Süredir Yazamıyordum Fakat Artık GünLüğe Uğramamam Gerektiğini Düşündüm.. smiliyface (Sitede Aktif OLupta GünLüğe Yazmamak OLmaz.. ) Açıkçası Bu AraLar Yaz Mevsiminin GeLmesiyLe Biraz AğırLaştım Fakat GeneL BağLamda Kendimi Süper Hissediyorum Ve Artık TeLkinLere İhtiyaç Duymuyorum.. Allaha Sonsuz ŞükranLarımı Sunuyorum Her Vakit Beni Buraya YönLendirdiği İçin.. Herşeyde Bir Hayır Vardır Sözü Boşuna SöyLenmiş Bir Söz DeğiL KesinLikLe.. Açıkçası Buraya GeLdiğimde Ritmotrance Konusunda BeLirLi ŞüpheLerim Vardı Ama Hepsinin Yersiz OLduğunu KesinLikLe SöyLeyebilirim.. Hatta O Eski GüNLerimi HatırLayınca GüLüp GeçebiLmem BiLe Değişimin Ta Kendisi.. smil56 TeLkinLeri Yeni DinLemeye Başlamış Ve BaşLamayı Düşünen Herkese SesLeniyorum.. ' SabırLı OLursanız KesinLikLe Ve KesinLikLe Hayatınız Değişecek.. ! ' art56art56

Herkese Sonsuz SevgiLer..​

vall inşallah bende senin gibi olurum kardeşim ya ,bişey dikkatimi çekti sürekli çok mutluyum diyosun hiç sinirlenmiyomusun yaw krzm67

Sevgili tr-ance değişim sürecinde yaşadığın mutluluğun ümit ediyorum bir ömür boyu sürer..

Acaba bu süreçte günbegün nasıl bir terapi süreci izlediğini, kendine nasıl telkinlerde bulunduğunu paylaşabilir misin ?

böyle olumlu yazıları okuyunca seviniyorum şahsen...inş. herkes senin gibi duygulara sahip olur hismiley

Cem.... ' Alıntı:
vall inşallah bende senin gibi olurum kardeşim ya ,bişey dikkatimi çekti sürekli çok mutluyum diyosun hiç sinirlenmiyomusun yaw krzm67

Bu Birazda Kadercilik Anlayışımla İlgili.. Telkinler Onu Serbest Bıraktı Sanırsam.. İLk Başlarda Çok Zorlandım Ama Değdi.. s45apk

alen ' Alıntı:
böyle olumlu yazıları okuyunca seviniyorum şahsen...inş. herkes senin gibi duygulara sahip olur hismiley

İnşallah ÖyLe OLur.. Benimde Temennim O Yönde.. art56art56

McDaniel ' Alıntı:
Sevgili tr-ance değişim sürecinde yaşadığın mutluluğun ümit ediyorum bir ömür boyu sürer..

Acaba bu süreçte günbegün nasıl bir terapi süreci izlediğini, kendine nasıl telkinlerde bulunduğunu paylaşabilir misin ?

Bilinçaltı Blokajını Kırmak İçin Uykuya Dalmadan Önce BeLirLi Dalga BoyLarı DinLeyip, Akabinde Telkinleri Dinliyordum Her Gece.. Hatta O Dalga Boyunun Paylaşımını Yaptım Forumda.. Bir Göz Atın İsterseniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin_etkisini_arttiran_calismam-t11560.0.html

değişimlerin harika kalıcı olmasına sevindim .... kaç sene dinledin merak ettim allah nazarlardan saklasın maşaallah... hismiley

Asalett ' Alıntı:
değişimlerin harika kalıcı olmasına sevindim .... kaç sene dinledin merak ettim allah nazarlardan saklasın maşaallah... hismiley

2007'nin EyLüL Ayından İtibaren Dinlemeye Başladım.. Yaklaşık (BeLirLi AraLıkLarlada OLsa.. ) Şubat Ayına Kadar DinLedim.. Aslında Daha Uzun DinLemem Gerekiyordu Ama Bu Süreyi Kısaltmamda Binaural Dalga BoyLarının Büyük Katkısı OLdu..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri