Değişim Günlüğüm...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TR-ance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Değişim Günlüğüm...

herkesde etkili olmuyor zannedersem bu dalga sesleri.. deneyebilirim.. hismiley

Asalett ' Alıntı:
herkesde etkili olmuyor zannedersem bu dalga sesleri.. deneyebilirim.. hismiley

Konsantrasyon Seviyesini Normalden Biraz Üstte Tutabilen Ve Bulunduğu Yerde Gürültü OLmayan Herkesde İşe Yarar..

SeLam Sevgili Günlük..

Bugün Uzun Bir Aradan Sonra Gene TelkinLere Başlama Gereksinimi Duydum.. Bunun Tam Sebebini BiLemiyorum Ama İçimdeki Bir Ses Bunu Yapmam Gerektiğini SöyLedi.. Çünkü Bu Zamana Kadar Beni Yanıltmadı Ve Bundan Sonrada Yanıltmaz Diye Düşünüyorum İçsel Rehberim Hakkında..Yaklaşık 5 Veya 6 Saat Önce Telkin Etkisinin Artması İçin 2 Noktamı UyguLadım.. Ve Kendimi Çok Rahat bıraktım Ve O Arzumdan ÖzgürLeştim.. Şu An Çok Rahat Bir ŞekiLde Ve Herhangi Bir Negatifliğe Maruz KaLmadan PozitifLik DoLuyorum Ve Dalga Boysuz DinLiyorum.. Bir Nevi 2 Nokta Dalga Boyu İşLevi Görüyor Diyebilirim.. Şimdilik Bu Kadar GünLük.. Artık Daha Sık Buralarda OLacağım.. smiliyface

SevgiLer Ve SaygıLar... ark5

ne güzel arasıra yapılan tekrarlar çok yararlı diye duymuştum super

Cem . ' Alıntı:
ne güzel arasıra yapılan tekrarlar çok yararlı diye duymuştum super

Evet Bencede Faydalı.. Şu An RahatLık Var Üstümde Gerçekten.. Sonuçta Bir Enerji Toplamıyız Biz İnsanlar.. NegatifLikLer Etkiliyor Tabiki.. smiliyface

SevgiLer...

bence de tekrar yapman daha faydalı olacaktır...kalıcılık açısından tekrar her konuda önemli bi faktör smiliyface

silvia ' Alıntı:
bence de tekrar yapman daha faydalı olacaktır...kalıcılık açısından tekrar her konuda önemli bi faktör smiliyface

Evet Gerçekten Şu An ÖyLe.. Sanki Çift Dikiş OLuyor Gibi Birşey.. y789

SevgiLer..

SELam günLüğüm..

Bugün İşyerinden İzin Aldım OkuLdaki İşlerimi Halletmek İçin.. Eve Dönerken Bindiğim Otobüste EskiLerden Birini Gördüm Ve Bütün Sinirlerim Altüst OLdu.. kizgin1 Hakkında Her Türlü ÖLüm Fantezisini Kurduğum Tek Kişi O Sanırsam.. OkuLda Herzaman O İyiydi , KızLar Onu Severdi , Hocalar Onu Severdi Ve Ben Sadece Kaybederdim.. Ama En Kötü Tarafı Benim Sevdiğim Kızın OnLa Beni Karşılaştırıp Onu Seçmesi İse Bana Ayrı Bir Koyandı.. O Zamanlar Sessizce Ağlardım Bunun Kimse Farkında OLmazdı.. Ya Bu Çocuğun Neyi Var Diye Kimse Demezdi.. Bütün OrtaokuL Yılları Boyunca Sanki Bir Cehennem Azabı Yaşadım Ve Bu Azap Beni Sosyal Fobik Yaptı.. Ta Ki Hayatımdeğişti GeLene Kadar.. Bu Siteye Ve ÖzellikLe Atakan Beye Çok Şeyi BorçLuyum.. Bana Hayatımı Geri Verdi Ve Artık Hertürlü Kazanıyorum.. Tekrardan Çok Çok Ama Çok TeşekkürLer... sevincli Hatta O Sinirlendiğim Anda AkLıma Bu Siteden Haberdar OLduğum Sedona Yöntemi GeLdi Ve Sedonayla O Kötü Duyguyu Serbest Bıraktım.. Sonra Bunu İyice PerçinLemek İçin İki Nokta Uyguladım.. (Matrix.. )O Anda Artık Mükemmel Bir VarLık OLduğum BiLincine Vardım ŞükürLer OLsun Ki.. Artık Eskisi Gibi DuyguLarıma Yenik Düşüp Kendimi Acınası Moda Sokmaya Hiç Ama Hiç Niyetim Yok.. Ahanda Buraya Yazıyorum.. !

Herkese SaygıLar Ve SevgiLer...​

SeLam SEvgiLi GünLük...

Bugün Genel Anlamda Bir İçseL Hesaplaşma Günü Yaşıyorum Diyebilirim.. Geçen Mesajımda Yazmış OLduğum OLayın Başka Versiyonlarını Nedense Şu An İçimde Yaşıyorum.. Sanki BiLinçaltım Bu Kötü Anılarımı BiLe BiLe BiLinçli Zihne Aktarıyor Gibi.. Sanırsam ÇözümLenmesi Gereken OLaylar Var.. Bende Karakteristik OLarak Kökten ÇözümLer BuLmayı Sevdiğim İçin Bu Anılarımıda KucakLıyorum Ve Bir Bir Çözüme Kavuşturuyorum.. BunLar ÖzeLLikLe TelkinLeri Tekrar DinLedikten Sonra Başladı.. Sanırsam Bununda Etkisi OLabilir.. Şu An Tam Ne YapıLması Gerek Hiçbir Fikrim Yok.. Akışa Bırakmayı Düşünüyorum Birkaç Gün.. Umarım İşime Yarar Bu Kararım..

Herkese SaygıLar Ve sevgiLer..

Herkese Uzun Bir Aradan Sonra Merhabalar..

Günlüğüme Yazmayı Uzun Bir Süreden Beri Gerçekleştiremiyordum.. Bunun Nedeni Meşguliyetimin Fazla OLmasından Kaynaklanabilir Ama Bahaneler Bulmayı Sevmem.. Neyse.. En Son "Temmuz 09, 2008, 03:45:53 ÖS " Tarihinde Mesaj Gönderen Ben İle Şimdiki Ben Arasında Uçurumlar OLuştu Diyebilirim.. Bu Süre Zarfında Belirli Bunalımlar Gerçekleşti Ve Bu Bunalımların Beni Zorladığını İtiraf Etmeliyim.. Fakat Ben Yılmadım Ve Gelişimim İçin Gereken Herşeyi Göze Aldım.. İlk Önce Sedonayı Tam Anlamıyla Keşfettim.. Aslında Sedonayla da Bir İlerleme Kaydetmiştim (Orta Seviye.. ) Ancak En Derinlerde Meydana Gelen Durumları Serbest Bırakmakta Sedonayla İmkansızlaşıyordu Çünkü Bilinçaltı Çok Geniş Bir Depo.. Beyninizde OLuşmuş Ve OLuşmaya Devam Eden Programlarınızı Bilememeniz Normal.. Bu Sebeple Yeni Arayışlara İttim Kendimi Ve EFT İle Karşılaştım.. Aslında Şunuda İtiraf Etmeliyim Ki EFT Başlarda Bana Zor Bişey Gibi Gelmişti Ve Bende Eğilmek İstemiyordum Pek.. Fakat Şu Anda Modern Çağın Bir Mucizesi OLduğunu Düşünüyorum EFT'nin.. EFT İle Süren Maceralarımdan Sonra (Onlarıda Sonra Anlatacağım :) ) Bundan Yaklaşık 1 Ay Önce Youtube'u Gezerken Brad Yates'in Ho'oponopono İle EFT'yi Kapsayan Tekniğiyle Karşılaştım Ve Gerçekten Hayatımı Değiştiren Son Aşamadır Bu.. (Tabiki Şu Anlık.. :) ) Eğer Ho'oponopono Hakkında Bilgi Almak İstiyorsanız Joe Vitale - Zero Limit Adlı Kitabı Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ederim.. Eğer Okuyanlar Varsa O Kitabı Bu Seferde O Videoyu Seğretmelerini Tavsiye Ederim.. Ama Gerçekten Şu Anki Halime Bir bakıyorum birde telkinlerden Önceki Halime.. Gerçekten Değişimin OLduğunu Düşünüyorum Zihnimde.. Ve Bana Bu Başlangıçlara Sebep OLan Sayın Atakan Bey OLmak Üzere Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ederim.. 96 İyiki Varsınız.. smiliyface

Herkese Sonsuz Sevgiler

Not : Artık 3 Günde Bir Günlük Yazmayı Düşünüyorum Çünkü Yazılarımın Okunacağını Ve Motivasyon Verebileceğini Bilmek Beni Mutlu Ediyor.. s45apk

Bencede kesinlikle yazmalısın,biz yolun başındakiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum. EFT ile tanışmayı bende çok istiyorum,ama Bodrum da bu eğitimi verebilecek birileri varmı bilmiyorum maalesef. Zero Limitide bu sitede çok kişiden duydum,yarın alacağım ve derhal okuyacağım.
Tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler,sevgiler

isobel ' Alıntı:
Bencede kesinlikle yazmalısın,biz yolun başındakiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum. EFT ile tanışmayı bende çok istiyorum,ama Bodrum da bu eğitimi verebilecek birileri varmı bilmiyorum maalesef. Zero Limitide bu sitede çok kişiden duydum,yarın alacağım ve derhal okuyacağım.
Tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler,sevgiler

Asıl Ben Çok Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin.. Geçmişte Kendimi Hiçbirşeyde Potansiyeli OLmayan Ve Ezik Biri OLarak Tanımlardım.. Fakat Şimdi İse Potansiyelimin Sınırsızlığını Kavradıkça Çok Daha Hayretler İçine Düşüyorum.. Ve Açıkçası Potansiyellerini Kullanamayan Veya Bazı KOrkular Yüzünden KUllanmak İstemeyen İnsanlar Çok Garibime Gidiyor.. Umarım Burada Birçok Kişiye İlham Verebiliriz.. Çünkü Gerçek Mutluluğun Anahtarını Keşif Yoluna Çıkmak Bile Çok Zevkli Bence..

Sevgiyle KaLın..

Potansiyelini kullanamayanlara bende yardım gayreti içine giriyordum,ama çok yorucu oluyor,çekim yasasına inanmayan birini nasıl zorlayabilirimki? O zaman sinir harbine gidiyor iş:) Artık o insanın ağır bir karması var,daha öğreneceği çok yol var diyorum,ve onu kendi seçiminde özgür bırakıyorum. Ama içim gene kıpır kıpır,yardım edebilmek için:)

Serenity, seni kendini keşfetme yolunda veriğin çabalardan dolayı kutlarım .Bende EFTile ilgili çok aşama kaydettim.Ben önce EFT sonrada sedona yaparak bir çok sorunumdan kurtuldum .En önemlisi alerjilerimdi .EFT nin en güzel yanı kitaptan uygulayarak çok güzel öğrene bilmeniz.Başkalarına gelince siz kendinizdeki değişiklikleri anlatın ondan sonra onların sizden talep etmelerini bekleyin ve göreceksiniz onlar sizden talep edecekler işi zamana bırakın .Sözlerin etkili olmadığı yerde sizin kendinzideki gelişim onları etkileyecektir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri