**shamanic** ' Alıntı:canlarım yaa.. tender45
siz gençler bana yıllandığımı hatırlatıyorsunuz... y789
senin kadar uzun zamandır hoşlandığım bir insanla diyalog kurup üstüne buluşacağım.. b456
hemde istanbul gibi romantizmin anavatanı olan bir şehirde ve beşiktaş kadar güzide bir semtte.. sevincli
ama olayı anlatırken takıldık.. annem nereye takıldınız siz.. wave
takılmayın yahu.. yaşayın aşk olun sevgi olun.. nefes olun yaşayın..
özlediğiniz beklediğiniz istediğiniz an geldiğinde takılarak harcamayın..
o anın içinde olun.. o anı hissederek yaşayın derim ben..
ve kelimelerinzi o anı anlatırken sıradanlaşmasın..
çünkü sen bu günkü olayın olması için emek verdin.. arzu ettin istedin..
ama hedefin gerçek olduğunda bi güzel takıldın..
belki bu takılmak sizler için çok daha fazla anlamlar içeriyordur..
ama ben birden çok sıradan öylesine gibi algıladığım için böyle çok konuştum..![]()
boş konuştuysam affola.. utananadam![]()
sevgiler.. kiss3
**shamanic** ' Alıntı:ilişki dediğimiz şeyin olgunlaşmış dönemde yaşanan büyükler arasında olan olaylar olmadığını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünerek
ve içindeki her yargıyı düzeltecek gücüne güvenerek yazdım yorumumu..
niyetim seni eleştirmek değil.. bakış açına derinlik katabilmek adınaydı..
ilişki dediğimiz şey sevdiğin bir insanla deniz kokusunu esen rüzgarla ciğerin yerine yüreğine çekerek
temas bile etmeden yan yana yürürken onun kalbinin sesini duyabilecek heyacana sahip olabilmektir..
bunu anlamak için çok büyümene gerek yok canım..
çok büyüdüğünüzde bu ayrıntıları öğrenmeye çalıştığınızda zaten bir çok köprünün altında sular akmış oluyor..
istedimki şimdiden takılmayın.. tanışın.. beklediğin insanla buluşmanın heyacanını
bir daha asla bu günkü hislerinde bu günkü heyecanında bu günkü senle yaşamayacaksın..
sen şimdi bile 1 saat önceki sen değilsin.. yarın başka.. sonrasındaki her günde başka sen olacaksın..
belkide haklısın bunları sana söylemek için şimdiki ben yanlış zamanla yapmış olabilir..
sevgiler..
seramoni ' Alıntı:Ter ance merhaba,sanrım öğretmensin doğru mu anlamışım
ismail ' Alıntı:slm arkadaşım çok süpersin yav. İnşallah hep böyle iyi kal. Benim sormak istediğim ne zaman başladın bu telkinlere acaba? dilerim bende en kısa zamanda senin kadar rahat bir duruma gelirim. sağlıcakla...
ismail ' Alıntı:Merhaba yine ben. bişi daha soracam ama telkinlerin yanında herhangi bir yol izledin mi sadece telkinleri dinlesem iyi gelecek mi yani bana? dusun
ersinttL ' Alıntı:kim bilir bu gelişmelerini,yaşadığın güzel anları paylaşırken ne kadr mutlusundur.tebrik ederm senii.ablalarımızn dediği gibi burda;sen şanslısın,
ben şanslıyım,
biz şanslıyız.
umarım bu yaşadıklarının ötesinde ulaşmak istediğin bütün amaçların gerçekleşir. smiliyface
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.