:D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE?

offfff yaaaa.....art56art56 çok güzel anlatmışsın vallahi, bende bamyaya bayılırım...o tencereyi tek başıma bitirebilme kapasitesine sahibim her any789

Sevgili matri biz bayanlar sarımsağı duyunca yüzümüzü eşkitiriz ya hep. Ya da ben böyleyim bilmiyorum. Oldum olası bir düzgün beslenemedim. girlhaha

himmm bunu bende bilmiyodum )))) ama rahmetli annemin bir sozu vardi, "sarimsak antibitiktir (antibiyotik) yeee" derdi :))) allah rahmet etsin o zamandan beri hep antibitik niyetine yedim, valla kolay kolayda hastalanmam :)

Annenize Allah'tan rahmet dilerim sevgili matri. Ben de hemen hastalanırım. Yoksa bendeki bu hassasiyet sarımsak yememekten mi? girlhaha Yok yok ben böyle hassas, narin, kırılgan bir bayan olarak çok mutluyum. :)))

fırında tavuklu patates , ciğer sote & patates kızartması , mantar sote , biber dolması , sarma , mantı , bamya , mücver (kabaksız- pirinç,yumurta,yeşil soğan,maydonoz,baharat) balıklardan palamut (hamside severim ama eti pek olmadığı için çerez gbi geliyor)cilgin897

fırında tavuklu patates , ciğer sote & patates kızartması , mantar sote , biber dolması , sarma , mantı , bamya , mücver (kabaksız- pirinç,yumurta,yeşil soğan,maydonoz,baharat) balıklardan palamut (hamside severim ama eti pek olmadığı için çerez gbi geliyor)cilgin897

gerıye cok az yemek kaldı zaten:))y789

Ya şu anda karnım çok aç. Kahvaltıdan beri bişey yemedim, çay içtim sadece. Şu anda bütün yemekler en sevdiğim yemek :P

Normal zamanlarda, en çok zeytinyağlı yaprak sarmasına bayılırım. Ben yemek sevmem aslında zeytinyağlıları severim sadece. Bir de pilav ve birkaç çorba. Et sevemem, arada bir.

hangisini seçeceğime karar veremedim :) bende aklıma gelenleri yazdmgirlhaha

saymakla bitmez.zeytinyağlı yaprak dolması,biber dolması,lahana dolması,yoğurtlu ıspanak,bakla,bamya,çorbalar,patates kızartması,köfte,balık, karar veremiyorum.denemeye kalkarsam çatlar ölürüm herhalde.hepinize en leziz yemekler gelsin.ama dikkat etmek lazım.

Domates soslu makarnaaaa,yanında çıtır çıtır tavuk,salataaa(lar),patates kızarması da olur:))Hayır demem.Acıktııııımsevincli

hepsini koymuşsun frezya birde yanıda tatlı oldumu tam olur.mesela kaymaklı ekmek kadayıfı.en sevdiğim tatlıdır.bir tepsi olsa hepsini yerim.

Yaa hepsi dediğin altı üstü 3-4 çeşit yemek nolcekki ondan haha:))Öyle tatlılarla pek aram yoktur,afiyet olsun size:)Ama ben de dondurmaya hayır demem,yani bu yemeklerin üzerine şööylee çikolata soslu bi dondurma süper olmaz mı :))))

Bende Tantuni severim.. ama yemeklerin hepsinide yerim... yemek yemek ayrı bir zevk yaaa..........

lahmacun :)

Patlıcanın her halini yerim... nefis!

sende yemelisinnnnnnnnnn...onlar biz beslenelim diye yaratıldı..değerlendirmezsek sağlığımız alarm verir değil miiii:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri