:D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE?

Evet kesinlikle yemeliyim. Bugün bir şey hatırladım. O da şuydu: Ben kabak tatlısı da yemem. Nefret ediyorum ya sebzelerden. Geçen sene boş bir anıma denk gelip kabak tatlısı yemiştim ömrümde ilk defa. Ama bayıldıııııımmmmmm. Çok güzeldi tadı. Sonra bugün işte aklıma gelince anneme söyledim. O da pazara gidip kabak almış. :zpzp:

Oooo kabak tatlısına bayılırım :D

Ya kocaman sebze. Ne biliyim ben öyle güzel olduğunu. Kazık gibi bi şeydir diyordum. Valla hala yediğim halde korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan. Acaba o zaman mı öyle denk geldi güzel geldi gibi. Ama baya da yemiştim. Bitirmiştim tencereyi. Yılların açlığı... khkh56

kızlar ben hiç kabak tatlısı yemedım :) hatta duymadımdaa (çok merak ettım şimdi tadını )

Valla ben çok gördüm. Annem yapar ama ilk defa geçen sene yedim. Turuncu bi şey. Böyle külkedisinin arabasına dönüşen şey işte. khkh56 Güzeldi tadı. :zpzp:

kujum süper anlattın yaa :)
harikasın hatta şahanesin .
ben kabak deyınce hanı su yeşil kabak varyaa sebze ..o zannettım .dusundum allahallah dedım hıçç tatlısını yemedım ..sımdı anladımkii sen annemın her yıl kışın yaptıgı tatlıyı dıyormuşsun :)

Tahmin ettim yanlış anladığını... Ondan görselleştirmem gerekiyor diye düşündüm bi an. Bal kabağı demeliydim sanırım. girlhaha

aaaaa kabak tatlısı yenmezmi.. yemeyene kayıp valla.. ona kardeş ayva tatlısınıda öneririm hem hafif hem lezzetlidir:))

kadayıf dolması tatlısını cok sevmeye basladım yaa..hem hafif hemde cok lezzetli :)

Ben de yalancı tavuk göğsünü seviyorum tatlı olarak hatta dur bakıyım süt varsa yaparım birazdan stres atıyım sinirlendim. girlhaha

Ya tel tel bir pilav olsa üstüne az kuru fasulye:D yemede yanında yat. Üstüne de spungle alayım lütfen.

Bu arada konu yemekten açılmışken Greepeace' in başlattığı imzamdaki anlamlı kampanyaya katılmanızı rica ediyorum. Küçük balıklar artık yok olmasın.

İçinde patatesin olduğu her yemek. :) :) :)

Ben de yalancı tavuk göğsünü seviyorum tatlı olarak hatta dur bakıyım süt varsa yaparım birazdan stres atıyım sinirlendim. girlhaha
Allahım ben bu sayfaya girince nedense iştahım kabarıyoy789.Tatlı isimlerini görünce canım çikolatalı parfe istedi.Kadayıflı tavuk göğsünü şiddetle tavsiye ediyorumm,kesinlikle denemelisin(iz)...

Eveeet saat akşamın 10 u satırları okudukça insanın iştahı kabarıyo kabarıyo kabarıyo sonra gözü dönüyo açlıktan y789 Şimdi kocaman bi pizza olacak ama ev yapımı olacak(hamuruna kadar herşey kendimiz hazırlayacaz),karışık olacak pizza,buzdolabında olan herşeyden koycan üzerine :) tatlı olarakta profiterol olcaaakk hııı bi de diyet kola tabiii sevincli acıktııımm yaa dusun2

Eveeet saat akşamın 10 u satırları okudukça insanın iştahı kabarıyo kabarıyo kabarıyo sonra gözü dönüyo açlıktan :D Şimdi kocaman bi pizza olacak ama ev yapımı olacak(hamuruna kadar herşey kendimiz hazırlayacaz),karışık olacak pizza buzdolabında olan herşeyden koyacan üzerine :) tatlı olarakta profiterol olcaaakk hııı bi de diyet kola tabiii :D acıktııımm yaa :(

y789 zaten bu saydıklarının yanında "diyet" kola olmazsa olmaz girlhaha

ya arkadaşlar ben küçükkene:))) cevizli baklavayı yanımda yiyenlerden midem bulanırdı nasıl yiyorlar yaaa diye...çünkü ben baklavanın içindeki cevizi KIYMA sanıyordum yaaadl67kıymalı baklava yiyorlar sanırdımdunk56ne saçma değil mi?çocuk aklı işte...şimdi büyüdüm bu seferde fıstıklı baklavaya taktım fıstıklı herşeyden nefrettt ederim bir keresinde lokantada yemek üzeri künefe istemiştim garsona özellikle belirttim fıstık üzerine koymayın diye bir geldi künefe fıstıktan görülmüyor usta sözde jest yapmış ikram yapmışşşooo67ayyy sinirden ağlayacaktım fıstıklı herşeyden nefret ediyorum ben yaa...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri