:D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE?

kaburga dolma

imam bayıldı neden sevmiyorsun yanında caçık offfffffffffff

adana kebabı hiç bişeye değişmem :):)
(nede olsa adanalıyız,kebap seveceğiz dimi ama:):))

kuru fasülye - pilav. . Ama fasülyenin üzerine pilav döküleceeekk ve fasülye başlarda hiç görünmeyecek. . Pilavı yedikçe saklı bi hazineymiş gibi ortaya çıkacaaakk sevincli

İçli köfte. sevincliAma üzerine kese yoğurduyla hazırlanmış yoğurdu döküceksin, biraz da kızmış yağla acı karışımı oyyhhh. Acıktım.girlhaha

midye dolma mmmmmm.....canımı çektirdim bee!!

Hahahahaaa :D:D Canımı çektirdiiimm ::) İyiymiişş sevincli

hmm balık fırında..yanına super bır salata.....şoleeeee üfffffffff

Ben balığı ızgarada severim,hele deniz kenarında,akşam zamanı,yanında buz gibi rakıyla,tabii salata,tabii yeşillik,illaki mezeler,illaki kavunlu armutlu vs güzel bir meyve tabağı ile...ımmmm yanında karides tava,azar azar envai çeşit tadımlıklar...harika dostlarla neşeli muhabbet sürsün gece yarısına dek,gelsin kahkahalar,haydi bakalım mutlu günlerin şerefine...çınnnn!!!!!

ne guzle valla benımde şu an yazın sahılde arklarla bırlıkte olasım geldi..herşeyden ve herkesden uzak..harıka...

ıspanak..yanında sarımsaklı yoğurt.....

Ben yeşil taze fasulye :)) bir de pilav olsun.Et hepsinii :)))

şu sıralar aslında en sevdığım mı bıomıorum ama en cok yedığım şey suskunluk...adeta yıyıp yutuorum..sanırım benımsedım...

Ya varyaa şu dünyada makarnadan daha lezzetli ikinci bir yemek olamaaaazzzz... Mükemmel bir şey yaaaaa... Makarnasız bir hayat düşünmem söz konusu bile değiiiilll... Hele makarnanın yoğurt ve üzerine dökülen muhteşem sosla buluşması yok mu? İşte o an beni bitiriyor. Zaten benim gibi neredeyse hiç et ve sebze yemeyen birinden de başka bir cevap alınamazdı. tender45

BAMYAAAA çok seviyorum ...girlhaha

ayy evet şolee ekşısı bol bır bamya...harıka:))

ayy evet şolee ekşısı bol bır bamya...harıka:))
hemde nasıl güzellll...şöyle bamyanın kafasını çok az kesip bol limonlu ve tuzlu suda yarım saat bekleteceksin bu arada tencereye orta boy soğanı ince uzun dilimleyeceksin zeytin yağında hafif öldüreceksin beklemiş bamyacıkları süzüp tencereye atacaksın üzerine iri bir dometesi rendeleyerek güzelce dökeceksin biraz da suyunu koyacaksın tuz kırmızı pul biber mutlaka da karabiber ekleyip kısık ateşte ağzını kapatıp tencerenin demlene demlene pişireceksin ocağı södürmeye yakın birazda limon sıkacaksın aayyyy misssss sonrada tencerenin hepsini tek sen yiyeceksinnnhappy6not:yarım kilo bamyayı 1 limon suyunda bekletip 1 limon suyunuda pişmeye yakın katıyorum...

Ya varyaa şu dünyada makarnadan daha lezzetli ikinci bir yemek olamaaaazzzz... Mükemmel bir şey yaaaaa... Makarnasız bir hayat düşünmem söz konusu bile değiiiilll... Hele makarnanın yoğurt ve üzerine dökülen muhteşem sosla buluşması yok mu? İşte o an beni bitiriyor. Zaten benim gibi neredeyse hiç et ve sebze yemeyen birinden de başka bir cevap alınamazdı. tender45

makarnanin uzerindeki yogurt sarimsakli olmak zorunda hocam :))) iste benim tadim :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri