aaaa yeni mesajların içinde doğum günü kutlaması diye görünce hiç tarihe bakmadan yazdım. Yüzüm kızardı....
Olsun yine de geçmiş doğum gününüz için aynı dileklerde bulunuyorum. belkide bugün doğum günü süprizi gibi bir gün olur sizin için.
sevgimle..
doğum gününüz kutlu olsun.
sevgiler ve ışıklar sizinle olsun.
5 gün daha bekleyerek tam bir ay sonra kutlamayı hedefliyordum y789
ama olmadı.. sevgili Quanta ya mesaj yazacağım için bu sayfayı atlamak istemedim.. sevincli
her ne kadar geç kaldığım için telefonla sevgili mehmetciğimin gönlünü almaya çalışsamda kutlama sayfasında da anı olarak iki satırım kalsın istedim.. ark5
![]()
yeni yaşın.. yaşamak istediğinin yeni hayatının başlangıcı.. harikulalade bir hayat seni sevgiyle kucaklıyor..
an ın içinde tüm hedeflerinin kolaylıkla.. sevgiyle gerçekleşmesini dilerim..![]()
![]()
yanımızda .. yakınımızda sevgi dolu kalbinle varolduğun için teşekkür ederim canım..
nice mutlu senelere.. kiss3![]()
Doğum gunun kutlu olsun, yaşadıkların tecrübe , yaşayacakların, süpriz yaşadığın an muhteşem olarak daim olsum mutlu yıllar, sevgi deryasında görüşmek üzere. Sağlıklı mutlu ve huzrlu bir yıl diliyorum.............
Yaşamak bir mucıze her günün ve anın paylaşmak ve gelişmek üzere olsun.............
Doğum günün kutlu olsun by mehmet, sağlık, mutluluk, başarı dolu nice yıllara....
derty956ks456
geç mi kaldım beeeeen?
doğum günün kulu olsun kutlu olsun bu günün!![]()
lay la layla lay la lay la lay la lay la lay la laaaaaaaaay
Bymehmet Sevdiklerinizle Nice mutlu huzurlu,saglikli yillar dilerim
dunk56dusun2rt67 nasıl olur yadusun2 sayfayı tam 3 fefa baştan aşağıya okudum yok yok ben bu partiyi nasıl kaçırdımhy789 abim çok utandım yav shaman ablam olmasa utananadamutananadam
neyse sen kusuruma bakmazsın benimsmil56
Yeni yaşının sağlık, mutluluk , huzur ve bol şans getirmesi dileğiyle .
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.