Bymehmet Doğumgünü Kutlaması

Kırmızıtarçın, Aysegul_Tırtıl ve Periliece58...

Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Çok saolun.kiss3

Hep birlkikte daha nice doğum günleri kutlarız inş.super

Doğum gunun kutlu olsun, yaşadıkların tecrübe , yaşayacakların, süpriz yaşadığın an muhteşem olarak daim olsum mutlu yıllar, sevgi deryasında görüşmek üzere. Sağlıklı mutlu ve huzrlu bir yıl diliyorum.............
Yaşamak bir mucıze her günün ve anın paylaşmak ve gelişmek üzere olsun.............

mutlu yıllar..

5 gün daha bekleyerek tam bir ay sonra kutlamayı hedefliyordum y789
ama olmadı.. sevgili Quanta ya mesaj yazacağım için bu sayfayı atlamak istemedim.. sevincli

her ne kadar geç kaldığım için telefonla sevgili mehmetciğimin gönlünü almaya çalışsamda kutlama sayfasında da anı olarak iki satırım kalsın istedim.. ark5
HappyBirthdayAnimation.gif

yeni yaşın.. yaşamak istediğinin yeni hayatının başlangıcı.. harikulalade bir hayat seni sevgiyle kucaklıyor..

th_happybirthday.gif
an ın içinde tüm hedeflerinin kolaylıkla.. sevgiyle gerçekleşmesini dilerim..

th_happybirthday09.gif

yanımızda .. yakınımızda sevgi dolu kalbinle varolduğun için teşekkür ederim canım..

balloonsa.gif
nice mutlu senelere.. kiss3

doğum gününüz kutlu olsun.
sevgiler ve ışıklar sizinle olsun.

aaaa yeni mesajların içinde doğum günü kutlaması diye görünce hiç tarihe bakmadan yazdım. Yüzüm kızardı....
Olsun yine de geçmiş doğum gününüz için aynı dileklerde bulunuyorum. belkide bugün doğum günü süprizi gibi bir gün olur sizin için.
sevgimle..

aaaa yeni mesajların içinde doğum günü kutlaması diye görünce hiç tarihe bakmadan yazdım. Yüzüm kızardı....
Olsun yine de geçmiş doğum gününüz için aynı dileklerde bulunuyorum. belkide bugün doğum günü süprizi gibi bir gün olur sizin için.
sevgimle..

doğum gününüz kutlu olsun.
sevgiler ve ışıklar sizinle olsun.

5 gün daha bekleyerek tam bir ay sonra kutlamayı hedefliyordum y789
ama olmadı.. sevgili Quanta ya mesaj yazacağım için bu sayfayı atlamak istemedim.. sevincli

her ne kadar geç kaldığım için telefonla sevgili mehmetciğimin gönlünü almaya çalışsamda kutlama sayfasında da anı olarak iki satırım kalsın istedim.. ark5
HappyBirthdayAnimation.gif

yeni yaşın.. yaşamak istediğinin yeni hayatının başlangıcı.. harikulalade bir hayat seni sevgiyle kucaklıyor..

th_happybirthday.gif
an ın içinde tüm hedeflerinin kolaylıkla.. sevgiyle gerçekleşmesini dilerim..

th_happybirthday09.gif

yanımızda .. yakınımızda sevgi dolu kalbinle varolduğun için teşekkür ederim canım..

balloonsa.gif
nice mutlu senelere.. kiss3

Doğum gunun kutlu olsun, yaşadıkların tecrübe , yaşayacakların, süpriz yaşadığın an muhteşem olarak daim olsum mutlu yıllar, sevgi deryasında görüşmek üzere. Sağlıklı mutlu ve huzrlu bir yıl diliyorum.............
Yaşamak bir mucıze her günün ve anın paylaşmak ve gelişmek üzere olsun.............

Sevgili, MELİHA ACAR, Shamanic ve Semkur actionsmile

Hepinize çok teşekkür ediyorum.kiss3

1 ay daha yaşlandım gerçi ama önemli olan unutulmamaksevincli

Şamancım, ne demek yahu. Senin varlığın yeter. Telefonla kutlamıştın zaten. Yine buraya da yazarak beni mutlu ettin. Bizlerin yanında, karşılıksız ve yürekten yer aldığın için asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Çok teşekkürler.super

Bütün arkadaşlar tabi. Hepiniz özelsiniz. Hepinize tekrardan ve yürekten teşekkür ediyorum.kiss3

Doğum günün kutlu olsun by mehmet, sağlık, mutluluk, başarı dolu nice yıllara....

derty956ks456
geç mi kaldım beeeeen?
doğum günün kulu olsun kutlu olsun bu günün! :)
lay la layla lay la lay la lay la lay la lay la laaaaaaaaay

Bymehmet Sevdiklerinizle Nice mutlu huzurlu,saglikli yillar dilerim

dunk56dusun2rt67 nasıl olur yadusun2 sayfayı tam 3 fefa baştan aşağıya okudum yok yok ben bu partiyi nasıl kaçırdımhy789 abim çok utandım yav shaman ablam olmasa utananadamutananadam
neyse sen kusuruma bakmazsın benimsmil56

Yeni yaşının sağlık, mutluluk , huzur ve bol şans getirmesi dileğiyle .

dohon3.png

Doğum günün kutlu olsun by mehmet, sağlık, mutluluk, başarı dolu nice yıllara....

derty956ks456
geç mi kaldım beeeeen?
doğum günün kulu olsun kutlu olsun bu günün! :)
lay la layla lay la lay la lay la lay la lay la laaaaaaaaay

Bymehmet Sevdiklerinizle Nice mutlu huzurlu,saglikli yillar dilerim

dunk56dusun2rt67 nasıl olur yadusun2 sayfayı tam 3 fefa baştan aşağıya okudum yok yok ben bu partiyi nasıl kaçırdımhy789 abim çok utandım yav shaman ablam olmasa utananadamutananadam
neyse sen kusuruma bakmazsın benimsmil56

Yeni yaşının sağlık, mutluluk , huzur ve bol şans getirmesi dileğiyle .

dohon3.png

01Nisan, Justagirl,Melodis, Su Duruactionsmile

Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Burada Doğum Günleri 40 gün 40 gece kutlanıyor ne güzel.sevincli

Sanki gerçekten, dünden beri doğum günüm gibi hissettim tekrardan.

Melodis önemli değil kardeşim, düşünmen yeterli.super

Sevgili Su Duru ikinci kez kutlamışsın ikinci kez mutlu oldum. Çok teşekkür ederim.

Justagirl, senin de kendini mutlu hissetmen ve bunu bu sayfaya yansıtman güzel.Daha güzel günler olacak inş.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri