Burcu'nun programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun programı

Burcu, programın sonuna yetiştim. Yine küçüğüm çalıyordu. Burcu bana jest yapmış dedim.

tek kelime iyiydi...yaptıkların yapacaklarının garantisidir...daha daha daha iyi olacağından eminim..seni dinlerken ooolucuğuma hoşgeldin demeyi unuttum..beğenimin ölçüsümüdür aceba ?vede emelle, sen iyiki hazılanmıyosunuz...birde hazırlansanız ne olacak acaba..

Burcum harikasın yine, çok güzel bir programdı. Yaptıkların yapacaklarının garantisidir. durmak yok devaaammmmm cilgin897

Teşekkür ederim sizlere iyi olacak ne cevherler var bende aslında ama çıkacak az bekleyin k8908

çocuk yatmadan bilgisayarı açamıyorum. senin programın sonuna yetişiyorum ama tekrarını ya dA canlı bir performansını yakalayacağım inşallah

İnşallah dinleme zamanın olur 44 Yarın 22:de devam ediyorum bugün çok işlerim vardı ve hala var Daisy ile ilgilendim pc yaptım sonunda kesinti olmadı şimdilik cilgin897 sırada ütü var sadanim

merhaba, yarım saat kadar önce bağlandım, sesi çocuğun odasından duyulacak kadar açtım ve dinlemeye başladım. gel gör ki player takıldı galiba aynı bölümü üç kere dinledim, hani şu giyim kuşam konusunda aaa ne kadar rahat bir bayan dediğin

burdayım yaşasınn duydum teşekkürler burcu ve atakan

evet bende de aynı sorun var galiba

csk ' Alıntı:
burdayım yaşasınn duydum teşekkürler burcu ve atakan

Güzel bir sürpriz oldu...Coskun'un mesajını radyodan dinledik..Sesini radyodan duyurmak isteyen diger üyelerimizde ses kayitlarini gonderebilirler..Boylece daha cok kisi radyomuzdan sesini duyurmus olur...

kendimi şaşırtan fikirlerimden biriydi. ve telkinler sayesinde oldu. hayatımı eğitim vererek konuşarak kazanıyorum ama mikrofon, ses kaydı vs denince kaçacak delik arıyordum. bana göre duyduğum ses benim değildi, olamazdı, ama artık ses kaydı için konuşuyorum. heyecanlanıyorum, çok hızlanıyorum ama konuşuyorum.

music45 küçüğüm daha çok küçüğüm djj
ama rengarenk gerçek kalıcı zaferler için burdayım

burcu çok güzel bir programdı. çok şey kaçırmışım dinlemediğim günlerde. 25889 alk78

Çok teşekkür ederim Pazar günü baştan bir özet yapacağım önemli konulara değineceğim dinleyebilirsen sevinirim kaçıranlar için ses kaydı yapmayı düşünüyorum.

coşkun senin sesini duyduğumda çok tanıdık geldi ve çok güzel bir sürpriz oldu bana

Atakan yapamıyormuş bugün program hazır bende evdeyken erken başlayabilirim. Önce müzik yaparım sonra kendi programıma geçerim Gerçi birşey yazmadığı için bunu düşündüm umarım başka biri yoktur 44

iyi yaptın burcu,tabiiya radyomuz susmasın..ben seninde işin olduğunu düşünüp radyo suscak naapsam diyordum, malum müzik arşivi senin verdiklerinden ibaret teşekkürler tekrar güzel gönlüne sağlık

Burcu hanım,sesiniz çok içten,çok samimi,olduğunuz gibi geliyor buralara.Biz alışmıştık dj'lerin yapmacık gülümsemelerine,konuşmalarına.Bu saflığınız için çok teşekkür ediyorum.(saflıktan maksat olduğunuz gibi görünmeniz ya da göründüğünüz gibi olmanız her neyse işte o) super

Burcu hanım şu anki sizin formatınız çok güzel.Ama yinedeben gıcıklığımı yapayım.Kitapları anlatmak yerine kendi hayatınızı anlatsanız örnekler verseniz,hayatınızdaki gelişimleri değişimleri nasıl yaşadığınızı anlatsanız,çocukluğunuzu anlatsanız,huzura nasıl erdiğinizi ya da nasıl ereceğinizi anlatsanız,bu gününüzü nasıl geçirdiğinizi anlatsanız nasıl olur..

Valla Burcu bunu bende unutmuştum ama doğru tahmin Adanalıyım niye iki tane olduğuna gelince bundan aylar önce soğuk bir mart ayıydı ben bu güzelim siteyi keşfettim kayıt oldum turgay01 diye ama giremedim bi daha yine kayıt oldum bu sefer bir 01 daha ekledim işte böyle Burcu

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri