Burcu'nun programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun programı

Burcu hn. siz değilmişsiz önceki mesajımı ne için yazdığımı boşuna düşünmeyin boş verin gitsin.
Yaaa emel hn. ne biliym ben.rezil olduk.Söylemiyorsunuzki radyoda bak ben emel'im burcu başka hayal başka biri diye.Neyse emel hn. kusura bakmayın.o zaman ikinci kez dinliyorum sizi diğerinde de burcu sanmıştım güzel gidiyor işte kısacası.

Ben tarz değiştirmedim asla kendi müziklerimden vazgeçmem guitar Ben daha geliştiriyorum ama birçok şeyi hergün değişiyor işte 44

İyi yayınlar sevgili Burcu actionsmile

sevincli kolay gelsin burcu

Bu akşam yayınım 22:00 de olacaktır arkadaşlar ve şimdi den hazırım k8908

Sevgili arkadaşlar
Ben sizlerle olmaktan çok keyif alıyorum umarım sizde memnunsunuzdur.
Ama şu da var ki radyo programını kişisel gelişime etkenin yanında zevk için yapıyorum
Hergün yapmak bazı zamanlarda koşuşturmacaya ya da arkadaşlarımı ertelememe sebep oluyor. Birde evdeki ev işleri ve 2 evcil hayvanıma ilgi azalıyor.
Bu yüzden herkesi mutlu edecek bir program düşündüm.
Haftanın 5 günü ve ya aksilikleride düşünürsem 4 günü yayın yapabilirim

PAZARTESİ ÇARŞAMBA CUMA
Her zamanki gibi kitap tanıtımları kişisel gelişim üzerine kaynaklar ve yorumlarımla keyifli sohbetlere devam coffe2

CUMARTESİ
Ben bugün için her zaman olmasa da yayına girmeyi düşünüyorum Sevdiğim müzikleri paylaşıp film tanıtımlarım olacak guitar

PAZAR
muhteşem nostalji gecesi olacak artık yerli müziklere ağırlık vererek her hafta bir sanatçımızın müzikleri ve biyografisini yapmak istiyorum Örnek Cem Karaca. Barış Manço. Moğollar. vs... gogogo

Sizlere önceden Ünlü Sanatçımızı yazarım tabi 44

Ayrıca yayının boş olduğu ve benim müsait olduğum saatlerde harika müziklere devam edeceğim. Hele ki benim gece 24:00 den sonraki alışkanlığım bitmez gibi

Arkadaşlar Pazar akşamı nostalji hattında Cem Karaca ve ya Barış Manço mı olsun karar veremedim sizinde isteklerinize göre hangi olsun bu hafta

yok yok ceza değilim ama türkiyenin en iyi mc sine benzeltilmek çok güzel bu arada 9 eylülde ilk konserime çıkacam nasipse hismiley

turgay0101 ' Alıntı:
yok yok ceza değilim ama türkiyenin en iyi mc sine benzeltilmek çok güzel bu arada 9 eylülde ilk konserime çıkacam nasipse hismiley
oooo kim tutar seni hakkından hayırlısı hismiley başarılar 44

turgay0101 ' Alıntı:
Valla ben onu bilmeme ama o zama amatör değilmiş işte bak konser vs.. ooo şahanesin çok sevindim bu 9 eylül izmir demi ayyy bak heyecan yaptım burası olsun sevincli

Tüh Adanaymış ama bekliyoruz valla severek gelirim İzmir olursa başarılar gerçekten

Arkadaşlar mikrofonumun azizliğine uğradığım için yayını tam yapamadım ama yarın yapacağım sorunu hallettim yinede özür dilerim.

Yine de programını dinlemek çok güzeldi burcu abla clapping aa Sezen aksu çalıyorr çok severimm happy6 wave

vallaha bende begendim şarkılar hoş gulensmiley

Çok sağol Burcu parça için çok mutlu oldum gerçekten selamlarrrrrrr djj s456

rica ederim bende çok beğendim parçayı başarılı olmuş gerçekten

Arkadaşlar dün bugün için yayınımda program yapmayacağım dedim
dayanamadım yapıyorum bu akşam
planım iptal oldu
Akşam yayın var guitar

BURCU. sarkı aralarındaki konuşmalar müthişdi, thumbsanim haaaaa ayrıca acılıs sarkısı olarak super massiveblack holee secmen çok buyuk bir incelikti.. 96 beni çook mutlu ettin prrogramın ile. tşkrr ederimmm sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri