Burcu'nun programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun programı

hikaye güzeldi Burcu bugün çok daha iyisin,heyecanında azalmış gibi,iyi yayınlar art56art56

Burcu merhaba, iyi akşamlar iyi yayınlar. günler sonra ilk kez programın sonu da olsa yetiştim galiba. hayal ablanında sesini duyayım diye biraz daha takılacağım. gayet güzel gidiyorsun. tebrikler

sezen aksu küçüğümle bitirdin beni de... şarkıdan sonra yayın gitti kimse yok mu????

csk ' Alıntı:
sezen aksu küçüğümle bitirdin beni de... şarkıdan sonra yayın gitti kimse yok mu????
Hayal yayinda su an yukarida ki linklerden yenileyin..

Teşekkür ederim arkadaşlar daha sakindim ama inanın çok yorgundum bugün.
Hayatımda değişimler başladı sevincli bunun yorgunluğuda oluyormuş cilgin897 iyi ki varsınız
Bundan sonra mümkün olduğunca kitaptan değil de okuduğum kitaplar hakkında yorumlar yapmak istiyorum bunun içinde okumaya zaman gerekiyordu o zaman oldu cat22

hayal ablayı dinledim ama sesi çok kısıktı. sesi sonuna kadar açtım ama yine de az geliyordu.

Hayal'in doğum günü çarşamba arkadaşlar.Ne kadar seviliyor ki 1 gün önceden kutlamalar başladı...
Bende Hayal'i tanımaktan çok memnum...Ne kadar kutlasak azdır... cilgin897

evet sayenizde bayram erken geldi. hem ramazan, hemde kurban aynı güne denk geldi...bayramım var dostlar hepinize teşekkür ederim

kiss3

doğumgünün kutlu olsun hayal abla

iyi ki doğdun, iyi ki varsın,

hayatimdegisti ' Alıntı:
Hayal'in doğum günü çarşamba arkadaşlar.Ne kadar seviliyor ki 1 gün önceden kutlamalar başladı...
Bende Hayal'i tanımaktan çok memnum...Ne kadar kutlasak azdır... cilgin897
kesinlikle aynı fikirdeyim 25889

Arkadaşlar bugün programım daha da oturmuş olacak çok iyiyim bugün ve güzel bir konuşma yapacağım Saat 22:00 de yayındayım

cat56 music45 sevincli

Bekliyorum Burcucum yayınını bir yandan işlerimi bitirmeye çalışıyor bir yandan da sizi bekliyorum iyi yayınlar djj şu an bir problem var yayında sanırım ses sorunlu geliyor

ses iyi şuan.. herşey iyi. :)

Ben de tazeledim sayfayı düzeldi dinliyorum şu an blissy

Elif umarım dinleyebilmişsindir. Harika bir konuydu ben bile kendim için neler yaşadım b456 istenmeyen etkilerden kurtulduğum için ve bugün kendime zaman ayırabildiğim için çok iyi olduğunu bende düşünüyorum. kendimi dinleyemediğimden bilemeyeceğim sizin görüşleriniz önemli ama destekleriniz için çok teşekkür ederim cilgin897

Burcucum tebrik ediyor,her geçen gün daha iyiye gittiğini görmekten mutluluk duyuyorum... kiss3
Hikayen harikaydı,annem ve ben dikkatle dinledik..ağzına ve emeğine sağlık...

Burcucum programını yarıya kadar dinledim hemen hemen, sonra benim kızım isyanlara başladı mecburen çıktım ve onunla ilgilendim, sesin çok süper geliyordu ve muhteşemdin super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri