Burcu'nun programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun programı

music45 cat56 Duyuyorum bol şanş burcu canım sevincli

İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan? rt67

bana göbek at demiş tam niyetlendim ses gitti,lerzanım ben 23 30 da başlıycam ses tonum,vurgularım işte her ne varsa düzgün olması adına lütfen iyi dinle ve eleştirilerini söyle yaptığımız işi doğru yapalım......olurmu

lerzanım bu akşamki konu meditasyon...ve yaratıcı imgeleme meditasyonu yapıcaz ben bu arada uzaktan enrjiler göndericem
keyfini çıkar, ama bi kulağın bende olsun eleştirilerini bekliyorum

lerzan ' Alıntı:
Bugle ' Alıntı:
İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan? rt67
soylemezse kimse nasil bilinicek? sonraki yayinlarin daha iyi olmasi nasil saglanacak? bence bunu epey bir denememiz lazim. yani o biseyler diycek sorucak biz soylicez gene diycek gene sorucak gene soylicez... bence sevindirici ki buradayiz ve bu alistirmayi yapmaya gonulluyuz. bin kere milyon kere taaa ki ses ton/ayar ve hiz kulaga hos gelene kadar. birlikte caba sarfetmek baska, sarfedilen cabaya (ama heyecanli) diyerek sebep bulmak baska. amacim,sevdigim yerin guzel radyosunun olmasi ve spikerlere yardim, onlar kendilerini dinleyemiorlar ki. acik net samimiyim. rahatsizlik sozkonusu ise bildirmem. radyoyu da dinlemem olur biter:) kac kisiyi ektim haberin var mi bu gece kostururken buraya gelmek icin?
Kaç kişiyi ektin bilmiyorum,ilk yayınlar için heyecanlı olmaları normaldir spikerlerin.Tv yayını,radyo yayını yapmak,sahne üzerinde sanat icra etmek,topluluğa konuşmak alışkın olmayanlar için ilk başlarda heyecan yaratabilir.18 yıldır bu işlerin içinde olduğum için,ne kadar eleştrilecek şey varsa ,hemen ilk seferden sonra değil,biraz zaman geçip o kalp pır pırları sakinleşmeye başlayınca yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum..Unutmayalım ki bu işte profesyonel olmak için insanlar yıllarca eğitim alıyorlar.Bu arkadaşlarımız amatörce yapıyorlar.Üslubumuzun daha yumuşak olması onları pozitif anlamda motive edecektir..

oo yerimmm senii kim demiş çok konuşuyo die.. konuş konuşş sen konuşşş dag taş şenlensin gulensmiley

iyiisn burcu merak etme.sesinden heyecanin anlasiliyo ama bu cok guzel heyecan gzule bir duygu

sevgiler

Burcuyu yakında susturamazsınız öyle gözüküyor şimdilik biraz aksaklıklar var ama
program hazırlayan arkadaşların daha hazırlıklı çıkarlarsa ve provasını programdan önce yaparlarsa bir konuşma kalıbı oluşur...
giriş gelişme ve sonuç net olmalı konuşmalarda
daldan dala atlamadan thumbsanim
tüm aksaklıklara rağmen ben beğendim smiliyface

evet burcu sesin geliyooo
bana ses hala hışırtılı geliyoooo

ses fazlasıyla geliyor bana ara sıra tuhaf olsada o tuhaflık benden olsa gerek

sağol keops aklıma getirdin..yarından itibaren aynaları çatlatıcam..aynı zanmanda ablamıda mafedicem..proğramdan önce konumu ayna karşısında okuyacağım...ve aynı anda ablam dinleteceğim..kulağı en küçük düşüklüğü bile duyar...ve çok acımasızca eleştirir..milli bayramlarda şiir prova ederken böyle yapardık doğrumudur...bence eleştiriler için hiç beklemeyin her gün eleştirinki yaptığımız iş bir an önce rayına otursun olurmu

ya sarkıya geciyorum dedi ses gitti baksana burcum sen boşver sarkıyı benim pc kaldırmıyo sarkı türkü smil56 beni idare edin yaf zaten az duyuyorum sevincli

şarkıya geçtiği anda bendede ses gidiyor bu sorunu yaşayan başka kimse varmı

hayal bende de şarkıya başladığında ses gidiyor sadece burcunun konuşmalarını dinleye biliyorum

burcudan sonra hayal abla cıkıyo degil mi?

Burcucum devam et,sakinleşiyorsun bak...her geçen gün daha iyiye gideceksin tecrüben artacak..ve hepimiz daha kocaman alkışlayacağız 25889

bende pisimbat
konuşmalar mükemmel ama müziğe geçerken yanlış bişey yapıyor herhalde daha sistemi öğrenemedik.

begüüüüüm ben seni napayım bu gün beni eleştir derken iyiydin dedin sonraları niye bekledin...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri