bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
yarım da olsa aklım olduğu için şükürler olsun Rabb'im sana :)

yarım da olsa aklım olduğu için şükürler olsun Rabb'im sana :)

956kŞükürler olsun anda mutlu,huzurlu,bolluk ve bereket içerisindeyim,sağlıklıyım,seviyor ve seviliyorum..

smil56Şükürler olsun anda mutlu,huzurlu,bolluk ve bereket içerisindeyim,sağlıklıyım,seviyor ve seviliyorum..

kimsenin hakkını yememek için uğraştığımdan dolayı şükürler olsun.....

Sürem uzatıldığı için şükrediyorum :) Çok mutluyum

Ağrısa da dişlerim var ve böyle ağrıyan zamanlarda dişlerimin kıymetini anlıyorum. Şükürler olsun.

İnatla olsun diye direttiğim duamda suanda neden olmamasını bana gösterdiği için Mevlama şükrediyorum... Beni seviyorki bana neden olmaması gerektiğini gösteriyor...

İnatla olsun diye direttiğim duamda suanda neden olmaması gerektiğini bana gösterdiği için Mevlama şükrediyorum.Beni seviyorki neden olmaması gerektiğini gösteriyor...

Dün akşam kendime güven eksikliğimin olduğunu fark ettiğim için şükrediyorum.

Kendimle olabildiğim için şükürler olsun.............

şükretmenin ne güzel olduğunu öğrettiğin için Rabbim sana şükürler olsun..

Varoldugum icin sukrediyorum. Ve uzerimden tozlarimi attigim ve amaclarimi parlattigim icin sukrediyorum. Icimde nedensiz, sirf yasadigimden belki, hissettigim sevinc icin sukrediyorum. Hayatimi olumsuz etkileyen sabit fikirlerimi biraktigim icin, mutlulugu artik tek bir seyle ve tek insanla baglantilandirmadigim icin, cevremdeki tum guzel insanlarin degerini anladigim ve onlardan keyif almayi ogrendigim icin coook sukurler olsun. Kendimi surekli gelistirmem gereken bir isim oldugu icin ve zamanimin somurtup oturacak, hep yas tutacak kadar degersiz olmadigini anladigim icin sukediyorum. Daha fazla vakit kaybetmedigim icin, gecmis ve gelecegin pesini birakip bugunu onsemenin zevkine vardigim icin, ailem, sagligimiz, agaclar, cicekler, pirasa, hava... ve bana verilen her turlu nimet icin binlerce kez sukrediyorum.

Bugün, sinirlendiğim bir durum oldu. Ve ben sinirimi kontrol etmeyi başardım. Bunun için şükrediyorum.

Bugün, sinirlendiğim bir durum oldu. Ve ben sinirimi kontrol etmeyi başardım. Bunun için şükrediyorum.

Dolu dolu yeni bir günüm olduğu için şükürler olsun.....

Çok sevdiğim dostlarım , kardeş olduklarım ve sağlıklı bir ailem olduğu için şükürler olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri