bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sevdiğim bir işe sahip olduğum için şükürler olsun..

Çok monoton bir gün. Üstelik sinirimi geren kişiler var. Bazen herşey harika, bazen de yerle bir. Bu diyalektik için teşekkürler Yüce Rabb'im.

olumsuz birkaç şeye herşeye rağmen kendimi huzurlu ve neşeli hissedebildiğim için Şükürler Olsun Yüce Rabb'im

Yeni bir haftanın çok verimli, mutlu ve neşeli geçmesini hissetmeyi seçtiğim için şükrediyorum :)
İyi şeylere odaklandığım için şükrediyorum :)

canım kocam ın askerliği bittiği için ve sağsalim yanıma gelebildiği için şükürler olsun. darısı herkesin başına 956k

sağlıklıyım tüm yakınlarım sağlıklı ve pozitif düşünüyorum, şükürler olsun

sınavım ne kadar kötü geçsede bir okul zamanın da sorunsuz ve güzel geçtiği için şükür ediyorum :)

yarım kalan işlerimi tammladığım içinşükürler olsun...

İşime odaklandığım için şükrediyorum :)

İyi günde kötü günde beni yalnız bırakmayan Değerlimin Varlıgı için Şükürler Olsun Yüce Rabb im.

şükretmem gereken şeylerin farkında olduğum için şükürler olsun

kuş seslerini duyabildiğim için şükürler olsun:)

yeniden doğuşum için şükürler olsun

Güzel güneşin doğuşunu seyredebildiğim için (2 yıldan beri ilk defa) ve o güzel aydınlanışta sevdiğimi düşünüp gülümseyebildiğim için şükürler olsun. İnşallah bir gün yine gün doğuşunu izlerken bu sefer o yanımda olucak ::)

Farkındalıklarım için,dışarda harika bi şekilde parıldayan güneşi içimde de hissedebildiğim için,kendi değerimi bilebildiğim için şükürler olsun..y789

Tüm günahlarımın af olunup tertemiz bir ruha kavuştuğum için..Ruhumun müslüman olarak yaratılııp..Dinimi yaşamama imkan verildiği için..Sağlıklı..İmanlı..huzurlu..hayallerini gercekleştirmiş ve gercekleştiren..başarılı..güzel..zeki..temiz kalpli..iyi niyetli..aşk dolu..Olumlu düşünen..Bereket dolu bir ruh olarak yaratılıp böylesine eşsiz bir bedene bahşedildiğim için Allahıma yarattıklarının sayısınca ve aldığım her nefes kadar şükürler olsunnnnnnnnn................................................................... !

Yaşamımın daha güzel, daha yaşanılır, daha mutlu hale gelmesi için dünyanın değil, benim birşeyler yapmam gerektiği, kendimi değiştirmem gerektiğini hissettiğim için şükrediyorum :)
..ben değişirsem, dünya değişir :)..kendimi seversem, dünya da beni sever..ben kendimi nasıl görürsem , dışarıdan da öyle görünürüm!..kendimi sevmemin, kendimi değerli hissetmemin önemli olduğunun farkına vardığım için şükrediyorum:)
KENDİMİ SEVİYORUM..BEN DEĞERLİYİM..ŞÜKREDİYORUM :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri