bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Farkedebildiğim herşeyin güzel yanlarını görebildiğim, optimist bir bakış açısı kazanabildiğim için ve hayatıma renk veren güzel insanlar için Sana Şükürler Olsun Yüce Rabb'im

saglıklı düşünebildigim için ,sevebildigim ve sevildigim için,sahip oldugum tüm herşey için ,umudumun her an var oldugu için saglıklı oldugum için ,güzellikleri mıknatıs gibi çektigim için,şükrediyorum şükürler olsunnnnnnn

Bugün herşey ama herşey için şükürler olsun. Bir robot olmadığımız ve hislerimiz olduğu için şükürler olsun

Güne güzel başladığım için şükrediyorum :)
Annemi çok sevdiğim için, değerini bildiğim için ve iyiki benim aNNeM olduğu için şükrediyorum:)

her sabah gözlerimi açtığımda,her gece uykuya dalarken rabbime şükrediyorum.bana verdiği iyilikler,güzellikler için...........

ne yaparlarsa yapsınlar , insanları sevdiğim için şükürler olsun

mutluyum içim kıpı kıpır şükürler olsun

Bu güzel gün için, güzel günümü tamamlayan harika insanların varlığı için, sonsuz şükürler Rabb'ime...

yine yeni bir güne uyandığım için,
sağlığım yerinde olduğu için,
kendimi ifade edebildiğim için,
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun.

güzel bir güne uyandıgım ve güzel dostlarım arkadaşlarım ailem olduğu için sonsuz şükürler olsun yarabbim

Gün aydın olduğu için şükürler olsun. Bol aydınlık günler hepinize

Olumlu düşündüğüm için şükrediyorum
Günüm güzel geçtiği için şükrediyorum
Kendimi sevdiğim için şükrediyorum
Şükrettiğim için, şükredecek çok değerli şeylere sahip olduğum için ..ve şükrettikçe daha çok mutluluk çektiğim için şükrediyorum:)

kuru incir yediğim için şükrediyorum , çok canım çekmişti :)

Güzel konuştuğum için, güzelllll düşündüğüm için , kendimi güzel ifade ettiğim için şükrediyorum :)

nefes alabildiği için, sağlıklı olduğum için güzel ve sevgi dolu bir ailem olduğu için daha şükredecek o kadar çok şeyim olduğu için şükürler olsun rabbime

Şükreden güzel insanlar tanıdıgım için,
Bereketli nimetlere sahip oldugum için,
Hayırlı insanlarla karşılaşabildiğim için,
Herşeye rağmen gülümseyebildiğim için,
Sağlık ve sıhhat dolu oldugum için,
Bende çok değerli yere sahip güzel insanlar için,
Şükürler Olsun Yüce Rabb'im.

Güne keyifle uyandığım için şükrediyorum :)
Kendimi sevdiğim için şükrediyorum:)
yapmam gereken işi keyifle ve kolaylıkla çözümlediğim için şükrediyorum :)
GüLüMSeDiĞiM için şükrediyorum :)

bugün etmedim...

harcadıgımdan çok param oldugu için şükürler olsun.ben para mıknatısıyımsevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri