bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
her geçen gün şüküretmekten uzaklaşıyor gibiyim :(

O zaman her geçen gün daha çok şükretmeye başla, çünkü memnuniyetsizliğin kaynağının şükür azlığından olduğunu okumuştum. Sevgilerle...
çok iyisin Elektra...valla bende öyle yapmayı düşünüyordum...

Yağmura yakalanmadığım için şükürler olsun...

Ne kadar şükreder ve yarına ne kadar umutla başlayıp pozitif düşünürsek, hayatımız o kadar güzel oluyor...

her geçen gün daha fazla kendi olumlu yönlerimi farkettiğim için çok sevdiğim bi ailem olduğu için ve aşık olduğum kişinin beni sevme ihtimali olduğu için şükürler olsun kendimi ailemi slm i ve sizi çooooooook seviyorum iyiki varsınız

hımmm..bugun cok youndum..şukurler olsun kı youndum..kendımı ıyı hıssettırıo younluk bana...bışıler uretmek guzel bı şey.sora ara ara aynaya baktım ve kendımı guzle buldum --her zamankı gıbı--sora kendmle gurur duyuyorum...sevıorum kendımı şukurler olsun...

The desert çok alçakgönüllüsün.Her zaman ki gibi güzelim :)) insanın kendini sevmesi güzel bişey.böyle devam et :))

Bugün istediğimi kolaylıkla elde ettim, bu kolaylığı sağlayan Yüce Rabb'ime şükürler olsun.

kendimi evimde hissettiğim şehrime geri döndüm 2 gün önce ;)
dostlarımla buluştum fikirlerimi özgürce paylaştım ve fikir alışverişinde bulundum elimde milkshake le içimden aynen şunları söyledim
-ohh bee şükrler olsun burda olmak ne güzel-
bugün halimden fazlasıyla memnunum 956k

yeni bir güne sevdiklerimle başladığım için şükürler olsun..
bütün güzellikleri gören gözlerim olduğu için şükürler olsun...
her gün pozitif düşünme denizine düştüğüm için şükürler olsun.

sağlıklı ve sıhhatli oldugum için,
keyifli ve neşeli anlar yaşaybilmenin hazzını tadabildiğim için,
hayatımda yer alan ailem ve çok özel insanlar için, sana binlerce kez Şükrediyorum Yüce Rabb'im

Bugün yağmur yağdığı için şükürler olsun

bugün yine kalbimde o tatlı heyecanı hissettiğim için şükürler olsun

Güne keyifle başladığım için şükrediyorum.
Pozitif olduğum için şükrediyorum
Kendimi sevdiğim için şükrediyorum
Bugün güzelliğe dair ne varsa kendime çektiğim için şükrediyorum :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri