Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
O zaman her geçen gün daha çok şükretmeye başla, çünkü memnuniyetsizliğin kaynağının şükür azlığından olduğunu okumuştum. Sevgilerle...her geçen gün şüküretmekten uzaklaşıyor gibiyim![]()
çok iyisin Elektra...valla bende öyle yapmayı düşünüyordum...O zaman her geçen gün daha çok şükretmeye başla, çünkü memnuniyetsizliğin kaynağının şükür azlığından olduğunu okumuştum. Sevgilerle...
Destekliyorum, sevgilerimle...çok iyisin Elektra...valla bende öyle yapmayı düşünüyordum...
yolda yürürken cıvık cıvık bakan erkeklere, kendimi tutupda dalmadığım için şükürler olsun
mavihuzur superdi)))çok guldum..aynen aynen..bende cok şukredıorum ona
))y789y789y789
kesinlikle)) kız olmak zor ne diyim
)
The desert çok alçakgönüllüsün.Her zaman ki gibi güzelim) insanın kendini sevmesi güzel bişey.böyle devam et
)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.