bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Allahım sana şükürler olsun her zaman.

keçilerimiz iyileştiği için şükürler olsun

Harika bir güne, ben ve birtanem sağlıkla gözlerimizi yeni güne açabildiğimiz için, yapmam gerekenlerin bilincinde olduğum için Yüce Rabb'ime şükürler olsun.

kendimi kandırmayıp gerçekleri görebildiğim için şükürler olsun insanları sevdiğim için şükürler olsun gelecek günlerin güzel olacağını ümid ettiğim için şükürler olsun

sağlıklıyım sıhhatliyim mutluyum herşeye ragmenn.. şükürler olsunn :)

kolay günler yasamıyorum bu sıralar allahım beni ayakta tuttuğun sabırlı beklemem gereken günler için bana güç verdiğin için şükürler olsun seni çok seviyorum...

Dün gece çok güzel geçti, çünkü rüyamda onu gördüm :) Bu güzel gece için Yüce Rabb'ime şükürler olsun...

Dün yeni bi arkadaşım daha oldu:)
bu yüzden Allahıma binlerce şükürler olsun..

Sağ selamet işimin basına gecebildiğime, zor günlerimde desteğini esirgemeyen Sevdiklerime, İlahi gücü ile beni ayakta tuttugu için Yüce Rabb ime Şükürler Olsun.

Kendimi çok sevdiğim için şükürler olsun.

Sevdiğim, sevildiğim,gözlerime aşkla bakan,her anımda yanımda olan, beni her zaman koruyup kollayan harika bir erkeğe sahip olduğum için sonsuz teşekkürler kiss3

kendimi sevdikçe insanlarında beni sevdiğini farkettim bunun için şükürler olsun allahıma sonsuz

Allah'ım, bardağın hep dolu tarafına bakıcam diyorum ama benim bardak bomboş.. dibinde sadece birkaç damla bişey var ve ben o her damlacık için sana şükrediyorum...

Herşeye rağmen yaşadığım, sağlıklı olduğum ve her şeye rağmen sevildiğim ve sevdiğim için şükürler olsun...

Bazen felaketler nice güzelliklere gebedir, hatta onlara ikizdir. Felaket, mutluluğun habercisidir, hazırlayıcısıdır çoğu zaman... Üzülsek de, ağlasak da bu değişmez gerçektir. Bu gerçeğin idrakinde olabilme yetisine sahip olduğuma şükürler olsun... Güzelliklerin bir an önce ortaya çıkıp felaketin görevini çabuk sonlandırması dileğimle, yaşadığım şu güne şükürler olsun...

bu güzel yağmurlu güne sağlıklı bir şekilde uyanıp
işime gelebildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim

Sağlıklı olduğum için şükürler olsun, Yaradanım tarafından her zaman korunup kollandığım için şükürler olsun, çocuklarıma iyi bir gelecek sağlayabilmek için işime gelebildiğim için şükürler olsun, var olduğum için şükürler olsun...girlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri