bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
her ne kadar olumsuz-kötü şeyler yaşasak da hayatta olduğum için şükürler olsun
sağlıklı olduğum için şükürler olsun
annem-babam-kardeşlerim hayatta olduğu için şükürler olsun
şükretmesini bildiğim için şükürler olsun...

iyiler için kötüler için birlikte bi şaheser oldukları için şükürler olsun..

iyi anlayışlı bir eşim ,harika coçuklarım ,beni seven bir ailem ve olaylara artık farklı bir pencereden bakan biri olduğum için binlerce kez şükrediyorum sevgiyle mutlu kalıny789

kendimi çok mutlu ,huzurlu ve sağlıklı hissediyorum,
Şükürler Olsun

Dilediğim herşeyin yavaş yavaş sağlam bir şekilde yerlerine oturarak olduğunu gördüğüm ve hissettiğim için..Sevgi duyduğum ve sevgi duyulduğum her an için..Mutlu özgüven dolu sağlıklı bolluk bereket içinde huzurlu 0ldduğum ve bu güzellikleri kendime daha çok çektiğimm içinn Ailem için Ben için eşim için işim için ve en önemlisi Sağlığımızz için şükürler olsunnnn diorum :))

Dilediğim herşeyin yavaş yavaş sağlam bir şekilde yerlerine oturarak olduğunu gördüğüm ve hissettiğim için..Sevgi duyduğum ve sevgi duyulduğum her an için..Mutlu özgüven dolu sağlıklı bolluk bereket içinde huzurlu 0ldduğum ve bu güzellikleri kendime daha çok çektiğimm içinn Ailem için Ben için eşim için işim için ve en önemlisi Sağlığımızz için şükürler olsunnnn diorum :))

çok güzel hepsi için şükürler olsun Rabbim şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun......

sahip oldugum nimetlerin farkındalıgı ile, bana kattıkları haz ve mutlulugu yaşayabildiğim için Şükürler Olsun.

Yine harika birgün. Dün gece şimşek çakmasına rağmen bugün yağmur yok. Herşey yolunda. Şükürler olsun...

Bu dünyaya geldiğim için şükrediyorum. Annem iyileştiği için şükrediyorum. Tatlı mı tatlı, minnoş mu minnoş 3 yeğenimin varlığı için şükrediyorum. Aşık olduğum insan bana aşık olduğu için şükrediyorum. Aşkımın hayallerine ulaştıracak o işe sahip olmasına şükrediyorum. Bu yıl evleniyor olduğum için şükrediyorum. Tüm dileklerimin kabul olmasına şükrediyorum. Herkesi ve herşeyi çok seviyorum. İyiki varsınız.

her şey rağmen güzel bir güne merhaba dediğim için şükürler olsuny789

yaşıyorum şükürler olsun

şükürler olsun çok güzel dostlarım var

Çok şükür sağlıklıyım, Çok şükür karnımı doyurabiliyorum , çok şükür buraya yazılanları okumaya anlamaya yazmaya mani olabilecek bir sorunum yok ve çok şükür siz dostlarımla bir aradayım ;)

nefes alabildiğim için şükürler olsun

her şey yolunda olduğu için şükürler olsun

cilgin897sukredecek o kadar cok sey var ki hangisini yazayim basta bu siteye girdigime,buradaki bilgilerle kendimi gelistirdigime hayatim degistine sukurler 0lsuny789

uzak isen zalime,yakın isen alime ,aşık isen ilime şükür gerekir şükür. Bu günde nefes alabiliyor gülebiliyor ağlayabiliyor her istediğimi yiyebiliyor içebiliyorum. çok güzel bir güne başladım çok şükür. Ve en güzeli dün akşam sabaha kadar mp3 leri dinleyerek uyudum ve çok mutlu uyandım çok şükür. İyi ki varsınız iyi ki bu siteyi gördüm inceledim ve burada sizlerleyim. Hayatımı bana verene ve bu güzellikleri karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun.

Herşey için şükürler olsun Rabbim sana...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri