bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bu soğukta ısınabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim

bu soğukta ısınabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim
Ne kadar da güzel bir şükür. Allah evi olmayanlara yardım etsin, bu soğukta sokakta durulmaz. Dün akşam gördüğüm bütün rüyaları teker teker hatırlayabildiğim için şükürler olsun...956k

Güzel insanlarla karşılaştığım için ve istediğim gibi bir mont bulup da alabildiğim için şükrettim.

çok sevdiğim,bendeki yeri apayrı olan bir büyüğümün, beni arayıp hal ve hatrımı sormasına çok mutlu oldum. şükürler olsun ki böylesine güzel bir insan hayatımda.

bugün ısınabildiğim için binlerce kez şükrettim..

Nefes alabildiğim, ihtiyaçlarımı kendim karşılayabildiğim, yürüyebildiğim, konuşabildiğim, duyabildiğim vb tüm faaliyetler için Yaradan'a şükürler olsunO0
Ailem, evim, arkadaşlarım, sevenlerim, sevdiklerim olduğu için şükürler olsun.
Şükredebilecek bilinçte olduğum için şükürler olsun.

dışarda üşüdüken sonra ısınmak için girebildiğim bi evim oldugu için Allahıma bin şükürler olsunnn..Allah bu soğukta dışarda kalanların yarıdmıcısı olsunn.. aminnn..

akıl sağlığım yerinde olduğu için sonsuz şükürler olsun YARABBİM...

kızlarımla beraber güzel bir güne başladığımız için şükürler olsuny789

maça'yı çok özlemişim onu tekrar görebilidiğim için şükürler olsun... :)

VE 200ÜNCÜ MESAJIMI YAZABİLDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN HEHEHE...

keyfim yerinde olduğu için şükürler olsun =))) saat 14:14 :D

kendimle yeniden dost olduğum için kendimi sevdiğim için bu güzel hayata gelip hayatın tadını çıkarabilme şansına sahip olduğum için hayatın aslında ne kadar kolay,güzel ve yaşanmaya değer bir şey olduğunu öğrendiğim için çekim yasasını anladığım için mükemmel bir yaşamı seçtiğim için çok akıllı olduğum ve daima doğru yolda ilerlediğim için mükemmel aileye sahip olduğum için sağlıklı bedene organlara zihne sahip olduğum bir çok yeteneklerim olduğu için şükürler olsun Kendimle gurur duyuyorum ve kendimi seviyorum

Çok şükür Üsteğmen oldumdl67dl67
Yaşıyorum nefes alıyorum çok şükür.
Ne de güzel yağdı kar çok şanslıyım gördüm çok şükür
Yaşasın ŞİMDİKİ AN çok şükürdertyderty

beş günlük bir tatil için,
bir ailem olduğu için ,
sevip sevildiğim için,
bu sitedeki sevdiğim dostlar için,
şükürler olsuny789

bana verdiğin bütün güzel şeyler için sonsuz şükürler olsun yarabbim

bu kadar igrenç insanlarınn arasında var olan iyi insanlar için cokkkk şükürrrrr :)

bıdee benımmmm en sevdıgımm mor renkk için okadarr mukemmel birsey ki daha otesııı yokkk bunun yaaa harika harikaa mor renkk harikaaaaaaaa

bugün pazar . evde güzel , dolu dolu ailemle vakit geçirdiğim için şükürler olsunç. sevincli

dün yanıma 20 yıllık arkadaşım uğradığı için, beni hep hatırladığı ve sık olmasada benimle ilgilendiği için şükürler olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri