bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
nefes alabiliyorsam ve yapabileceklerim için mücadele verip hayatı yaşama hakkına sahibim .bir kum tanesinden ibaret ama derya olabilme gücüne sahip her zerrede şükretmenin mutluluğunu yaşıyorum.iyiki varsınız

nefes alabiliyorsam ve yapabileceklerim için mücadele verip hayatı yaşama hakkına sahibim .bir kum tanesinden ibaret ama derya olabilme gücüne sahip her zerrede şükretmenin mutluluğunu yaşıyorum.iyiki varsınız

Çok güzell yaa bayıldım bu şükür mesajına.İyi ki varsınız.İyi ki varız.gulensmiley8977

Bugün ben, padişahlar kadar rahat bir hayat yaşadığım için şükür ettim. Herpinize saygılar, selamlar.

Sabah uyandığımda yağan karın güzelliğiyle karşılaşıp saatlerce onu izleyebildiğim için...

Penceremin önünde kahvemi içerken geleceğimle ilgili güzel olumlamalar yapabildiğim için...

Günün her saatinde sürekli içimden Seni Seviyorum,Özür Dilerim,Lütfen Beni Affet ve Teşekkür Ederim diyerek geçirip,Hızla kendimi ve etrafımda sorumlu olduğum herşeyi geçmişin toksinlerinden arındırmaya başlayabildiğim için...

Harika bir ailem olduğu ve beni her konuda destekledikleri için...

Bütün sınavlarımdan geçebildiğim için...

Beğendiğim o kitapları alabildiğim için...

Kendime hep hayalini kurduğum o çok pahalı ajandayı aaa buda çok pahalıymış alamam şimdi demeden alabilecek bolluğu bana verdiğin için...

Binlerce kez Şükürler olsun Allahım sevincli sevincli sevincli

pencereden yağan yağmuru görebildiğim için
çayımı içerken çayımın vücudumda ilerlediğini hissedebildiğim için
kitaplarımı alabilecek para kazandığım için :)

Hâlâ nefes alıp gülebildiğim için, sadece 2 dersten kaldığım için, garip bi aileye sahip olduğum için, ara sıra mutlu bile olabildiğim için, bana ters gelenlere rest çekebildiğim için, bu siteyle tanıştığım için şükürler olsun, Rabb'im sana.

Bu sanal ortama bu kadar iyi insan SIĞABİLDİĞİ için ; onlarla 'KONUŞABİLDİĞİM' için çok şükür; güzel güne çok şükür; yaşadığım ve yaşayacağım tüm güzellikler için çok şükür gulensmiley:zpzp:

nefes alabildiğim için
herşey yolunda gittiği için
şükürler olsun Rabbim sana

yağan karı sıcak bir yerden seyredebildiğim için şükrediyorum.

şükürler olsun kardeşimle konuşup iyi oldugunu öğrendiğim için
şükürler olsun tüm ailem ve be sağlıklı olduğumuz için
şükürler olsun bugun de aç ve açıkta olmadıgımız için

hava buz gibi yollar karlı dışarıda olmadığım için şükürler olsun

şükürler olsun mevlaya ki elimiz ayağımız tutuyor şükürler olsun ki yürüyebilyoruz görebiloyuz sağlığımız yerinde ailemiz yanımızda işimiz var işimizde huzurluyuz daha ne olsun mevlam sana şükürler olsun

Tek eksiğim aşkım biricik aşkım eşim onuda mevlam tez zamanda barışıyoruz inanıyorum ben

güzel bir gün kış gününde, sağlık ve sıhhatle dolu oldugum için,
mutluluğum ve neşem yerinde oldugu için, Binlerce Kez Şükürler Olsun.

Sağlıklı olduğum için , havalar soğuk da olsa güzel şeyler yaşadığım için, bahar geleceği için, bu siteyi en ihtiyacım olduğu anda tanıdığım için şükürler olsun.blissy8977

çok şükür ki sağlıklıyım... ailem hayatta ve sağlıklı..eşim çok iyi...
işimi seviyorum..sabah güneş vardı ve karda 20 dakka yürüyüş yaptım..yaşadığımın farkındalığı için sonsuz teşekkürlerrr

İstediklerimi istediğim gibi yapabildiğim için bu kuvveti veren Rabb'ime şükürler olsun....

güne sağlıklı uyandığım için şükürler olsun..

Fiuuuyytt!! Buzzzz gibbiiiii havada kalacakkk yerim olduğu içinn, parayı hiç sevmediğim için, nefes alabildiğim içinn, değişime yenidenn karar verdiğim içinn, sağlam adımlar atabildiğim içinn, kendi hayatımın benim olduğunun farkına varabildiğim için, mutlu olabildiğim içinn, 'bencill' olmadığım içinn, sınavlarımdan umutlu olduğum için. . Şükürler olsun Rabb'imm sanaa!!

buz tutan gölün üstünde bastan sona yürüdügüm halde hala sag oldugummm içinnn şükürler olsunnnnn .....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri