bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
sıcak yuvamda sağlıklı bir şekilde yaşayabildiğim için ve yuvamı yuva yapan eşim annem babam için çevremle böyle şahane anlaşabildiğim için sonsuz ve koşulsuz sevebildiğim ve sevdiğim için her geçen gün bir negatif özelliğimi pozitif olanla değiştirebildiğim için sevdiğim insanla evli olduğum ve beni daima desteklediği için beni ben yapan tüm deneyimlerimin aslında beni bugüne getiren öğretmenlerim olduğunu gördüğüm için ........ MİLYONLARCA KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.....

sağlığa bolluğa berekete hayatımda yolunda giden her şey için şükürler olsuny789

mesajlarımda puhahahahaaa yazıp bunu görünce gülebildiğim için, arılar papatyaları bize hizmet eebilme amacıyla sömürdüğü için, ineğin sütü olduğu için, keçinin kılı olduğu için, selçuk erdem varolduğu için (khkh56khkh56khkh56), nefes alıp verebildiğim için, gülümseyip kahkaha atabildiğim için. . ve azz sonra yemeğe ineceğim için şükürler olsun Rabb'imee actionsmile iy iki varsınız. . Hepinizi seviyoruumm blissy

Sağlıklı olduğum için, yağmuru görebildiğim için, çok iyi dostlarım olduğu için, yorulabildiğim içindl67
Korkmama rağmen peşini bırakmama cesaretim olduğu için çok şükür.
Hepinize mutlu güselll bir gün dilerim.music45

Sağ salim uyanabildiğim, bu güzel foruma girebilmeye fırsat bulabildiğim için, şükürler olsun...956k

artık beni yorsada.. sabah uyanınca gidebildiğim bi ofisim olduğu için sükürler olsun ......

çocuklarım eşim ve ben sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun

bugün erken kalkıp ibadetimi yapabildiğim,eşimle kahvaltı yapabildiğim ve evimin işini bitirebildiğim için...kızıma sarılıp onu koklayabildiğim ve babamın sesini duyabildiğim için sonsun şükürler olsun Allah'ım sana...

keyifle yeni güne uyanıp,işime koyulabilme gücünü bulabildiğim için,
çok sevdiğim, değer verdiğim güzel insanlar tanıdıgım için, sağlıgım için ŞÜKÜRLER OLSUN.

SEVGLİM ASKERDEN İZİNE GELDİĞİ İÇİN, TESKEREYE 4 AY KALDIĞI İÇİN VE ONUNLA BU İZİNİNDE DOYA DOYA ÇOK EĞLENCELİ ZAMANLAR GEÇİRDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN.y789

allahım evveli ve ahiri için, bildiklerim ve bilmediklerim için,hatırladıklarım ve unuttuklarım içi şükürler olsun.......

yaşadığım güne ,aldığım nefese paylaştığım dostlara şükürler olsuny789

güzel bir güne başladığım için şükürler olsun

bugünde nefes alabildiğim içn veee sizlerle tanştığım için şükürler olsun128956

yaşıyorum hayattayım iyi ki varım şükürler olsun

güzel bir güne başladığım sağlıklı olduğum sağlıklı bir çocuğum olduğu için şükürler olsun.

kendimi çok iyi ,çok mutlu, çok huzurlu hissettiğim için şükürler olsun.

sağlıklı bir insan olduğum için binlerce kez şükürler olsun 25889

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri