E
Elektra
Guest
Çevremdekileri mutlu ve sağlıklı görebildiğim için şükürler olsun...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
sende hep mutlu ve sağlıklı olasın tatlı cadı.benim kızım kızdığında çok da tın çokta fifi diyor hemen aklıma tatlı cadı geliyor.sevgiyle mutu kalsıny789Çevremdekileri mutlu ve sağlıklı görebildiğim için şükürler olsun...
Ne kadar güzel bir şükür ifadesi prensesim956k Islanmadan kuru bir şekilde istediğim yere vardığım için şükürler olsunblissyİzmir gibi bir yerde de yağmur çekilmiyor y789yaşıyorum nefes alabiliyorum şükürler olsun
Ne kadar güzel bir şükür ifadesi prensesim956k Islanmadan kuru bir şekilde istediğim yere vardığım için şükürler olsunblissyİzmir gibi bir yerde de yağmur çekilmiyor y789
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.