bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
BENİ ÇOK SEVEN, SAYGI GÖSTEREN , BANA SAHİP ÇIKAN VE DEĞERİMİ BİLEN, BANA VE HERKESE KARŞI (BENİMDE ONA) DÜRÜST , SADIK, MERHAMETLİ VS.. DUYGULARLA DOLU Bİ SEVGİLİM OLDUĞU İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN. İYİ Kİ VAR. İYİ Kİ KAFASINA KOYDUĞU HERŞEYİ YAPABİLİYOR İYİKİ VAZGEÇMİYOR VE YAPMASI İÇİİN KARŞISINA ÇIKAN BOL BOOLL FIRSATLARI ÇOK İYİ DEĞERLENDİREBİLİYOR CANIM AŞKIM. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SENİ KARŞIMA ÇIKARDI. ŞÜKÜRLER OLSUN 96kl

Tekrar inancım ve yaşama isteğim arttığı için çok şükür!!

doğan güneşi görebildiğim için,
sevdiğim sevildiğim için,
hayatımda her şey yolunda gittiği için,
şükrettikçe şükredecek şeyler arttığı için şükürler olsun

güne sağlıklı olarak, huzur ve neşeyle başlayabildiğim için,
sahip oldugum tüm nimetlerin bana kattıkları güzellikler için,
içimdeki eşsiz sevinc ve mutlulugun gücü için,
ailem ve sevdiğim insanlarla bir arada oldugum için,
İşimi çok sevdiğim için.

BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

sabah kalktığımda yediğim yeşil elmanın o nefis koksunu ve lezzetini alabildiğim için...ve elmanın şifa verahatlık veren gücünü hissedebildiğim için şükürler olsun..

Çok şükür şu yağmurlu havanın kokusunu alabildiğim için.
Çok şükür sağlıklı olduğum için.

Çok şükür ki bugün yapmak istediğim bazı şeyleri yaptım. En önemlisi yapılacaklar irade isteyen şeylerdi ve bende irademe profesyonelce hakim oldum..Şükürler olsun...956k

nefes alıyorum.
yaşıyorum.
sağlıklıyım.
cüzdanımdaki paralar her gün artıyor.
çok şükür çok şükür

bugün neş'e dolu; huzur dolu olduğum içinn, sizin gibi iyi dostlara sahip olduğum içinn, yurttaki dostlarımın hepsi sağlam arkadaşlar olduğu için, sadece iyi günümde yanımda olanları AlAsKa ya postalayabildiğim için, birşeylerle baş etme imkânım olduğu için, umudumu kaybetmediğim için, herşeyi sevmeye çalıştığım için, sevinçten ağlayabildiğim için, hüzünümle canımı yakmadan içimi kanatlandırabildiğim için, sadece benim oaln bir blog um olduğu içinn, beyaz rengi sevip; siyaha aşık olduğum için, önyargılarımı tek celsede boşayabildiğim için şükürler olsun Rabb'imee. .

bugün facebook uma girebildiğim için sükürler olsun sevincli

Sabah büyük bir enerjiyle kalktığım için, çalışmayı planladığım dersi çalışabildiğim için, istemediğim duygusal konular bugün aklıma gelmediği için şükürler olsun Rabbime...956k

Sabah büyük bir enerjiyle kalktığım için, çalışmayı planladığım dersi çalışabildiğim için, istemediğim duygusal konular bugün aklıma gelmediği için şükürler olsun Rabbime...956k

EN SEVDİĞİM İKİ SÖZCÜK ÖBEĞİ: ÇOK DA TINNN, ÇOK DA FİFİgirlhaha
bayıldım.. bu imzaya.. y789
bugün hiçbirseyi dert etmiyorum.. yani cokta tınn cok da fifi.. sükürler olsun..

annemle kavga etmediğimz için şükürler olsun956k çünkü evde yok kendileri khkh56khkh56

her an hay ismini üzerimize tecelli etttiği için cenab ı hak mabudu bil hakka kaintın zerreleri adetince hamdü senalar olsun.yoksa bu gün nasıl işlerimizi yapabilirdik

Bugün hava çok güzel olduğu için , kardeşimle güzel bir öğle yemeği yediğimiz için , en sevdiğim arkadaşımı gördüğüm için, bir arkadaşıma iyilik yapma fırsatım olduğu için şükürler olsun Rabbime...

zenginlik olumlamaları işe yarayıp düşlerimin ötesinde beklenmedik paralar geldiği için şükürler olsun

3 saatlik uykuyla yine de enerjik kalkabildiğim için, istemediğim davranışlarımı bugün sergilemediğim için, akşam istediğim birşeyi yapmaya gücüm olduğu için şükürler olsun...

Çok şükür hayatta tek başıma dimdik durabildiğim için. Çok şükür etrafımı saran dostlarım ve ailem olduğu için.
Hamdolsun.956k956kpartysmiley8977music45

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri