acemi-sirine ' Alıntı:canim cananim cankim,
artik yeterrrr yaa bu kadar olmazki????
ne zaman kovduk seni???
ne zaman defol dedim sana???
daha ne kadar anlayis göstermem gerek, ne kadar sabretmem gerek bilmiyorum...
beni bu kadar yipratmak icin ugrasmaya hakkin yok cankim, yapma bunu bana, hastaligin diyorum, sabir et diyorum, düzelecek diyorum, ne olur
Allah aski icin kendine ceki düzen ver ve ne olur bu kadar üstüme yüklenme...
Inan buraya girmeye korkuyorumkii, herhangi bir üzücü yazi görüp kendimi kötü hissedecegim diye...
bu kadar olmazki, bu kadar bir insana yüklenilmezki, bu kadar aci vermek icin caba gösterilmezki....
Rabbime havale ediyorum seni...
ben bunlari hak etmedim, hak etmiyorum...
bigci ' Alıntı:ben ona yalvardım rsmen seni seviyorum diye o bildigini okudu kolay olanı seçdi görüşmedi benle 'yazık yazık diyip durdu yanılmısım felan diyip durdu ben onu durmadan sevdigimisöyledi sadece ama oı istemedi sevgimi kabullenmedi ben onu kaybetmeye calısmadım yada calsmıyorum o istemiyo beni ben onu canımdan cok seviyorum biricigim o benim ama konusmuyo benle nabıyım abla ben simdi gerçekden canımım veriyim beni anlaması için :'(
bi gün dostlukla aşk yolda karsılasıyo
aşk ; dostluga soruyo lan dostluk senin bu dünyada ne işin var ? dostlukda cevap veriyo aşka sen insanların kalbine girip sonsuz acıları verdikden ve gitdikden sonra senden geriye kalan parçaları toplayıp iyileşdirmeye ve yaraları sarmak icin bu dunyada varım diyo
ben yaralarımı onla sarar ken o istemiyo beni :/
hayalayaz ' Alıntı:bunları yazmışsın ama sana yazacağım cevabıda merak ettiğin için buradasın, şimdi arkadaşlar ne yazdığımı merak edecekler..tamam
ama artık şikayet edenler..çoğaldı..
ankara yoplantısınada..ben gelmesinde ısrar ettiğim zaman ..hayal abla toplantıyı dertlerimizden uzaklaşmak için yapıyoruz..lütfen ısrar etme dediler..ben yine kendisi üzülmesin diye sesimi çıkarmadım..caribbean'ada serkan şakalarınızı kaldıracak psikolojide değil yapmayın ablam dedim..
uzun lafın kısası..serkana, tam bu sözlerle değil ama, DELİKANLI ADAMSIN KİMSEYE DAYANMADAN KENDİ AYAKLARIN ÜZERİNDE DUR DEDİM..ACILARIN ÇOCUĞU MODUNDAN ÇIK DEDİM...hepinize saygılı sevgiler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.