bigcinin günlügü :p benimde olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

basaracaksin cünkü yarismaya katiliyorsun bu büyük bir zaferdir canim cananim cankim ark5

öptüm kocamannnn kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

aranızda artık bi şanoiyon var selam günlük draglar bitti 29 haziran 20 17
öncelikle su
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bitti lanet drag lar ama 1.5 ay sonra rovansı varolsun ben dereceye girdim puan aldım ya o yeter ben sadece semi olarak degil pro olarak tüm ligde yarısıyorum puan aldımya o yetti bana yaaa aksilik üstüne aksilik anlatıyım
sabah 5 gibi kalkdım dükkandan arabayı aldık diger arkadaslarla 19 mayıs stadyumunun önünde bulusduk ve 8.30 da ben içeri giriş yaptım kaydım hazırdı gerekli işlemleri yaptırdım aracımı teknik kontrollere aldılar hakemler orda mızıtmaya basladı uyuz herifler 6. katagoriyi acmadı yönetmelik dragda bi grubun 4 adet aracı varsa o grubu o gün yarısdırmak zorundalar 6. grup benim aracım 3000cc +3x aşırı besleme + 2.4 bar turbo + 150 dps nos benim aracım 6. group :s 6 groupa giren 4 araba var bunlar tutdu 6. gropa 3 araba ayırdı 1 ini o grouba almadılar bizi mecburen 5. gropa aldılar orda yarısdırdılar :S yaaa anlamıyo yönetmelşkmiş bilmem neymş bi tane adam akıllı teknik ekip yokki yarısda ya kardesim bizim araçlarımnız güçlü araçlar 1100 1200 beygirin üzerinde araclar savrulma olmasın diye kasaları vee şasi aksamları kurşunla beslenip agırlık olusduruluyo kasa agır kalıyo patiye biniyo kalkmıyo ne ise sıcak di basım catlıyo eksoz sesi lastik dumanı ama hipotrumu inimmm inimmmm inletttimmmmmmmmmmmm 2 tane lastik gümlettim :D ne ise kuralar cekildi ilk yarısım ilk yarısım mükemmel ötesi idi bi subaru ile kalkdı 2.5 4x4 turbo kalkar kalkmazz pilotajla 2 boy fark attım :D o gerzek patiye bindi yarıs bitisinde 3 boy farkı yemişdi simdi rovansına geldelim kalkarkalkmaz gene 2 boy attım 1 2 3 seri vitesler 4 e bi attım lak die aracımın debriyaj halatı kopdu dengemi kaybettim takla atmakdan son anda kurtuldum :S durum 1 1 olmusdu yönetmelige göre tekrar kalkıcakdık tekrar kalkdık bu sefer kafa kafaya kalkdık tampon farkı ile aldım ve 2 yarısıma geldi 2 yarısımda içimde bi kurt bi aptallık 2 his vardı sanki bi şey olacakdı ve olduda benzin hortumum patladı :( ilk yarısı kaybetdim haliyle 2. yarısa geldi 2 turda bu sefer cok kızdım spiker önce lastikleri yerden kesin hadi ısıtın lastikleri demesiyle 3 pedalı nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum dibine kadar yandımm daha sonra öyle bi kalkıs yaptımki cok fena idi ve 2 boy fark gene yönetmelige göre mecburen gene 3. yarıs olucakdı babam oglum nitroya 4 ü vitesden önce basma motoru cok boguyosun bu hortum götürmez bizi yarışı bırakıcaz dedigi anda gözlerimden yaslar akmaya basladı dilim damagım kurudu cünkü 2004 ki gibi aracım patlaya bilir ve gene içinde mahsur kalabilirdim sebebini anlayamadık sonra konuscaz o konuyu neden patlıyo bu benzin hortumu yaa araç 2004 den bu yasna full degişdi cok para harcadı motor bloguyla ilgili cünkü onun dısında her sey degişdi ama gene aynı hata gene benzin hortumu patlıyo hep :S ne ise 3 yarısda bu sefer karsı tarafın asırı gaza yüklenmesiyle araç patiye bindi noslamasıyla lastigin patlaması bir oldu ve rahatlıkla aldım ve holeyyyyyyyyyyy madalya almama sadece 1 yarıs vardı 4 lük garanti idi fakat ben en az 3.lük istiyordum 6 kalkıs yapmısdım
babam hala tedirgindi oglum oglum diyip duruyordu o hortumun bizi götürmeyecegini bende biliyordum ama ben madalya için ugrasdım ölmek bile olsa ucunda en az 3cü olacakdım ama olmadı yamaladıgımız yerden tekrar patladı ve kaz kelebegi sıkısdı kaldırıma cıkmakdan son anda kurtuldum bu sefer bariyerlere carpıcakdım :/ ordanda son anda kurtuldum yarısı bırakmak zorunda kaldık hata benimdi araca haddinden fazla yükleniyordum babam dahil olmak üzere tüm teknik servisim azarladı beni oglum sen drag aracısın kalkışı boş koy kalkar kalkmaz fark atmaa ilk 3 vitesi devrinde kullan 4 ve 5 de tam gaz yap diye milyonlarca defa söylemelerine rahmen her vitesde tam gaz yaptım ve gene benzin pompasıyla motora giriş arasındaki hortum patladı :'/( arac haralet yaptı nosa basmaya korkdum her an parlaya bilir ve icinde can verebilirdim olsun önemli olan katılmakda diyorum ama niyeyse sunları yazarken bile göz yaslarımı tutamadım ahh salak kafam ahhhhhhhhhh aptalllll kafammmm ahhhhh ahhhh :'(( 4. yüm hıncımı lastiklerden cıkarttdım yarısdan cıkınca car cabuk servis alanına gittim kopan hortumu tamir ettim fakat iş işden geçmişdi :'( hipotrumu öyle bi inlettimki lastigim parçalandı yanma şhowdu resmen eksozumun sesi yeterdi ama genede 4 cü idim :/ 88a 88a 88a 88a cankam cantanem ve degerli arkadaslım affedin beni sizi hayal kırıklıgına ugrattım iyi degilim gerçekden offff bir azzz bira felan içiyim bu kafayı dagıtmam lazım bir dahaki yarıs

27 Temmuz 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 5. Ayak Ankara Hipodrom babam bakır boru yapacaz kafanı takma kocum benim adım son yolcu yapılmayan seyi yapcam bakırın içersinden benzin geçircem seni o kursuye cıkartmazsam bu dükkanı kapatırım bu arabayada gözünün önünde benzin döker yakarım dedi hadi bakalım 27 tehmuz kolları sıva serkannn 1 ayyy var rovanşaaaaaaaaaa intikamını allllllllll ama önce git bi bira iç kafanı dagıt aglama 88a

bira falan yok, otur bakayı totonun üstüne, ben yarıştan anlamam, ama anladığım kadarıyla kalkışlarda hırs yapmasaymışın..sen bu gün en azından 3. müşsün..tamam..4. olmuşsun ama sonuçta yarışlar tamamen bitmemiş.babacığın garantisini vermiş sende yaptığın hatanın farkındasın ve 27 temmuzda herkese tozunu yutturursun..bigci şimdi senden beklediğim dik durman..o yarışa kaç araba katıldı bilmiyorum ama, sonuçta 4. lükte olsa bir derecen var..bunu daha yükseğe nasıl taşıman gerektiğini düşün strateji geliştir..sen napmalısın..rakiplerin ne yapıyor hepsini gözden geçir ve gelecek yarışa şimdiden hazırlan, ağlamayıda bırak..babayiğit adamsın, kaybettiklerini düşünmek yerine kazanabileceklerine sevin..bu sporun futboldan daha iyi olduğunu yazmıştın..ben futboldanda anlamam..topun gole gittiğini kalenin içine girerse anlarım..ama futbolculardan daha iyi iseniz, şimdi onlardan daha iyi bir şey yapıp gelecek yarışta full performansı nasıl göstereceğini anlatman lazım..futbolcuların kaybettikleri maça değil , bir sonraki maça odaklandıklarını biliyorum..sen şu anda neye odaklandın?

olee olee oleee oleeee sampiyon cankim oleee ark5

sen her zaman benim icin basarili ve birincisin canim cankim

bu sana ttli3

images

ama bira yasak cankim n9598

sen yarışı kaybetmedinki dostum... kazanmak için bir yol daha öğrendin... tecrübe kazandın...

sevgili bigci dereceden dolayı tebrikler...
bi dahakine inşallah daha iyi yerlerde görceğiz seni...
hismiley

yorumlarınız için tşkler arkadaslar işte biti ama 1 ay var hızımı kesmiyorum 1 ay sonra diger yarıs sezon hala bitmedi profosyonel olarak yarısıyorum tüm ligde ilk 2 yarısda kursüde idim ankarada aksilikler yüzünden yarısı yarı finalde bırakmak zorunda kaldım ama hipotruma damgamı vurdum yaktıgım lastikler ve eksozumdan cıkan seslerle ankara daki asvalt eridi resmen ankaralı üyeler bence cok pişman olacaklar gelmedikleri için ama henuz geç degil tehmuzdaki yarısa mutlaka gelmelerini tavsiye ederim super bi gün super araçlar gene orda olacak benim için cok guzel bi pazar günü oldu 4. olsamda :'( tüm ligde yarısdıgım için bana yetti o fakat birinci olamadım :( msupra onda bile hata cıkdı ilk3 senenin şanpionu izleyiciler bile şaşdı eski şanpiyonlarda bişey vardı hepsi apalladı ama hata bende idi hatalarımızı dün aksam babamla bi toplantı yapıp konusduk ve yapamız gerekenleri uzun uzun konusup bi kagıta yazdık ve tehmuz için kolları sıvadık intikamımız tehmuzdaki yarısda alınacak inanıyorum bu sefer basaracam ama hala içim buruk bu arada bu telkinler ne zehra konusunda ne yarıs konusundan bana etki etmedi sadece muzik bass arısı olarak geliyo bana :S böyle gidicekseboşdan yere dinlemek istemiyorum galiba artk dinlemiycem hiç etki etmedi bana cünkü bana etki eden bu guzel ortam arkadasca yaklasım ve ailemin son günlerdeki hali gulensmiley ne ise tehmuza az kaldı cankam bitanem sanada cok tsk ediyorum moral depolamaya devam 1 ay varsadece digerine hadi inş orda kursiye cıkcam

flash flash flash flash flash sana şok bi haberim var günlük derty
turkiye oto drag şanpiyonasında sike iddası var :D 3 .ayakda benim bulundugum katagoride 2. olan şahıs gizli nos saklamış aracı 3x asırı besleme ve turbo nos yok eger 50 dps nos bile koyarsa aracı 6. katagoriye giriyo aracında gizli bi nitro oksit sistem cıkmış :D yarıs sonrası hakemlerden biri fark etmiş ama kupayı almıs benn sinirden fazla durmadım pistte yarısdan cekildim son yarısıda izleyip basıp servise gittik az evel anoku aradım bi bilgi vveremiyceklermiş zorladım bir az aksam saatlerinde tekrar döncem size gibisinden bi telefon aldım eger bu onaylanırsa o kişi direk diskalifiye edilecek turnuvada herkez bi sıra atlayacak yani 3 olan kişi 2. olacak 4 olan kişide yani ben 3 . olucam bu haber cok sevindirdi bni bu arada damagım hala kanıyo dün yarısırken heycandna nasıl ısırdıysam kanadı ufak bi acılma var damagımda şikeci herifffff saten biliyordum öyle bi şey yaptıgını ama sezemedim ama onaylanırsa 3. kupası bana gecicek hadi hayırlısı bakalım

iyi geceler günlük baya alısdım sana kafama göre yazıyorum acıkcası hosuma gdiyor sana yazmak içimi döküyorum sana cünkü ben iş dısında eve geldigimde tek yaptıgım sey kapımı kitleyip pc karsına gecmek ara sıra dil denen bi organım oldugunu unutuyorum kimse benle konusmazsa bu arada aglıycam nerde ise ya bişey yiyemiyorumcok fena damagım yanıyo resmen ne ise gene gevezelik edelim ee anlat günlük naber beni sorarsan söyle bi cümle ile anlatayım
'' Ne şeriyat Ne darbe Kafası Güzel Türkiye haydeee içelim güzelleşelimmm''
yaa bu doktora ben bu yüzden gitmek istemiyorum işte şaman abla bir az fırca cekemseydi ailemde üstüme gelmese idi doktora tekrar gitmiycekdim ben basıma gelecekleri biliyom al işte gözüm dönüyo sesim gitti iyice mayısdım sakinleşdim ilacımı alalı daha 15 dakka oldu uyurum 10 dakkaya yaaa offfff bu ne yaaa ben esrarı bırakmak için gittim o hastaneye bu kubar ve esrardan daha tehlikeli bi şey aksam oluncaq elim ayagım titriyo vucut istiyo almazsam sinirleniyom geriliyom her seye kızıyom aynada kendime bile kızıyom niye senin gözünün üstünde kaş var die
al aldın serkan mutlumusun bu ne yaaa biri bana desene kaldır ulan ayaklarını topragıma basıyorsun bende derim banan layn istiyosan türkiye senin olsun benim ayaklarım yere basmıyoki uyumayacam dayanabildigim yere kadar dayanacam en geç 10 dakka sonra cupp yatakdayım nasıl oluyo anlamıyorum uykuyla mucadele etmek cok zor bi şey ya işte ben doktoru ve ilacı bunun için istemiyorum bu remeron serquel alayı boyle ya off
bu arada 2 hafta sonra tekrar kontrol var gitsemmi gitmesemmi acaba mecbur gitcezde bari dozları düşürse sana anlatdıgım seyleri doktrumada anlattım günlük ara sıra bosaldıgımı aglama krizine girdigimi susdugumu ölmeyi düşündügümü ama bazende ölüm korkusu sardıgını
doktor bana dediki sen kafana bişeyleri haddinden fazla takıyorsun boş veremiyorsun beyninle kalbini orantılı calısdırmıyosun diyo bana diyo :D ne ise günlük ellerim yoruldu gozum dönüyo sanki üstümde tır geçdi yada 1 kasa 70 lik içdim bu ilaçlar böyle işte almazsamda fena sinir basıyo ellerim titriyo :o

selam günlük Nber nslsın ben her zamanki gibiyim biliyon işte anlatırdırma saat gecenin 1i bu gün nasıl geçdi diye soracak olursan saf saf gecdi bu haplardan bıkdım artık almadım bu gün büne yaa anaaaa artık böle bi gün tam alcam bi gün yarım sevmiyorum yaaa bu hapları zorlamı alcam psikolojiyi düzeltelim derken kafa beyin baş gidiyo ne ise bu gün güzel geçdi gibi projeler üzerindeyim tehmuzda dönüşüm acıı olacakkkk bi suprizim var ankaralılara 2.4 t@ yi 2.5 e yükselticem bide öyle deniycem ben benden cıkdım artık kendi seyircim önünde yenilmek fena koydu bana tehmuzda bu yarısı ya alacam ya alacam baska yolu yok yolda yürüyemez oldum sanal alemde bile arkadaslara bi şey diyemez oldum o kadar basaracam basaracam basaracam dedimki 3. lükle yetimdim haaa kupa aldım 4 idim bi şahısın kural hatası yaparak diskalifiye olması nedeniyle 3.lük kupası bana verildi daha dorusu verilmedi daha anokda duruyo kupa gidip alınmamı bekliyo neyi alıyım niye alıyım ben 1. lik kupasını istiyorum onu degil nabıyım bakır bi teneke parcasını istemiyorum kalsın orda
ne ise ilacımı alıcam hadi by almazsam kızarlar bana :D ama yarım alcam birisini almıycam :O gurukofenmidir nedir onu alırsam klavyedeki tusları cift görmeye baslıyoruım onu almıycam :P bu arada günlük sana bi haberim var bu hafta içersinde izmire acele gidip gelme ihtimalim var sahibinden.comda bi araç yakalamıs babam kazalı motor grank kırmış :D eski bi araç fakat piyasası yüksek izmirde toplayamazlar o aracı daha dorusu bizim tanıdıgımız izmirde bi mersedes ustası yok onu topluycak onu toplarsa toplarsa bursada bi haydar usta var o toplar :D biz aracı ordan alıp burda toplayıp satmayı planlıyoz eger yanlıs hesaplamadıysam satarsam en az bi 4 lira alırım ordan bakalım bizim wosa yeni lpg takdım 120 bin yakıyo :D izmire acele tırtırtır gidip arayı alıp gelecez :d ama nasıl getircez motor kitlemiş bi sekilde gelebilirim daha belli degil ama %90 izmirdeyim bu hafta icinde haftaya salıya kadar gelirsem gelirim gidiyimsöyle konakda bir az sahil havası alıyım hemde bi kahve içiyim dönüyüm hem ticaret hem ziyaret:D gelsemmiii gelmesemmii diyededusunuyorum :D

günlük tutmak tecrübeli biri için nasıl bi durum ? efendim günlük yerine haftalık aylık yıllık olurmu?

efenim

acı var mı? acı aa34

reha_muhtar.jpg

günlüğün hayırlı olsun baba mutlluuklar yazarsın hep inş. wave

sselam sevgili günlügüm gercekden bu pazar benim için hiç ei geçmedi :o ama bi nevide sevindim 3. olduguma hayat devam ediyo ama tehmuzda intikamımı alcam and içdim
ne ise meslegimle ilgili sorunlarla başını arıtmayım günlük diger konuya geçelim ... ve zehra doktorun verdigi ilacları kullanmak istemedigimi biliyosun esrardan bi farkı yok bu arada o malum şeyden ... olarak bahsetcem artık sana sitemizde 20 yas altı kardeslerimiz oldukca cok ... olarak adı geçsin vee sunuda ogrendim gölgeme dahi güvenmemeyi bi insann hayatımı karartdı bi digeri zehir edicekdi hayatı bana şükür birisni unuttu biriside hapisde !
ilaclarımı almazsam elim ayagım titriyo fakat alırsamda sarhoş gibi dolasıyorum tedavi süreci içersindeymişim henuz doktorun dedigine göre :S ve garip olan vucudum hala ... istiyormus tüm stresim kafaya bazı seylerı haddinbden fazla takmam onun belirtileriymiş asıl sorunum zehra deyilmiş aslında sen zehrayı unutmussun cokdan zehra diye bi şey yok senin için fakat vucudunun istekleri dorultusunda yöneliyosun diyor doktor ne kadar doru bilemem açık konusuyum ben ... kullandıgım süre içersinde halimden memnundum sebep mi param vardı basıyodum parayı alıyodum calmıyodum namussuzluk yapmıyodum sizine bee vucut benim vucudum zararda verrim ziyanda diyodum ama sonradan tüm düşüncelerim degişdi tabi vucuduma zarar veriyodum ruhum yaralanıyodu ailem çevrem arkadaslarım bendne uzaklasıyodu her seyden önce ben hayattan kopmusdum allahdan kısa süre içersinde ameteme yatırıldım ve bırakdım
şimdi nelermi oldu hala tedavi süreci içersindeyim
umutlarım var hayattan beklentilerim var bir gün yaslanıp emekli oldugumda torunlarımla balık tutmaya gitmek istiyorum :P

birde bi rüya gördüm rüyamda at kovalıyodum :D aklıma geldikce gülüyorum manası ne demek 4 tane cok guzel parıl parıl parlayan at kovalıyodum bazen atlar beni kovalıyodu khkh56
bi atlar beni bi ben atları :D at ne ya :d merak ettim acıkcası ne manaya gelirki
ne ise görüsürüz günlük

canim cananim cankim ark5,

insaallah cok cabuk bir zaman zarfinda düzelirsinde bu ilaclardan kurtulursun. Olumlu olan ne varsa hayatinda hep onlari düsün. 3. olmusun buda bir basari ve sen yenecegim de, intikam alacagim deme n9598. Intikam kelimesi hic kulaga hos gelen bir kelime degil. Basaracagim de ve insaallah basarini beraber kutliyacagiz..

hersey iyi yada kötü gecicidir. Bizim elimizde. Neyi ne kadar istiyoruz, bunu kendimiz belirliyoruz. Bu demek oluyorki, düzelmekte senin elinde. Elbette hemen simdi olacak diye birsey yok, bugüne gelmenede kac günlerin aylarin senelerin gecti. Bur düsün dusun .

Ben senin hayallerinin ve isteklerinin gerceklesecegine inaniyorum. onayi

Su an nasil iyi yürekli, temiz kalpli ve sevecen birisin, ilerde de tatli, sevimli tonton bir dede olacaksin.

sevgi ve saygilarla
kalpvx1.jpg

Serkan'cığım seni başarından dolayı kutlarım .Sen kimse için değil kendin için yarış kendinle yarış halinde olursan daha başarılı olursun .Savaş ama kendin için ama kimseden intikam almak için olmasın intikam iki ucu keskin bir kılıçtır senide keser karsındakinide .Hayatında ne yaparsan yap kendin için yap .Seni başarılı görmek bizleide mutlu ediyor ha gayret. alk78

selam günlük naber 04 tehmu 00:05
bu hafta neden ben bu kadar çöküşdeyim neden hep kötü seyler beni bulur :'(
gercekden bir az duygusallasdım niye acaba mutlu bi haber ögrendim zehra evlaniyomuş :P bu pazar basit aile arasında ufak bi söz yapmışlar amcasının ogluyla :p evleneceksniz demişler evleniyolar :p aldıgım duyumlara göre istemiyomus zehra ailesi istiyormus zehranın kankası sayılan bi ortak arkadasımız var onla bu gün baya konusduk :p
görürsen selam söyle felan gibisinden seyler söylüyomus ne zaman konu ben olsam :P gecenlerde bi şey sormuş
verdigim bi karardan dolayı cok büyük bi hata yaptıgımı anladım demiş oda hayrola zehra ne krarı bos ver o bende saklı kalsın demiş kalp yaraları hep kalpde kalır demiş 88a
evlensin mutlu olsun allah mesut etsin :o ne diyim kadermi diyimi felekmi deyim onu bana vermedi :'( öyle hayellerim vardıki gerçi hoş şimdi daha guzel hayellerim var ama ne yapalım nasip kısmet
bu ilaç işine takdım kafayı düzenli almıyorum bi gün alığ bi gün almıyorum offf canım saten sıkkın şeytan diyoki lan serkan sen bu dunyada niye yasıyorsun
all hepsni at azınaaaa dikk kafana birayi
yat uyu
:P hadi allaha emanet :p yaz arkanada bi mektup böle böle böle diye :P deli bi insanım ben her an yapabilirim wallaha :P
ne ise hadi bayy bayy günlük iyiki bu sayfayla tanısdım cantanem nurtanem kankamla ablalarımla ve h ayatım degişdi ailesiyle yoksa bunu cokdan yapmısdım belki yaparımda belli olmaz ufak bi kriz gerisi malum :P

serkan topla kendini.amca oğluyla evlenmek, o kızcağız için yeterli ceza zaten..genler böyle bozuluyor..ve sakat çocuklar böyle doğuyor.birde sen abuk bir şey yaparsın kızın hayatı temelli mahfolur..ölüm o kadar kolay değil..ya ölmezsen? onca ilacın etkisiyle sakat kalırsan..zaten kaç kere denemişsin..hiiiç arkana bakmadan, yaşayacaksın..dimdik, özgürce ve haysiyetinle..geçen geçti, zehra "geçmiş" senin için..sana düşen, aynı söylediğin gibi, allah mutlu etsin deyip,kendi hayatını elinden gelenin en güzel haliyle şekillendirmek..yaa..bu kız seni aldatmamışmıydı? şimdi ya kankası yalan söylüyor..yada onun aklı başına geç geldi..eğer aklı başına yeni geldiyse, geçti bor'un pazarı sür eşşeğini niğdeye derler adama..ailelerinde çocuklarına yapacakları en büyük kötülük..akraba evliliğidir..maalesef türkiye sakat çocuklarla dolup taşıyor..bu arada bizim çocuklarımızın evlenmeside zorlaşıyor..ailesinde akraba evliği yapmamış birini bulup..sakat çocuk dünyaya getirme kaygısı olmadan evleneceği bir insan bulmak imkansız hale geliyor..hepinize saygılı sevgiler

Serkan'cığım n9598 bak kızıyorum ama bır herkes kendi yoluna gitsin zaten sen bunu bekliyordun .Senin olmazsa kimin olursa olsun ne önemi var .Canım benim sana bir tavsiye sana ondan haber getirecek kişilerle görüşme veya ondan bahsedenlere konuyu kapattır. sen sordukça veya merak ettikçe art niyetli insanlar sana seni üzecek detaylar anlatırlar kapa kulaklarını ve kendi geleceğine bak .Dünyada seni bekleyen çok insan var şöyle bir düşün belki sen çok önemli bir sebep yüzünden dünyadasın belki onun için okadar denemene rağmen hala hayattasın .Belki senin yetiştireceğin çocuk önemli işler yapacak .Lütfen senden rica ediyorum ölüm lafını unut. 96 dün bir yazı okudum insan denen makinanın yedek parçası yok muş .Gençken kendine verdiğin zararları ömür boyu çekersin .Herkim ne yaşarsa yaşasın herkes yerinde mutlu olsun ama önce sen mutlu ol kim ne yapmış umursama kendine gel hedeflerini belirle ve hayatını en iyi şekilde kur kimsenin sana hükmetmesine izin verme kendinin efendisi ol.Seni güçlü dimdik ayakta görmek istiyorum. art56 art56

selam günlük merhaba 00:10 05 tehmuz 2008
canım ablalarım serpil ve hayal ablacıkalrım yorumlarınız icin sagolun ama ben böle biriyim işte :/ kafaya takıyorum bazen bi şeyler bu arada kafaya takma demişken siz beni tanısanız garanti dayak yerim en basitinden kollarım :p

dögme yaptırmayı planlıyorum hiç bişey yok yaa derty sadece 10 15 kadar dal çizigi :PPPPp wallaha dal cizdi onları derty
ne ise zehra konusunda bilmiyorum allah mutlu mesut etsin ne yapalım evleniyormus kader :'( istemedi bizi odaa haklııı nabsın beni allahın tipsizini altı üstü bi dükkanım bi arabam var :p sanki o kada rmal mülk sahibi biride degilim inş mutlu olur istemeyerek evlensede ama nedense baya bi sulu göz oldum kendimden geçdim baya kontrole gittigimde bu durumda soylüycem bu ilaçlar bana bitkinlik veriyo şeytan bazen bana diyo cünkü ilaçların içeriginde başka ilaçlarla ve alkolle alımlarda % bilmem kaç spazm yazıyo aspirinle dahi alma diye tembihledi doktor bana :O şeytan bazen aklıma giriyo dün gece cok damardım pantolonumu bile cıkartmadan ilaçların etkisine girip sızmısım
bu gun işlerim güzeldi 27 tehmuzda bomba gibi geliyorum süprüzle aracımı güçlendirdim az daha vee allah nasip ederse o gün cerenle buluscaz bakalım ank daymıs musayit olursa oda gelicek onu teknik ekip diye yazdırcam içerden vip den izlemesini saglıycam zehra konusunda bi şey daha serpil ablacıgım
ben intihar ettikden sonra ailem keçiörenden batıkente tasındı uzaklas diye ama o arkadas benim dukkanın yakınında calısıyo oyuznden goruyom arada bi her seyden once o arkadas da zehra gibi eski arkadaslarımdan kötü bi amacı oldugunu sanmıyorum ben bilmiyorum karmasık durumla içersindeyim saglıklı düşünemiyorum aklımı kemiriyo bazı seyler
en basitinden bir az evel bi arkadas resmini istedi gösterdim guzellik var ama akıl yok dedi zehraya :o
kaderrr kısmet ne yapalım :'( olmadı altı üstü tipsiz biriyim
ne ise günlük aeo beni bekleyen bi yarıs var :p 27 tehmuz az kaldı

bigci alırım anahtarını, arabanın hakkını ver hakkını

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri