Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Buradaki başlık,başkalarının düşüncelerini
Üst başlık-Başkalarının düşüncelerini önemsememe şeklinde.
Alt başlık-Başkalarının düşüncelerini önemseme şeklinde.
Geçerli olan,önemseme mi,önemsememe mi.
Tam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.
Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürlerTam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.
Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler
Su versiyonları müziğe göre daha az mı verimli??? Aaaaa..
Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler
Aynen.doğa versiyonunu sevmeyenler uyurken denemeli.music45ben doğa versiyonunu genelde uyurken dinlemeyi tercih ediyorum beni inanılmaz rahatalatıyor ve anında uykuya geçmemi sağlıyor benim için bir nevi hipnoz başlarda bende pek tercih etmedim ama uyrken bir dinliyeyim dediğimde gerçekten vazgeçilmezim oldu![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.