Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

merhaba
başkalarının düşünceleri telkininin 128 kbps lik versiyonunu dinliyordum.şimdi 192 kbpslik bi versiyonu var.aralarında fark var mı?download satırına telkinin kaç kb olduğunu yazabilir misiniz?

kahraman ' Alıntı:
merhaba
başkalarının düşünceleri telkininin 128 kbps lik versiyonunu dinliyordum.şimdi 192 kbpslik bi versiyonu var.aralarında fark var mı?download satırına telkinin kaç kb olduğunu yazabilir misiniz?

telkin içeriği olarak hiçbir fark yok. 128 ve 192 lik fark müzik içerisinde ki seslerin çokluğundan. 192 olan 128 liğe göre daha parlak ve tiz sestir.

emb23 evet bunun cevabını bende merak ediyorum

SpY.GaMe ' Alıntı:
kahraman ' Alıntı:
merhaba

telkin içeriği olarak hiçbir fark yok. 128 ve 192 lik fark müzik içerisinde ki seslerin çokluğundan. 192 olan 128 liğe göre daha parlak ve tiz sestir.

192 kbps kb olarak çok daha fazla yer kaplar bu da dosya indirmeyi zorlaştırır.Bu nedenle 192kb dosya 128'e indirilmiştir.
İçerikte fark yoktur.

bende indirdimde ya ben yeniyim çok pardonda hep su sesi dinledim.bir süre sonrada malum karnım ağrıdı.bu su sesimi telkin ediyor bizi siirokul.üzerine konuşmalar telkinler yokmu 12389

Merhaba devil;

Hoşgeldin yanımıza.. vien1

Telkin müziklerinin ardına metinler sesli olarak kaydedilmiştir. O yüzden sadece su sesini duyuyorsun..
Burada önemli olan sesleri bilinçaltının algılamasıdır.Aşağıdaki linkler faydalı olacaktır..

http://hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0

http://hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyamiyorum-t5.0.html;msg21419#msg21419

yeni bir hayat ' Alıntı:
Merhaba devil;

Hoşgeldin yanımıza.. vien1

Telkin müziklerinin ardına metinler sesli olarak kaydedilmiştir. O yüzden sadece su sesini duyuyorsun..
Burada önemli olan sesleri bilinçaltının algılamasıdır.Aşağıdaki linkler faydalı olacaktır..

http://hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0

http://hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyamiyorum-t5.0.html;msg21419#msg21419

hoşbuldum hmmm şimdi anladımm. blissy
gizemli bişeymiş demekki.
peki ben 3-4 adet indirdim.onlar türkçe telkin demi.
hani yabancıysa dil bilmiyorumda tender45

Ben bu siteye şu an üye oldum ve hemen üstteki linki indirip su sesi dinlemeye başladım acaba konular ile ilgili konuşmalar varmı varsa onları nereden bulabilirim?

Ben bu siteye şu an üye oldum ve hemen üstteki linki indirip su sesi dinlemeye başladım acaba konular ile ilgili konuşmalar varmı varsa onları nereden bulabilirim?
Konuşmalar dinlediğiniz su seslerinin içine subliminal teknikle gizlenmiştir.
İçerik bilgilerini portalda uyada forumdan bulabilirisiniz...
Rehber bölümünü iyice incelemenizi özellikle genel kullanım rehberini okumanızı öneririm..

arkadaşlar linki bulamadım yard olurmusunuz

Bunun klasik müzik versiyonu çıkar mı acaba?

Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekleyeli bir hafta oldu, yan etki olarak ilk etapta daha çok önemseme ve hatta öfkelenme oldu. Misal:)
1) Niye bunu söyledi ki şimdi?
2) Niye bunu sordu ki şimdi?
3) Hımm bunu sormasının ya da söylemesinin arkasında kesin başka bişey var?
4) İnsanlar ne kadar meraklı.
5) Kimse soru sormasın bana?:) gibi....
Bu saplantılı düşüncelerin nedeni ne olabilir, ya da telkinlerde bir değişiklik yapmalı mıyım?

Sizinki yanetki değil direk ters etki olmuş. :) İşin şakası bu tabii. :)

Hızlı giden bi arabayla yol ayrımına gelindiğinde, bikaç saniye kararsızlıktan sonra , direksiyonu aniden gitmek istediğiniz yola kırdığınızda kısa bi yalpalama olur ya , ben ona benzettim durumu. :) Bilinçaltındaki bu ani değişimlerin böyle etkisi olabilir bence.

Atakan bey veya shamanic gerekli açıklamayı yapar zaten.

merhabalar.. ben yeni üyeyim de bişey merak ettim ben de başkalarının düşüncelerini önemsememe doğa sesli versiyonu indirdim ama bu sadece muzik çıktı yane içerisinde hiç söz yok sadece akarsu sesi var böyle mi oluo butun mp3 ler yoksa içeriğinde telkinler veren mp 3 ler de varmı bu sitede?

merhabalar.. ben yeni üyeyim de bişey merak ettim ben de başkalarının düşüncelerini önemsememe doğa sesli versiyonu indirdim ama bu sadece muzik çıktı yane içerisinde hiç söz yok sadece akarsu sesi var böyle mi oluo butun mp3 ler yoksa içeriğinde telkinler veren mp 3 ler de varmı bu sitede?

Merhabalar,

Öğrenmek istediklerinizi aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz..

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Sevgiler..

bazı telıkınlerı ındıremıorum bı kac gundur bn dahıl bı arkadasım daha ındıremıo hata verıo ve baskalarının dusuncelerını geregınden fazla onemseme doga telıkınını de ındıremedm yardmcı olurmusunz ???

merhaba özlem

RapidShare Webhosting + Webspace

linke tıkladığında dosya yok gibi görünse de, free ye bas ve geri sayma işlemi bitince download yazısına tıkladığında indirme işlemi gerçekleşiyor.

sevgiler actionsmile

inanamıyorum başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini d,inleyeli 4 gün oldu bugün ilk defa insanların çok olduğu bir caddede bir test yapmaya karar verdim bu test cadde ortasında arkadaşımla çok yüksek sesle konuşmaya başladım etrafımdaki herkes tip tip bakmaya başladı önceden böyle birşey olsaydın suratım sim siyah olurdu ama bugün gayet rahattım gözler,mle insanların yüzlerine baka baka nevar ne oldu yeterbe sizlerin düşünceleri önemsediğim için kendi dümyamı maffettim yeter be dedim 15 gün sonra bunları ağzımla söylemeye and içtim hadi hayırlısı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri