Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Buradaki başlık,başkalarının düşüncelerini

Üst başlık-Başkalarının düşüncelerini önemsememe şeklinde.
Alt başlık-Başkalarının düşüncelerini önemseme şeklinde.
Geçerli olan,önemseme mi,önemsememe mi.

Cevap: Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Tam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.

Su versiyonları müziğe göre daha az mı verimli??? Aaaaa..

Tam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.
Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler

Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler

Ben çok üzüldüm bu duruma.. Ben hep su sesi dinliyorum gece gündüz.. Bunu Atakan Bey 2007de yazmış. Acaba su verdiyonlarında yenilik yapmış mıdır ki? O zamanki versiyonlar için geçerli bir durum olabilir mi?4897

bende hep su sesi dinliyordum bilemiyorum canım aslında ben bi fark göremedim ama zaten listemi yenilemeyi düşünüyordum şimdi bahanem oldu :))

Su versiyonları müziğe göre daha az mı verimli??? Aaaaa..

Arkadaşlar okuduğunuz mesaj tarihi çok eski...Zaten tüm doğa versiyonları yenilendi ...Ayrıca doğa versiyonları diğer müzik çeşitli versiyonlara göre daha az tercih ediliyor..Çünkü insanlar tercihlerine göre müzikli versiyonları dinlemeyi tercih ediyorlar..Ben doğa versiyonu yanında müzik dinlemeyi tercih ediyorum..Bunun da çözümü var bu şekilde..

Atakan Bey yine de gerekli açıklamayı yapacaktır..actionsmile

Ben hep doğa versiyonlarını dinliyorum.Bir ara öyle bir tereddüt olmuştu ancak doğa sesli versiyonlar oldukça etkili.Hatta daha rahat dinlenebildiği için daha çok tercih edilenilir.

ben doğa versiyonunu genelde uyurken dinlemeyi tercih ediyorum beni inanılmaz rahatalatıyor ve anında uykuya geçmemi sağlıyor benim için bir nevi hipnoz başlarda bende pek tercih etmedim ama uyrken bir dinliyeyim dediğimde gerçekten vazgeçilmezim oldu:)

ben doğa versiyonunu genelde uyurken dinlemeyi tercih ediyorum beni inanılmaz rahatalatıyor ve anında uykuya geçmemi sağlıyor benim için bir nevi hipnoz başlarda bende pek tercih etmedim ama uyrken bir dinliyeyim dediğimde gerçekten vazgeçilmezim oldu:)
Aynen.doğa versiyonunu sevmeyenler uyurken denemeli.music45

iki versiyonu da indiremedim. sanırım linklerde bir problem var.birileri yardımcı olursa sevinirim.

evet kurulu.. diğerlerinde bi sorun olmamıştı.

ilgin için teşekkürler Ezeli Nur bi de başka zaman denerim iyi akşamlar..

tamam olmazsa öyle yaparız teşekkürler

tamamdır çok teşekkürler çok düşüncelisin

merhaba şunu merak ediyorum acaba bu telkinlerin iki üç versiyonu oluyor sanırım yani mesela bir konunun üç versiyonunu da sürekli olarak arka arkaya dinlesek olur mu yoksa birini seçip onu mu dinlemeliyiz?

Böyle bir zorunluluğunuz yok. Tercihinize bırakılmıştır. Dilerseniz dinleyebilirsiniz.

Sevgiyle kalın. actionsmile

teşekkürler cevap için.

teşekkürler atakan bey emeğinize sağlıkalk78,buna ihtiyacım vardımusic45

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri