Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ya bi şeyi merak ediyorum arkadaşlar. Başkalarının düşüncelerinden çekineneler çok rahatlamışlar çok sevindim ve istemedikleri bir davranışlarını yerine çok güzel olanla değiştirmişler.
Ya bana ne demeli. Bende de aşırı derecede başkalarının düşüncelerini takmama var. Eğer ben öyle düşünüyorsam öyledir. Başkası ne demiş ne düşünmüş umurumda bile olmaz. Hatta bazen çokbenim için çok değerli olan ailemin bile. Bu da bazen ben de minik bazen de ağır bir vicdan kasırgasına neden oluyor. Nedir sizce anormal derecede normal miyim yoksa geerçekten bendeki anormallik mi

merhabalar azimecim..
"bazen minik bazen de büyük vicdan kasırgalarına sepep oluyor " diye noktalamışsın..

o an için başkalarının fikirlerine değer vermesen de birikim olarak bu durum seni etkiliyor demektir..

burada başkalarının düşüncelerini önemsememeden bahsederken yıkıcı eleştirileri pozitife dönüştürmekten bahsediyoruz.. pozitif eleştiri de sürekli bekleyerek yaşam yakıtımızı dış kaynağa bağlamanın yanlışlığını vurgulamaya çalışıyoruz..

pozitif ve negatif yorumlara karşı dengeli bir içselleştirme içinde olmalıyız ki yararlarını görebilelim..

her halukarda duygusal bir fırtınadan bahsediyorsan bu durum seni olumsuz olarak etkiliyor demektir..

bu telkinden önce suçluluk ego ve kendine güven telkinlerine önem vermen daha başarılı sonuçlar almanı sağlayacaktır..

kısa sürede güzel gelişmelerinden haberdar olmak dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

merhabalar atakan bey..
başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerinde su sesinin diğerlerine nazaran daha az etkili olduğunu yazmışsınız.. bu diğer telkinler için de geçerli mi?
çünkü ben 23 gündür ego+suçluluk telkinlerinin (içeriği biraz değiştirilmiş) en son versiyonları olan telkinleri dinliyorum..bu son versiyonları da doğa sesli idi... çok da severek dinliyordum.. ne yapmalıyım? son versiyonlarının doğa sesli dışında olanları var mı? ya da herhangi bir öneriniz var mı?
teşekkürler.. sevgiler...

aranıza yenı katıldım harıka bır yerdeyım gıbı geldı (buyuk bır ıhtımal) calısmalarınıza sımdıden tesekkur edrım saolun varolun

Arkadaslar ben bu müziği indiremiyorum acaba daha önceden almıs bır arkadas bana gönderebilirmi müziği yada nasıl ındırıldıgnı anlatabılırmıııı?????? Şimdiden çok teşekkürlerrrrO0

gerçekten işe yarıyorlaaaaaaaaaaaaaarrr

36 haftalık hamileyim. doğumuma çok az kaldı.. çevremdeki insanların benim için yaptıkları yardım için teşekkürederim fakat insanların kendi içlerindeki olumsuz tutumların duyguların , negatifliklerinin , hayata bakışlarının sonucunda benim için yaptıkları yorumlarının beni etkilememesi için bu telkini dinliyorum.. malum çok hassas bir dönemdeyim. doktorumun dışında çevremde yapılan saçma sapan sinir bozucu yorumlardan etkilenmemek için indirdim. umarım faydasını görürürüm.. bugüne kadar dinlediklerimden fayda gördüm.. bundan da göreceğimi düşünüyorum..

mrb yeni tanıştım sitenizle fakat memnun olamadım çünkü istediğim telkinleri indiremiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim.bad45

mrb yeni tanıştım sitenizle fakat memnun olamadım çünkü istediğim telkinleri indiremiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim.

link çalışıyor kontrol ettim...linke tıkladığınızda açılan sayfadaa free yazısı var onu tıklayın...geri sayımın bitmesini bekleyip downloand ediniz..umarım faydalı olabilmişimdir..sevgiler..956k

RapidShare Webhosting + Webspace

Paylasımalrınız için teşekkür ederim sizi cok seviyorum

Merhabalar yeni üyeyim. Telkinleri açıyorum çocuklarla birlikte dinliyoruz daha doğrusu açık kalıyor biz evdeyiz falan. Bu şekilde bana yararlı olur mu. Çocuklara etkisi ne olur lütfen beni bilgilendirin. Teşekkürler.

Merhabalar yeni üyeyim. Telkinleri açıyorum çocuklarla birlikte dinliyoruz daha doğrusu açık kalıyor biz evdeyiz falan. Bu şekilde bana yararlı olur mu. Çocuklara etkisi ne olur lütfen beni bilgilendirin. Teşekkürler.

Telkinler çocuklarınız için de güvenlidir sevgili güvenhur,
yanımıza hoşgeldiniz..

sonuçları paylaşmanızı diliyoruz..actionsmile

Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekleyeli bir hafta oldu, yan etki olarak ilk etapta daha çok önemseme ve hatta öfkelenme oldu. Misal:)
1) Niye bunu söyledi ki şimdi?
2) Niye bunu sordu ki şimdi?
3) Hımm bunu sormasının ya da söylemesinin arkasında kesin başka bişey var?
4) İnsanlar ne kadar meraklı.
5) Kimse soru sormasın bana?:) gibi....
Bu saplantılı düşüncelerin nedeni ne olabilir, ya da telkinlerde bir değişiklik yapmalı mıyım?

ben de bir haftadır bu telkini dinliyorum ve aynı durumdayım..hatta sinirden çıldırma noktasına geldim...ağla2ağla2 lütfen birisi cevap verebilirmi ?
bende de aynı etkiler var...

ben de bir haftadır bu telkini dinliyorum ve aynı durumdayım..hatta sinirden çıldırma noktasına geldim...ağla2ağla2 lütfen birisi cevap verebilirmi ?
bende de aynı etkiler var...

Aslında şöyle bi durum olabilir.Başkalarının düşüncelerini geçmişte çokta fazla önemsemediğinizi sanıyordunuz ama bu telkinle beraber bilinçaltınızdaki görünmeyen inancınız gün yüzüne çıkıyor ve direnç gösteriyor size.
O yüzden bence bu dalgalanma hissidir.Dinlemeye devam edin derim nacizaNE OLARAK

Telkinleri ilk dinlediğinizde bilinçaltınızdaki inanç ve tutumlar yer değiştirmektedir. Bilinç - bilinçaltı bir süre uyum problemi gösterebilir,bu bildiğim kadar geçici bir durum. Benzerini ben de yaşadım yaşayanlar da olmuştu. Saygılarımla ..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri