artık benimde bir günlüğüm varrrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

merhabalar bugün bana neoldu bilemiyorum sabah uyandığımda daha güne iyi başlamadım agl34 agl34 kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki bütün enerjim yok oldu. sad456 sad456 sad456 mutsuz hissediyorum kendimi ama bir sebebide yok hep uyumak istiyorum uykulusmile uykulusmile

canım benimm ne oldu bize bende kötüyüm

hayırdır ne oldu? ters bişi yok değilmi?

valla bilmiyoruz ne olduğunu pek iyi bişide yok

mesela, kötü olan ne var?

sabahtan öğleden sonraya kadar hiç iyi değildim kendimi yalnız ve çok mutsuz hissediyordum fakat şimdi iyiyim düzeldim yani.geldi geçti k8908 k8908 k8908

ecem18 ' Alıntı:
sabahtan öğleden sonraya kadar hiç iyi değildim kendimi yalnız ve çok mutsuz hissediyordum fakat şimdi iyiyim düzeldim yani.geldi geçti k8908 k8908 k8908

bu güzel... tebrikler... alk78

serpil22 ' Alıntı:
valla bilmiyoruz ne olduğunu pek iyi bişide yok

?? dusun ??

Canım benim bizde biaralar kızımla kötü kalkanlardandık .Şimdi akşamdan yatarken bize verdiklerinden dolayı allaha şükürlerediyoruz .Bize verdiği sağlıkta dahil Sabahda gözlerimizi açtığımız için yine sabah şükürlerimizi yapıyoruz.Bu bende çok olumlu sonuçlar verdi .Sabahları erken kalkmama rağmen çok halsiz bitkin veher yerim ağrıyarak kalkardım .Artık ben zinde kalkıyorum ve hastalıklarmıda neredeyse kendi kendime iyileştiriyorum .Eskiden avuç dolsu ilaç almaktan hiç çekinmezdim ama uzun süredir çok canım yanarsa bi parole idare ediyorum.Şimdi kuzumda daha iyi oda busiteye girdiğinden beribiçok şeyi halleti.Biz secretla başladık şimdi okuyup uygulamaya geçirmeye çalıştığımız biçok yöntemimiz var.Deniyoruz bakalım hangisi kolayımıza gidecek ve bize faydası olacak.Umarım bu anlatıklarımın size faydası olur. kiss3

yine geldiimmmm blissy blissy blissy blissy uzun bir aradan sonra k8908 k8908 hayatımda herşey yolunda gidiyor kendimi çoookk iyi hissediyorum hiç olmadığım kadar mutlu huzurlu güzel hissediyorum kısa süren dalgalanmalardan sonra harika günler yaşıyorum uy897 uy897 sınav yaklaşıyor olmasına rağmen hiç stres ve heyecanım yok inanıyorumki benim için hayırlı olan şeyleri yaşayacağım.herkese saygılar kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ecemcim sınavlarında başarılar ttli3
günlüğünü okuyunca içi açılıyor insanın ne güzel bir enerjin var..nazar değmesin sana, mutluluklar diliyorum kiss3

çok teşekkür ediyorum bu güzel düşünceleriniz için mlk34 mlk34 inşallah hiçbirimize nazar değmesin herkese güzel mutlu günler diliyorum tender45 tender45 tender45 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

çok güzel bir dönem geçiriyorum arkama dönüp baktığımda neler olmuş neredeydim nereye geldim diyorum hayatım değişiyor ben değiştiğim için çevremdekilerde değişiyor.tabiki bu değişimi sizlere ve benim değişmeme sebep olan ve bu değişimde hiç yalnız bırakmayan bana sürekli destek veren bir arkadaşıma borçluyum.ben değiştim şimdide ben onu değiştiriyorum blissy blissy blissy herkese güzel değişimler diliyorum tender45 tender45 tender45 sevgiyle kalın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

çok teşekkür ederim shamanic iyiki varsın kiss3 kiss3 kiss3

yarın sınav vaarrr şaşkın şaşkın şaşkın .tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum tender45 tender45 tender45 .Allah hepimizin yardımcısı olsun kiss3 kiss3 kiss3

canım benim.. ark5

gönlümüz yüreğimiz.. enerjimiz dualarımız.. bildiğimiz her yöntem sizin yanınızda..

rahat huzurlu ve başarılı bir sınav geçirmeniz dilekelerimle..

sevgiler.. kiss3

çok teşekkür ederim shamanic kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

canım kızım benim bütün girecek arkadaşlarınla birlikte allahım sanada yardım edecek sen rahat ol hepimiz senin yanındayız kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Sınavı iyi geçmiş başarmak için daha inançlı bir ecem göreceğiz inşaallah thumbsanim
başlamak bitirmenin yarısıdır şu an sınavda olduğunu biliyorum bilgin ve adaptasyonun ile başaracaksın alk78

sevgiler smiliyface

berkantçığım allah sizlerden razı olsun kiss3 kiss3 kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri